میشه قیمت گلف رو بگید حدودا چنده و ضمنا از چه نظر اصطحلاکش کمتره؟ و اینکه ظاهرا لنسر خرجش بالاست نسبت به گلف درسته؟ من ماشینهای دیگه رو نمیشناسم توی این رنج اگه غیر از این دو تا نوع دیگه ای بهتر به نظرتون میرسه لطف کنید بفرمایید.
میشه قیمت گلف رو بگید حدودا چنده و ضمنا از چه نظر اصطحلاکش کمتره؟ و اینکه ظاهرا لنسر خرجش بالاست نسبت به گلف درسته؟ من ماشینهای دیگه رو نمیشناسم توی این رنج اگه غیر از این دو تا نوع دیگه ای بهتر به نظرتون میرسه لطف کنید بفرمایید.
ضمنا خوره تیون شدن هستش یعنی چی؟
گلف از 4 تومن تا 8 تومن میشه پیدا کرد بنا به تجربه ماشینهای آلمانی بخصوص فولکس واگن دوام قطعات بالایی دارن.
در مورد لنسر زیاد هم بالا نیست .اونم قیمتش نسبت به سلامتش در این حد و اندازه هستش
در این رده دوو سیلو هم میشه پیدا کرد ولی نه به اون سلامت گالانت سوپر سالون یا GLS هوندا سیویک دوو اسپیرو و از همه جالبتر اولدزموبیل کاتلاس سیرا 91 .
یعنی اینکه خیلی میشه دست کاریش کرد
چندین نوع موتور رو میشه روش سوار کرد و گیربکس
لوازمش هم به راحتی برات میارن
مثلا 1.8 16 سوپاپ
1.8 20 سوپاپ
2.0 8 سوپاپ
2.0 16 سوپاپ
2.0 20 سوپاپ
2.8 6 سیلندر(vr6)![]()
منظور از تیون خور بودن همون قابلیت تیونینگ و ارتقا ماشین زیاد هستش هم از نظر بدنه وقابلیتها و پتانسیلهای ماشین هم از نظر لوازم در دسترس
اگر فقط برای تردد داخل شهر میخوای رنو بگیر و اگر میخوای ماشین مدل پایین بگیری بی ام و از همه شاختره هم قیمتش از پرایدهای حلبی کمتر هست هم اینکه اگر جایی زدیش سریع نابود نمیشه راجب قطعات هم زیاد درگیرش نباش دست دوم زیاد پیدا میشه واردات هم میشه در کل همیشه ماشین اروپایی و امریکایی سرتر از آسیایی هست البته تویوتا حسابش از سایر آسیایها جداست و ماشینای مناسبی داره
من به شما کادیلاک سویل رو پیشنهاد میکنم،فکر کنم از نظر محکم بودن شما رو راضی نگه داره![]()
واقعا طرف بعد شش سسسال منتظر پیشتهاد شما بود![]()
اسپمرهاي نادان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)