تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: دوربین مناسب جهت کپچر

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ارزون ترین مدل سونی رو بخر گه خیلی هم خر کاره
    من خریدم 180 تومن اگه اشتباه نکنم
    I.Link هم داره
    خروجی AV هم داره
    با Paint هم میوتونی ازش کپچر بپیری
    فرمت dv و dv cam رو هم ساپورت میکنه
    ولی یه مدل بالاترش که 30 تومن گرون تره آی لینک نداره که به درد کار ما نمیخوره
    یا علی

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با Paint هم میوتونی ازش کپچر بپیری...
    شاید منظورشون مُووی مِیکره.

کنون اِچ‌وی30 یا چهل گزینه‌ی خوبیه.

داره خودمونی میشه kamran_dotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من شيندم دوربين هايي كه HD هم پخش ميكنن قديمياش ارزونن.حدود 500 تومن.
    درسته؟

داره خودمونی میشه massoudmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اكنون تهران

پيش فرض

درود;

دوست عزیز توضیح دادم خدمتتون. دوربین های مختلف با دور موتورهای مختلف رکورد میگیرند. پس بهترین وسیله یه پلیر مخصوص این کاره نه یه دوربین. اما از روی تجربه عرض کردم تا حالا سری MD10000 و MD9000 پاناسونیک بهترین جواب رو داده و به نظر من هندی کم در کل برای کپچر کردن مناسب نیست. در ضمن نرم افزار تاثیری در شناسایی نوار نداره . بهتره از فیلمبردارت بپرسی با چه دوربینی رکورد رفته.

.......
    درود به همگي
    قابل توجه اينكه دوربين HD 'گرفتن يه ورودي HD ميخواد يه تغيير تو سايز پروژه هاي ساخته شده قبلي ميخواد يه آدم با وقت وحوصله كه اين تغييرو بپذيره و كم كم باهاش مچ بشه و در نهايت يه خروجي HD كه اونهم يه درصد بالايي از مشتري هايي رو ميخواد كه اون پلير و تلويزيون رو داشته باشن كه تازه ارزش اين همه كار نو و وقت و انرژي رو بدوننننننن!!!
    اگه از من بپرسن (بعد از هشت سال و اندي كار تدوين) دوربين هاي هندي كم سوني كه 1394 ساپورت ميكنن رو بهترين و به صرفه ترين دستگاه براي كپچر ميدونم.حتي دوربين دست دومي كه 1 سال كاركرده باشه اينها همش به تجربه ثابت شده...

داره خودمونی میشه kamran_dotnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود به همگي
    قابل توجه اينكه دوربين HD 'گرفتن يه ورودي HD ميخواد يه تغيير تو سايز پروژه هاي ساخته شده قبلي ميخواد يه آدم با وقت وحوصله كه اين تغييرو بپذيره و كم كم باهاش مچ بشه و در نهايت يه خروجي HD كه اونهم يه درصد بالايي از مشتري هايي رو ميخواد كه اون پلير و تلويزيون رو داشته باشن كه تازه ارزش اين همه كار نو و وقت و انرژي رو بدوننننننن!!!
    اگه از من بپرسن (بعد از هشت سال و اندي كار تدوين) دوربين هاي هندي كم سوني كه 1394 ساپورت ميكنن رو بهترين و به صرفه ترين دستگاه براي كپچر ميدونم.حتي دوربين دست دومي كه 1 سال كاركرده باشه اينها همش به تجربه ثابت شده...
    واقعا از همگيتون ممنونم كه تجاربتون رو در اختيار ديگران قرار ميديد.
    ممنون

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

11 HandyCam

درود;

درود به همگي
    استاد مسعود کم کم آواتارت واضع تر میشه. بیل گیتسه؟ در مورد هندی کم هر کس نظر خودشو داد. من هم همینطور. خوب هندی کم داریم تا هندی کم و همچنین قیمت رو نباید فراموش کرد حالا دیگه تصمیم با دوستمونه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •