چی چی 20 هزار نفر ؟
می دونید واسه انتقال 20 هزار نفر چند تا اتوبوس لازمه ؟
فوق فوقش 3 یا 2 هزار نفر ! اونم فوقش !
امیدوارم بازی خوب و صد البته بدون جنجالی بشود !
از این جنجال خیلی می ترسم . . .
چی چی 20 هزار نفر ؟
امیدوارم بازی خوب و صد البته بدون جنجالی بشود !
از این جنجال خیلی می ترسم . . .
مطمئن باش بالای 10 هزارتا میرن ، شک نکن ...چی چی 20 هزار نفر ؟
تائید میکنممطمئن باش بالای 10 هزارتا میرن ، شک نکن ...
به نظرم باید یه بخش جدید برای تراکتور ایجاد شه . آخه هر روز یه 6-7 تا تاپیک یا راجع به خودش هست یا هواداراش ! -.-
حالا اونا گفتن 20 هزار نفر شما چرا باور میکنید ! آخه کجای دنیا 20 درصد از ورزشگاه رو میدن به تماشاگرهای تیم مهمان .
اصلا 50 هزار نفر هم برن ورزشگاه نباید بیشتر از 3 تا 5 درصد ورزشگاه به تماشاگرهای تیم مهمان تعلق بگیره (البته اینجا ایرانه و همه چیز ممکن)
این 10% درصد درسته ، اما ورزشگاه خالی به چه دردی میخوره ؟!!! مثله بازی سرخ آبی میشه !حالا اونا گفتن 20 هزار نفر شما چرا باور میکنید ! آخه کجای دنیا 20 درصد از ورزشگاه رو میدن به تماشاگرهای تیم مهمان .
اصلا 50 هزار نفر هم برن ورزشگاه نباید بیشتر از 3 تا 5 درصد ورزشگاه به تماشاگرهای تیم مهمان تعلق بگیره (البته اینجا ایرانه و همه چیز ممکن)
اینو خوب اومدی(البته اینجا ایرانه و همه چیز ممکن)من تا حالا تو بازیهای استقلال و پیروزی نفهمیدم که کی میزبانه و کی میهمان !!
سلام دوستان
امیدوارم که بازی بسیار زیبا و با هیجانی (بهخاطرش کلاس نمیرم dباشد چون هر دو تیم هم از بابت تماشاگر و هم از نظر تیمی بسیار خوب عمل می کنند .
خودم می خواهم که تراکتورسازی ببره چون بالاخره تیم شهرمون اما باز هم به نتیجه راضی خواهیم بود .
من خودم که طرفدار دو آتیشه پرپسولیس هستم و بودم و خواهم ماند..
ولی انصافا دم آذری ها گرم...
طرفدار باید خونی باشه
مثل تبریزیا...دمتون گرم.
البته حیف که با باخت بدرقه میشید
ممنون/![]()
آخه تو یه بازی لیگ اسپانیا بود طرف میگفت بیشتر از 3-5 درصد نمیتونن بیان احتمالا اونجا فرق داره یا گزارشگره اشتباه کرده بود .این 10% درصد درسته ، اما ورزشگاه خالی به چه دردی میخوره ؟!!! مثله بازی سرخ آبی میشه !
البته با شما موافقم در مورد بازی استقلالو پرسپولیس . منم هیچوقت نفهمیدم![]()
من می گم فوقش 2 3 هزار نفر از تبریز به تهران می روند !
تو خود ورزشگاه که بالای 10 15 هزار نفر خواهیم بود . . .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)