تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: درباره اتوران

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در مورد Precess explorer واقعا نرم افزار خوبی هست ... بهتون پیشنهاد می کنم حتی اگه دیال آپ هستین با سرعت 20 اونو دانلود کنید....

اما این که بشه با این نرم افزار این کار رو کرد...
    من که تا حالا انجام ندادم.... اما فک نکنم بشه آخه دایکتوری قفل هست و حتی اگه آدرس هم داشته باشین نمی تونید برین به اونجا... اما شایدم شد....

و اما در مورد پوشه temp موافم....
    این کار شدنی هست...
    حتی من گاهی اوقات نرم افزار هایی که تغییرات داده شدن رو از این قسمت اصلش رو کپی می کنم...

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

در مورد Precess explorer واقعا نرم افزار خوبی هست ... بهتون پیشنهاد می کنم حتی اگه دیال آپ هستین با سرعت 20 اونو دانلود کنید....
    میشه کسی لینکی بدهد؟

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

لینک برنامه در سایت گروه سازنده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

قفل های نرم افزاری مجموعه های پرند تو کل دنیا تک هستند . king 2010 رو که هیچ احدی نتونسته بشکونه مخفی کردن فایلهای داخل سی دی با ultra ISO امکان پذیره که برای دیدنشون تقریبا هیچ راهی وجود نداره . استفاده از نرم افزاری که بالا معرفی شد و همچنین تمپ بهترین راه میتونه باشه .یا اینکه منتظر بمونید قفل مجموعه ی مورد نظرتون شکسته بشه و بیاد به بازار . ( چکار میشه کرد ایرانه دیگه ! )
    اوتوران رو اجرا کنید و یک برنامه رو برای نصب انتخاب کنید و به Temp رایانتون برید ، اگر اونجا بود که چه بهتر ، اون رو کپی کرده و استفاده کنید .
    ضمن تشکر دوباره از شما دوستان ...

این روش تمپ گویا برای بعضیهاشون جواب نمیده...

اگر بشود همه اشان را از این طریق کپی کرد که خیلی خوب میشود دیگه به اون نرم افزار نیاز پیدا نمیکنم تا با این فیلتر نت دیالی پور دانش کنم...

من برخی از نرم افزار ها را اینطوری کپی کردم ولی نشد بعضیهاشون راستی شما این تمپ را میگید دیگه نه؟

C:\Documents and Settings\minizoro\Local Settings\Temp

بله؟ درست گرفتم یا اینکه تمپ دیگری مد نطر است؟
    Last edited by minizoro; 10-12-2009 at 02:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من قفل پرند 2010 رو با blind write شکستم!!!

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    این مشکل رو هم من هم دارم!
    با نرم افزاری که بالا معرفی کردید انجام دادیم اما هیچ راهی نداره چون ادرس رو از یک جایی از سی دی میاد که اصلا معلوم نیست کجاست!!!!!!!!!
    در کل اگر دونستید چطور میشه درستش کرد یک خبری بدید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

قبلا که راهنمایی در مورد شکستن مجموعه های ایرانی طبق قانون 12 خلاف قوانین انجمن بود
    حال چه خلاف چه درست حداقل در مورد مجموعه های نرم افزاری ایرانی برای هر شرکتی که باشه
    نسخه اصلو استفاده کنید و یادمون باشه هر قفلی که کلیدی داره و هیچ قفلی وجود نداره که کلید نداشته باشه همانند این مجموعه
    بهتر است بجای فکر کردن چگونگی شکستن قفل استفاده صحیح را بیابیم
    برای کپی کردن تلاش نکنیم البته مطمعنا بسیاری از مجموعه های موجود در بازار همانند مجموعه نرم افزاری شرکت پرند نسخه اصل بسیار با صرفه تر از نسخه های کپی شده است چون شما dvd اورجینال دارید که کیفیت آن خیلی بالاتر از dvd کپی هست 2- محصول شما شامل پشتیبانی شرکت تولید کننده خواهند بود و...
    موفق باشید

9. این کاربر از chista2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

قبلا که راهنمایی در مورد شکستن مجموعه های ایرانی طبق قانون 12 خلاف قوانین انجمن بود
    حال چه خلاف چه درست حداقل در مورد مجموعه های نرم افزاری ایرانی برای هر شرکتی که باشه
    نسخه اصلو استفاده کنید و یادمون باشه هر قفلی که کلیدی داره و هیچ قفلی وجود نداره که کلید نداشته باشه همانند این مجموعه
    برای کپی کردن تلاش نکنیم البته مطمعنا بسیاری از مجموعه های موجود در بازار همانند مجموعه نرم افزاری شرکت پرند نسخه اصل بسیار با صرفه تر از نسخه های کپی شده است چون شما dvd اورجینال دارید که کیفیت آن خیلی بالاتر از dvd کپی هست 2- محصول شما شامل پشتیبانی شرکت تولید کننده خواهند بود و...
    موفق باشید

آخه حتی خود پرند و ... هم تمام نرم افزارهاشون کرک شدس . یه جور میگی انگار پرند خودش بی گناهه و ما خطاکار .

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

موفق باشید
    سلام
    سوال؟
    - من به عنوان یه خریدار حق ندارم از فایل ستاپ یا کرک یه نرم افزار که توی محصول هست استفاده کنم!!!! چرا مخفیش می کنن {یا کارای دیگه} ؟؟؟ باز اگه آموزش باشه ، چــرا ! مخفیش کنن، نوش جونشون!

- من حق ندارم از دیسک بکاپ داشته باشم؟؟(ممکنه بشکنه، خش بیفته و...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    سوال؟
    - من به عنوان یه خریدار حق ندارم از فایل ستاپ یا کرک یه نرم افزار که توی محصول هست استفاده کنم!!!! چرا مخفیش می کنن {یا کارای دیگه} ؟؟؟ باز اگه آموزش باشه ، چــرا ! مخفیش کنن، نوش جونشون!

- من حق ندارم از دیسک بکاپ داشته باشم؟؟(ممکنه بشکنه، خش بیفته و...)
    آخه ما شاالله مشکلات که یکی دو تا نیست خوب وقتی ما داریم جایی زندگی می کنیم که هیچکی به کار دیگری احترام نمی زاره منتقیه قفل هم بزارن ، چون اگه نزارن فردا یه نفر دیگه صاف صاف می یاد همون dvd رو کپی می کنه با اسم فامیله خودش مثلا وارد بازار می کنه !D: اصل بحث درسته که کلا همه کرک ای تولید می کنن ولی خوب این یه مسئله ای که واسه همه آزاده دیگه ، منم همیشه مشکل با مفقود شدن و خش افتادن و از این جور بلا یای طبیعی داشتم با dvd های این مجموعه ها ولی این سری که کینگ پرند رو گرفتم هر dvd اش تو یه قاب جداست که کلی جلوی این مسائلو گرفته فک کنم چون از اون ور قفل می زارن این کارو کردن که هیچ مشکلی واسه dvdها پیش نیاد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •