وای که چقدر حال کردم از این برد! لذتش از بردن شدن و قهرمان شدن تیم ملی توی جام جهانی هم برای من بیشتر بود!!!!!!
وای که چقدر حال کردم از این برد! لذتش از بردن شدن و قهرمان شدن تیم ملی توی جام جهانی هم برای من بیشتر بود!!!!!!
فکر میکنم یه امتی رو شاد کرند اینا با باختشون ...![]()
بچه ها تبریک!
این سه امتیاز خیلی حال داد اساسی ... دمشون گرم
دیشب در 90 مشخص شد که مرادی() یک گل سالم ابومسلم رو جلوی تراکتور نگرفت....خلاصه اینکه اشتباهات داوری برای همست نه علیه یک تیم خاص!
و امیدوارم هرچه زودتر تراکتور از دست شفق خلاص بشه و یک آدم(!) بیاد بالا سر تیم...چون ایشون مدیر عامل دلسوز و کاملا شریفیه!!(افعال معکوس)
خیلی این برد چسبید
جالبه مربی شون برای اینکه توجه مردم را از باخت اش دور کنه چسبدی بود که 40 هزار تا اومدن تراکتور را تشویق کنن
بابا تو تیمت را درست کن
تیم را با 6 میلیارد بستن این بی عرضه نمی تونه یک برد بیاره
تاييد ميشه اساسي. مخصوصا بخاطر اون لبخند تمسخر آميز كمالوند بعد از از دست دادن يكي از موقعيتها در نيمه اول.
کلا طرفدار تراکتور بالا و پایین جایگاه استقلالیها نشسته بودن طبقه اول ظرفیتش حدود 40 هزارتاست که یک
چهارمش یعنی تقریبا ده هزار نفرش طرفدار تراکتورسازی بودن و یه تعدادی هم بالای جایگاه نشسته بودن که
سرجمع فکر نمی کنم از 15 ، 20 هزارتا بیشتر بودن
Last edited by ROOTKIT; 27-10-2009 at 13:02.
دیشب در نود کمالوند 2 نکته رو گفت که خوشحال بود بعد از باخت، ولی نکته سوم رو نگفت که من از طرف خودم و همه تون میگم میگم:
بالا بری ، پایین بری ، اروپایی بازی کردی ، نکردی
باختید !
و مهم 3 امتیازه که برای همه 3 امتیاز مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)