شما با من مشکلی داری؟
شما با من مشکلی داری؟
با اینکه خروجی موتور خیلی بهتر از قبل شده اما موتور بهینه هم شده
وقتی می تونه چنین تصاویری رو توی کنسول ها بده پس نتیجه می گیریم روی سبک شدن موتور خیلی کار شده
به هر حال نباید توقع داشت با یه سیستم ضعیف بشه خروجی های خوبی گرفت
به نظرتون حداقل کارت گرافیکی که میتونه این بازی رو اجرا کنه چی هست؟
سلام
دوستان من مصاحبه cervat Yerli (رییس موتور cryEngin) با مجله بازی رایانه که به gamescom رفتند در مورد crysis2 رو دیدم خیلی جالب بود گفتم متن کاملشو براتون بزارم.
Yerli: بله ما با cry engin3 وارد دنیای کنسول ها هم شدیم.
CryEngin3 یک موتور برای ساخت بازی هستش که شامل گرافیک فیزیک هوش مصنوعی. و هر انچه که مورد نیاز ساخت بازی هست شامل میشه
قبلا CryEngin2 فقط بر روی pc ارزه شد ولی ما با CryEngin3 وارد دنیای کنسولها شدیم. حالا بازی یک بار ساخته میشه و به سه شکل به منتشر میشه
همان کیفیتی که قبلا همه روی pc مشاهده کردیم این بار با CryEngin3 روی کنسول ها خواهیم دید.
--ایا زمان دقیقی برای عرضه ان اعلام شده.؟
yerli:خیر هنوز مشخص نشده.
--ایا CryEngine3 همان موتوریه که قراره بر روی Ps3 و Xbox360 استفاده بشه.یا ویرایشهای متفاوتی وجود دارد.؟
Yerli: نه یک موتوره واحده که برای هر پلتفرم بهینه شده. کسی که بازیو می سازه فقط یک بار اجزای بازی مانند مراحل ارتها و انمیشن رو طراحی میکنه
و سپس روی هر سه پلتفرم استفاده می کنه.
--- Crysis و همینطور CryEngine همیشه از نظر گرافیک محبوب بوده اند.اما ایا ما این پیشرفت رو در جنبه های دیگر گیم پلی در CryEngine3
شاهد خواهیم بود..؟
Yerly: یک مورد خاص بود چرا که در همان زمان روی pc از نظر گرافیک از کنسولها جلوتر بود.اون تونست بازار pc رو تا حدی
جلو ببره که کنسولها باید خودشون رو به اون می رساندند. حالا CryEngine3 می تونه کنسولهارو به کیفیت CryEngine2 برسونه و Pcهم جلوتر میبره.
بنابراین ما به کنسولها این اجازرو میدیم که انچه رو که قبلا نمی تونستند به اون برسند رو نشان دهند.در این حال pc هم بالاتر از انچه که قبلا نشان داده بود
عرضه کنه. اگر سوال اینه که یک پیشرفت عظیم صورت گرفته : پاسخ منفیه .برای اینکه هدف ما بالا بردن بهرهوری و اسانتر شدن ساخت بازی بوده
و این که مطمئن باشیم Ps3 که ساخت بازی که برای اون مشکله وXbox360 که ساخت بازی برای اون راحتتره و pc که از همه اسانتره بشن
برای مثال ما در حال حاضرتکنولوژی به نام Livecreate رو معرفی کردیم که به شما اجازه طراحی مرحله به صورت همزمان برای هر سه پلتفرم میده.
اگر شما درخت رو پاک کنید یا زمین رو تغییر بدید این بلافاصله در همه پلتفرمها تغییر میکنه و شما قادر به امتحان بازی روی هر پلتفرم ها خواهید بود.
-- در مصاحبه ای با تیم سوینی یکی از برنامه نویسان ارشد Unreal گفته شده که Cryengine رقیب ما نیست. چون اونها چیزی رو که روی
PC اوردند نمی تونند روی کنسول بیارند..؟به نظر می رسهکه با CryEngine3 دیگه این مسئله درست نباشه..؟
Yerli: بله همانطور که گفتم نه تنها حالا ما این تکنولوژی رو داریم که کیفیتی برابر با Crysis رو روی کنسول بیاریم کما اینکه بخشی از اون رو روی کنسول
اوردیم تا نشان بدیم این امر امکان پذیر هستش. در واقع ما الان تکنولوژی رو در اختیار داریم که از crysis قبلی هم فراتر رفته است.
مثلا ما می تونیم 100 منبع نور داشته باشیم در حالی که در Crysis قبلی ما 10 منبع نوردر هر صحنه داشتیم. ما نورپردازی همزمان رو داریم تکنولوژی نورپردازی
همزمان ما فیزیک خرد شدن همزمان رو شبیح سازی کردیم. هوش مصنوعی سریعتر اجرا میشه و فیزیک پیشرفت کرده ما پیشرفتهایی داشتیم که هر چه (CPU)
شما قدرت محاسبه بیشتری داشته باشه بهتر اجرا میشن و هزاران پیشرفت دیگه پس حرف سویینی دیگه صحیح نیست
-- ایا تغییراتی هم در ادیتور SandBox ایجاد شده..؟
yerli: بله SondBox قابلیت جدید Live Create دارد که در مورد اون صحبت کردم تروتمیز تر بهینه تر و اسانتر شده برای من SondBox حساسترین
نرمافزار Crytek هستش.برای اینکه هر کسی از CryEngine چه به صورت تفریحی و چه بصورت حرفه ای بازی میسازه از Sondbox استفاده میکنه.
پس این برای ما بسیار مهم هست و دائم در حال بهتر کردن ان هستیم همانطور که گفتم liveCreate یک قابلیت اساسیه و شما باید خود با ان کار کنید تا درک کنید
که چقدر این قابلیت مهمه طراح تغییری در بازی ایجاد میکنه و شما بلافاصله می تونید این تغییر رو در Ps3 ببینیدچنین چیزی قبلا نبوده و هیچ موتوری این قابلیت رو نداره
اخرین چیزی که می خوام در مورد CryEngine3 بگم تنها موتوری هستش که میتونه همه چیزو به صورت همزمان عمل کنه. موتور3 یا2 Unreal
همیشه ابتدا نور و سایه ها و حتی هوش مصنوعی رو از قبل محاسبه میکنه ولی هر انچه که ما می کنیم همزمان و هیچ محاسبه ای از قبل نداره و این یک
وضعیت بهتر و پویاتری رو برای بازیباز به وجود میاره . اون می تونه به صورت فیزیکی با درختها برگها تعامل کنه و نورها وسایه ها بر اساس ان تغییر می کنند
در صورتی که Unreal برای محاسبه انها ساعتها وقت نیاز داره اخرین مطلب اینکه موتور ما روی Ps3 هم به خوبی پلتفرمهای دیگه اجرا میشه با این وجود که کار روی Ps3
مشکلتره من فکر نمی کنم در حال حاضر هیچ موتوری وجود داشته باشه که روی Ps3 بهتر از Xbox360 اجرا بشه.
این حرف اخریش خیلی بحث برانگیز هستش. ادامه نمیدم . که اصلا جاش نیست .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
( -- : گزاشگر)
این هم چند تا عکس از Yerli
![]()
دستت درد نکنه حامد جان
در مورد اون اخرش هم خوب وقتی همچین شخصیتی با این مقام این حرف رو میزنه ادم بیشتر به دیده های خودش اعتماد پیدا میکنه
تو technical trailer های این engine کاملا poor frame rate و low quality تر بودن نسخه PS3 به X360 مشخص بود
ميگم تو تريلر اول كه مرده اسكله رو تكون ميده و تو دوتا كنسول تصويرش جا بجا ميشه كيفيت آب ايكس باكس كه بالاتره
در ضمن يه سوال اين بازي اول برا چي مياد؟ كنسول يا پي سي؟
يه جايي تو متن بالا نوشته:
خوب پي سي كه هرچي بش اضافه كني تموم نميشه اگه اينطوره ديگه با پي سي بايد فيلم بازي كنيم نه كرايسيس چون قدرتش محدود نيست خيليما سعی میکنیم از تمام توان PC و تمام توان X360 و تمام توان Ps3 استفاده کنیم
برای PC و کنسول ها میاد، ولی احتمالاً در کنسولها گرافیک بهتر از Crysis 1 نباشه حتی ممکنه اونقدرم نباشه.
عجب چیزیه .
ادم کفش میبره . هر چند از کرایسیس خوشم نمیاد ولی گرافیکش واقعا جالب بود .
حالا مرد میخواد این بازی رو اجرا کنه . من که گرافیکم 1 گیگه فکر نکنم بکشه
این دیگه از اون حرف ها بود
یعنی نقض کاملا مشخص گفته های developer و خود trailer ها
اینجا اصلاً خودش گفته تو همین گفتگوی بالا:
بعد اصلاً جدای از این شما همین تریلر آخر رو ببین کاملاً مشخصه گرافیک روی کنسول ها چیزی فراتر از Crysis 1 نیست حتی از گرافیک بازی روی یک PC High end هم به نظر من پائینتر فقط شاید فیزیک پیشرفت کنه. ولی مسئله اصلی NextGen هست روی این موتور، خوب کنسولها دیگه توانشون در همین حده فعلاً.Crysis و همینطور CryEngine همیشه از نظر گرافیک محبوب بوده اند.اما ایا ما این پیشرفت رو در جنبه های دیگر گیم پلی در CryEngine3
شاهد خواهیم بود..؟
Yerly: یک مورد خاص بود چرا که در همان زمان روی pc از نظر گرافیک از کنسولها جلوتر بود.اون تونست بازار pc رو تا حدی
جلو ببره که کنسولها باید خودشون رو به اون می رساندند. حالا CryEngine3 می تونه کنسولهارو به کیفیت CryEngine2 برسونه و Pcهم جلوتر میبره.
Last edited by milky way; 27-10-2009 at 12:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)