اینقدر بدم میاد, مثلا میان میگن ما 1 میلیارد پورت مخابراتی واگذار میکنیم و سرعت اینترنت رو متحول میکنیم و از این غلطا...
آقای محترم تا وقتی که من (مردم) تاثیرش رو نفهمم چه فایده ای داره؟ شما 1 میلیارد پورت که هیچ, 500000 میلیارد پورت 500 گیگابایتی اینترنت رو بیا رایگان بده. تا وقتی برای من همون 128 هست و سرعتش هیچ فرقی نمیکنه, برای من هیچ فرقی نداره....
باید مردم تفاوتش رو بفهمن نه اینکه شما بیان یه عدد کلان بگید. حالا کاش کلان هم باشه این عددش. 275 هزارتا...!
یا مثل اون یارو قبلی (همون پیرو), که اومده میگفت ما ابلاغ کردیم به همه ISP که 20 درصد از قیمت ها رو باید کم کنن. به خدا کوچکترین تفاوتی ندیدم من. دوباره 2 ماه بعدش اومد تلویزیون گفت: چون دفعه قبل کسی تفاوت قیمت رو احساس نکرد, میخوایم دوباره ابلاغ کنیم به همه ISP ها که 30% از قیمت هاشون کم کنند. نمیدونم قسم بخورم جایزه یا نه, ولی قیمت ارزون نشد که هیچ, 1000 تومان هم روش رفت بالا (روی اون تعرفه ای که من میخواستم). گفتم مگر وزیر نگفته قیمتش رو کم کنید گفتن ایشون یه حرف از پیش خودشون زده, گفته که گفته اون خیلی حرف ها میزنه.
بعد آقا اومده میگه: مردم ایران فقط چت میکنند. مگر غیر از چت کار دیگه ای هم بلدن؟ همون دایالاپ هم برای مردم ایران به خدا زیادیه, زیاد هم میاد. مگر میخوام چی کار کنند؟ میخوان فقط با یاهو برن بالا.