تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: سوال : اتصال به ADSL با دو مودم و یک خط

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

اول از همه MAC رو پیدا کنید،
    مک مودم رو روی مک pc بزارید (کافی برید قسمت HARDWARE کامپیوتر، کارت شبکه ... جایی هست که بتونید مک رو دستی ست کنید)، مودم رو حالت bridge بزارید، کانکت بشید ... اگر مک رو درست نوشته باشید باید کار کنه ...
    راه دیگه هم اینه بگید reset کنن ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دستت درد نکنه نمیدونم با چه زبانی ازتون تشکر کنم . مشکل حل شد رفتم قسمت پنل کاربری در netbill اونجا مک اکتیو رو یادداشت کردم بعدا اومدم همون طور که شما گفتید مدم رو bridge تنظیم کردم و رفتم سراغ network address کارت شبکه و value اون رو به مک اکتیو تغییر دادم کار درست شد . نمیدونید چقدر دعاتون میکنم الان تو اینجا چون اومدن یک مک برای هر خط تعریف کردن نمیتونستیم به غیر از یک مودم به خط وصل کنیم کل شهر از یک هفته پیش گرفتار این موضوع شده. دیروز رفتم مخابرات مسئولینش به غیر از خرید مودم وایرلس پیشنهاد دیگری ندارند میگم اقا کل کامپیوتر فروشیها گرفتار شده اند نمی تونند کانفیگ کنند میگه این مشکل ما نیست اصلا کانفیگ مودم توسط مغازه دار کار خلافی هست ملت بروند خودشون کانفیگ مودم یاد بگیرند!!! عصبانی شدم بهشون گفتم والا تو این 3 سال که adsl گرفتم هیچ بنده خدایی هوس استفاده از سرویس ما رو نکرد اما شما بیخودی ما رو اذیت می کنید . تمام درها هم بسته بشه خدا همیشه یه در برای بنده اش باز میکنه . با این کار ی که شما یادم دادید نزدیک 100 هزار تومان تو جیبم موند و از خرید مودم وایرلس خلاص شدم . باز هم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه با دو تا کامپیوتر و دوتا مودم و دو تا اکانت ADSL با یک خط تلفن کانکت شد؟

چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟
    من با یک مودم adsl همزمان دوتا اکانت رو باز کردم لپتاپ و پی سی رو با دو تا اشتراک جدا باز کردم(البته مودمم بیسیم بود و روی مودمای دیگه امتحان نکردم)

داره خودمونی میشه vamper65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام

آيا ميشه دو تا مودمTplink8811و Tplink TD-w8951nd كه هر دوشون Tplink هست رو استفاده كرد ؟ منظورم استفاده همزمان

نيست مودم معمولي هميشه پيش كامپيوتر باشه و مودم واي فاي طبقه همكف باشه ؟؟ مودم واي فاي چراغ اينترنتش روشن

نميشد كه زنگ زدم شركت گفت مودم ت رو عوض كردي ؟؟ مودم واي فاي رو درست كرد ولي حالا مودم معمولي چراغ اينترنتش

روشن نميشه ؟؟؟ اگه راهي هست كه بشه هر دو مودم استفاده كرد ( منظورم استفاده هم زمان نيست )

لطفا منو راهنمايي كنيد
    Last edited by vamper65; 29-10-2013 at 17:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

اگه مودمتون جداست .طبیعتا نباید مشکلی وجود داشته باشه

مگر اینکه همزمان از یک خط استفاده کنید

.

5. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    منم میخام تو ساختمان چند طبقه به یه خط دوتا مودم وصل کنم و ببجاب سوییچ و کابل که هزینش زیاد میشه از یه مودم استفاده کنم
    آیا همچین کاری ممکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ايران-آمل

پيش فرض

با سلام ! دوستان من هم یک سوال دارم ! آیا میشود با دو خط تلفن و 2 تا مودم بر روی یک سیستم استفاده کرد ؟ یک کابل شبکه رو به مادربورد نصب کرد ! یکی دیگه رو کارت شبکه نصب کنیم ! حالا چطور میشه برای دانلود ازش استفاده کرد ؟ یعنی دانلود منجر از کدوم اکانت برای دانلود استفاده میکنه ؟ کسی تجربه اینکار رو داره ؟ ممنون میشم جواب بدین

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •