خیلی عالی بود فقد یه مشکل هست اینکه = رو میزنی مساوی جای خودش رو تغییر می ده و می ره سمت چپ جواب رو می ده ولی قاطی می نویسه
فکر کنم به خاطر که این ویژال بسیک portable هست یا نه کلی مشکل داره ؟
خیلی عالی بود فقد یه مشکل هست اینکه = رو میزنی مساوی جای خودش رو تغییر می ده و می ره سمت چپ جواب رو می ده ولی قاطی می نویسه
فکر کنم به خاطر که این ویژال بسیک portable هست یا نه کلی مشکل داره ؟
این مشکل رو منم داشتم ولی چون دیدمبعضی اوقات یه برنامهرو یه سیستم اینجوری میشه گفتم شاید واسه شما درست در بیاد.
نیگاه میکنم ببینم چه جوری میشه درستش کرد.
ممون میشم اگر درستش کنی تا روز پنج شنبه چون من پنجشنبه کلاس دارم ؟ مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی
می گم یکی از استاد های من گفت می شه این رو با 2 تا دستور شرطی نوشت این برنامه که تو دادی خیلی زیاد می خوام این رو کنفرانش کنم خودت می دنی معنی این کلمه یعنی چی یعنی باید جلوی 70 نفر با ویدیو پروجکتر توضیح بدم
این برنامه کامل:
البته کداش فرق کرده. کلا 5 خطه و با 3 تا شرط نوشتمش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نگاه بنداز ببین کجاشو مشکل داری که توضیح بدم تا سر کنفرانست مشکل نداشته باشی.
عالی مثل همیشه ممنون گلم
می گم این واسه کنفرانس سخت نیست این باید حفظ کنم و توضیح بدم
ببخشید دیگه خیلی دیر رسیدم. فکر کنم تا الان کنفرانست تموم شده.
وای اگه هر قطعه از کد رو بفهمی چی میگه خیلی سادست.
نه دقیقا باید فردا برم کلاس فردا تشکیل می شه
استاد نیومده فردا می یاد جبرانی گذاشته
امروز رفتم بیش استاد گفتم امادگی ندارم گفت اشکال نداره ولی باید یه چیز سخت تر انجام بدی
گفت باید تو فرم 10 تا دایره باشه که در حال حرکت به سمت چپ راست پاهیین بالا شه و دایره با هم برخورد کنه و هر برخوردی که صورت گرفت از 100 کم بشه و ئقتی که صفر شد گیم ااور شه
می تونی کاری برام کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)