ببين اين ورودي نيست خروجيه ...
خروجي صوتي
من به سخت افزار ايراد نگرفتم
اجرا نشدن كور پلير مشكل نرم افزاري هست
بعدشم ا با كانورت چيكار داريم ؟
اگه بخواهيم كانورت كنيم كامپيوتر هست ديگه
ببين اين ورودي نيست خروجيه ...
خروجي صوتي
من به سخت افزار ايراد نگرفتم
اجرا نشدن كور پلير مشكل نرم افزاري هست
بعدشم ا با كانورت چيكار داريم ؟
اگه بخواهيم كانورت كنيم كامپيوتر هست ديگه
گل محمدی جان در مورد تاچ اچ دی2 قبول دارم که چیزه توپیه ولی اینو در نظر داشته باشید که یکی از نیاز های اصلیه من کیبرد میباشد پس تاچ اچ دی2 نمیتونه برای من مناسب باشه.
در مورد سیمبین ان97 هم تا حدودی حرف شما را قبول دارم ولی باز به نظره من سیمبین ان97 اینده ای مشابه سیمبینی داره که الان در ان82 یا ان95 یا باقیه گوشی های نوکیا میبینیم و مانند ویندوز در معرض خطر امدن ورژن جدید قرار نداره.
اینم اضافه کنم که من حدودن تو اذر ماه یا دی ماه گوشی میخام بگیرم.
دوستان اینم بگم که این مورد نیز برای من خیلی مهم میباشد من دیگه بعد از خرید این گوشی اصلن به هیچ عنوان نمیخام پول برای گوشی بدم حداقل تا 10 سال اینده......یعنی میخام گوشیه مورد نظر از جوانب مختلف مانند سیستم عامل یا سخت افزار حالا حالا ها خوب باشه
خوب با این موارد میشه گفت تنها گزینه همون HTC HD2 هستش که به همه چیزش مینازه.دوستان اینم بگم که این مورد نیز برای من خیلی مهم میباشد من دیگه بعد از خرید این گوشی اصلن به هیچ عنوان نمیخام پول برای گوشی بدم حداقل تا 10 سال اینده......یعنی میخام گوشیه مورد نظر از جوانب مختلف مانند سیستم عامل یا سخت افزار حالا حالا ها خوب باشه
البته اینم بگم 10 سال واسه نگه داشتن گوشی زیاده و فوقش3 یا 4 سال نگهش داری خوبه .به نظرم بعدش شدیدا برات جواد میشه.
ولی خوب HTC HD2 واقعا با این امکاناتش میتونه راحت 3 یا 4 سال راضیت کنه.
البته ایشون میگن کیبورد .... که نظر من بین اینا همون Touch Pro 2. هست
دوست عزیز قبول دارم تاچ اچ دی2 یکی از بهترینا میباشد.
ولی من کیبرد لازم دارم.
یکی از دلایل انتخاب ان97 هم از دور خارج نشدن این گوشی میباشد ولی گوشی های ویندوز موبایل این روزا در حال پیشرف چه از نظر سیستم عامل چه از نظر سخت افزار هستن و خرید پاکت پیسی ادم را مجبور به تعویض در اینده ای نزدیک میکنه.......
اگه شما تابحال با گوشی مولتی تاچی مثل آیفون کار کرده باشی میبینی که دیگه اصلا نیازی نیست که گوشی کیبورد سخت افزاری داشته باشه.کار کردن با کیبورد مجازی تو گوشی مولتی تاچ خیلی بهتر و البته جذابتر از کار کردن با کیبورد سخت افزاری هستش.
خوب حالا hd2 هم با داشتن ال سی دی 4.3 اینچ و مولتی تاچ بودن چه لزومی داره که یه دونه هم کیبورد سخت افزاری بهش اضافه کنن.
نینجا جان شما درست میگی ولی من با هیچ چیز به اندازه کیبرد حال نمیکنم.
به کیبرد حتمن نیاز دارم.
چون من زیاد تایپ میکنم و کارای نوشتاری زیاد دارم.........
عکسو نگا کن
صفه hd2 از کل p1 بزرگتره![]()
حالا خودت در نظر بگیر کیبردی که روی این صفه میاد چقد بزرگه
بابا من تو opera mini 5 رو p990 با 2.8 اینچ صفه مثه چی تایپ میکردم تازه انگشتامم بزرگن بعد شما نمیتونی تو 4.3 اینچ صفه تایپ کنی ؟!!
به نظر من همین برات بهترین انتخابه
حسن جام میدونم که کیبرد مجازی اونم در یک ال سی دیه بزرگ چیزه خوبیه ولی هیچ چیز نمیتوه جای کیبرد سخت افزاری را بگیره.
ال سی دی درصد اشتباه بیشتری نسبت به کیبرد داره.
تاچ اچ دی2 یکی از بهترین گوشی ها میباشد ولی همان طور که گفتم برای من کیبرد بسیار مهم میباشد.
ممنون از راهنماییه همه.
هنوز منتظر راهنمایی های شما دوستان هستم
دوستان بین گوشی های موجود ایکس2 را به دلیل امکانات خوب و همچنین داشتن کلید 4جهته انتخاب کردم.
همچنین ان97 را هم به دلیل داشتن امکانات قابل قبول البته نسبت به گوشی های هم رده ی خودش مانند 8910 یا ساتیو پایینتره ولی چون کیبرد داره برای من بهتره.در کل ان97 را به دلیل این انتخاب کردم چون سیستم عاملش به نظره من در حال پیشرفت میباشد و حالا حالا ها جایگزینی نداره مثلن مثل ویندوز دیگه ترس امدن ویندوز 7 را ندارم.
پس از بین این گوشی ها ایکس2 و ان97 را به دلایل بالا انتخاب کردم.
حالا تا چند روز دیگه هم یه نظر سنجی بین ایکس2 و ان97 و یی72 میزارم.
میدونم که الان همه میگن ایکس2 برنده میباشد ولی اینا هم در نظر بگیرین که من گفتم مقاوم بودن هم برای من مهم میباشد و دوست ندارم بترسم گوشی را زیر بارون در بیارم....که گوشی های لمسی را ادم میترسه مثلن زیر بارون در بیاره.....ولی اگه یی72 بگیرم بسیار گوشیه مقاومی میباشد همچنین امکانات سخت افزاریه بسیار بهتری هم داره.
در ضمن یی72 به دلیل ابعادی که داره راحت تر قابل حمل میباشد.
همچنین این مورد را هم در نظر بگیرین که سیستم عامل ان97 را هم به دلیل نیامدن ورژن جدید و پیشرف در همین سیستم عامل این سیستم عامل بیشتر مد نظرم میباشد.همنچنین سیستم عامل یی72
لطفن وقتی که تاپیک مقایسه ی ایکس2 و ان97 و یی72 را گذاشتم به تمامیه موارد و نکات ریز و درشت اهمیت بدین از جمله نکات ریز بالا.
Last edited by merikh_merikh; 02-11-2009 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)