برنامه های زیر رو تا دوشنبه شب اگه کسی میدونه بنویسه.
ممنون
1- برنامه ای که اعداد کامل 3 رقمی را محاسبه و چاپ کند.
2- برنامه ای که 10 عدد را از ورودی گرفته ، max و min آنرا حساب کند.
احتمالا از حلقه های تکرار باشه و شرطی و For
برنامه های زیر رو تا دوشنبه شب اگه کسی میدونه بنویسه.
ممنون
1- برنامه ای که اعداد کامل 3 رقمی را محاسبه و چاپ کند.
2- برنامه ای که 10 عدد را از ورودی گرفته ، max و min آنرا حساب کند.
احتمالا از حلقه های تکرار باشه و شرطی و For
سلام
دوستان من هم الان c++ دارم و ترم قبل هم پاسکال.
دوستانی که درخواست برنامه میدیم بهتر نیست اول خودمون روش فکر کنیم تا جایی که میتونیم بنویسیم و بعد اینجا رفع اشکال کنیم؟ باور کنید در اون حالت چند برابر یاد میگیریم.
اینبار من 2 تا رو نوشتم. ولی کار درستی نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداعداد کامل دیگه چیه؟ (اول و مرکب که نیستن احتمالا ها؟)
برنامه 2:
البته بعدا که آرایه رو به ما و خودتون هم درس بدن با آرایه مینویسیم. اما اینجا چون نیازی به داده ها نداریم کافیه همه رو با نام یه متغیر بگیریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدش اینه؟:
میشه برنامشو بنویسم ولی بدون INDENT مینویسم. ( INDENT برا چیه دیگه؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوستانی که درخواست برنامه میدیم بهتر نیست اول خودمون روش فکر کنیم تا جایی که میتونیم بنویسیم و بعد اینجا رفع اشکال کنیم؟
خب آخه من خودم تازه آشنا شدم با برنامه نویسی برام مشکله بنویسمش. نمیدونم از کجاش شروع کنم! از روش هم که بخونم بعضی وقتا متوجه نمیشم!
اگرم بخوام بنویسم بعد بیام رفع اشکال کنم دیر میشه چون زیاد سر نمیزنن مثه اینکه به این تاپیک و طول میکشه که جوابشو بدن و من میترسم برم سر کلاس و بدون برنامه دست خالی برم پا تخته ضایع شم!
ولی حق با شماست ، از این به بعد برناممو مینویسم میزارم تو تاپیک ، شما اصلاح کنین.ممنون
توی قسمت پست زدنم اشتباه شده ، کدهای خود سایته !میشه برنامشو بنویسم ولی بدون INDENT مینویسم. ( INDENT برا چیه دیگه؟)
اعداد کامل دیگه چیه؟ (اول و مرکب که نیستن احتمالا ها؟
اعدادی که مجموع مقسوم علیه هاشون به جز خود عدد برابر خود عدد بشه . مثل عدد 6
مقسوم علیه های 6 : 2و 3 و 1 که جمع این 3 عدد برابر 6 (خود عدد) میشه!
این هم الگوریتم عدد n که مشخص کند کامل است یا خیر :
1-شروع
2-n را بگیر
3- 0----->s
4- 1----- > I
5- n mod I
6- if R=0 , S+I---->S
7-I+1----->I
8-if I<n برو مرحله 5
9-اگر S=n , ان تام است و چاپ کن
10- در غیر اینصورت n تام نیست
11-پایان
از برنامه هایی که نوشتین ممنون
Last edited by attractive_girl; 02-11-2009 at 21:56.
دوستان من اولش تو کلاس حتی نمی تونستم برنامه پیداکردن فاکتوریل رو بنویسم . نمی گم الان خیلی حالیمه ولی خب بالاخره تمرین می تونه جواب بده . فقط نوشتن برنامه اس که می تونه بهتون کمک کنه .
آفرین.
حالا همین دستوراتو به کامپیوتر بده. ولی به زبان c++ میفهمه.
پس اینجوری بهش میدیم:
( دقیقا مطمئن نیستم درسته یا نه. چون مثالی جز 6 بلد نبودم.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
این برنامه فرق داره با اونی که نوشتین؟ همون عدد کامل n رو بگیره بگه کامله یا نه :
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
Int main()
{
Clrscr();
Int i,n.r,s;
S=0;
Cin>>n;
For(i=1,i<n,i++){
r =n%i;
if(r==0)
s=i+s;}
if(s==n)
cout<<”yes”;
else
cout<<”no”;
return 0;
}
Last edited by attractive_girl; 05-11-2009 at 01:31.
با سلام.لطفا ببینین کجای برنامه ی زیر رو برای کامـبایلر C++ اشتباه نوشتم ، اگه میشه الگوریتمش هم بنویسین،ممنونم :
1-برنامه ای بنویسید که 20 جمله ی سری زیر را محاسبه کند :
12+15+18+…
( از سمت راست بخونید، اولین عدد12 است)
#include<iostream.h>
int main()
{
Int i , n,s;
For(i=1,i<=20,i=i+3){
Cin>>n;
For(n=12;n=n+i)
S=s+n; }
Cout<<s;
Return 0;
}
برنامه ی زیر هم نمیدونم چه جوری میشه نوشت، اگه میشه کمکم کنین تا یکم راه بیفتم، ممنون
2- برنامه ای که مجموع سری زیر را چاب کند :
![]()
Last edited by attractive_girl; 05-11-2009 at 01:42.
سلام.
اینو درست نوشتین فقط یه ایرادای کوچیک داره.
از جمله :
بهتره همه برنامه با حروف کوچک نوشته بشه و از همه مهمتر حتما باید کلمات رزرو شده رو یه دست با حروف کوچیک نوشت.
در تعریف متغیر ها بین n و r هم باید , میذاشتید.
در حلقه for بین نقطه آغاز و شرط و گام حرکت باید ; گذاشت. ( شما , گذاشتید)
وقتی میخوایید چیزی عینا چاپ بشه به جای ” باید " بذارید. ( دکمه shift+گ )
برای اینکه بتونید نتیجه رو مشاهده کنید باید در آخر برنامه از دستور getch استفاده کنید.
در واقع کد برنامه شما به صورت زیر هست:
راستی برا قرار دادن کدی که نوشتین در اینجا بهتره اونو داخلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبذارید تا به هم نریزه.
+…
( از سمت راست بخونید، اولین عدد12 است)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.ممنون از برنامه های قبلی + راهنماییاتون!
یه برنامه استادمون داد (quiz) من اینطوری نوشتم اگه میشه بگین چه مشکلاتی داره و برنامه ی درستش رو بنویسین.
البته هول کردم یادم رفت else هاشو بنویسم
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، این برنامه رو اگه میشه تا امشب بنویسین:
برنامه ای که یک عدد صحیح 5 رقمی را بگیرد و جناس قلب بودن آنرا معلوم کند (برای جدا کردن ارقام عدد ، از عملگرهای تقسیم و پیمانه استفاده کنید )
(جناس قلب ,، عدد یا متنی است که از هر دو طرف بطور یکسان خوانده شود مثال : 12321 ، 55555، 45554 ، 11611
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)