قیمتشون چنده؟
قیمتشون چنده؟
sony vaio L
البته این دکستاپ قابل حمله یعنی مثل لبتاپ کیف داره
فکر می کنم شارژی نباشه وگرنه بهش میگفت لبتاپ
جز مانیتورش فقط همون کیبرد و موس رو داره براحتی می تونی حملش کنی
فکر کنم 5 ملیونی باشه!!!
24 اینچ lcd تاچ
24-inch screen with Full HD (1920x1080) resolution. Processor options include several Pentium, Core 2 Duo and Core 2 Quad chips. The Vaio L can be equipped with up to 12 GB of memory, an HDD of up to 1 TB and a Blu-ray player.
Connectivity includes Gigabit Ethernet and WiFi. A cardreader, two 5,5 W speakers and a webcam with facial recognition have also been integrated into the device. Graphics are provided by a GeForce G210M 512 MB or a GT 240M 1 GB and a TV tuner is present as well.
Sony's Vaio L is bundled with the 64-bits version of Windows 7 Home Premium. The system is to be released in the United States on the 22nd of October, sporting a minimum pricetag of USD 1300
به نظر من که همین خوبه:
CPU : INTEL I7 975 1300000
M/B : GIGABYTE EX58 EXTREME 585000
RAM : 6X2GIG MUSHKIN DDR3 XP3 650000
HDD : 2X1TERABYTE SEAGATE RAID0 180000
VGA : 2XGIGABYTE HD5870X2 HEMLUCK 1600000
PSU : GREEN GP1230 235000
CASE : COOLER MASTER NVIDEA STALCKER 340000
LCD : 2XSAMSUNG P23500 500000
یه کارت صدای خوبم بهش معرفی کنید که جلو سیستم کم نیاره
رم هم یکم زیاده بنظرم مگه می خوای 20 تا بازی با هم اجرا کنی؟
اگه بخوای 2 تا رندر بکنی + کرایسی اینهمه رم نمی خوای بایا
البته اگه خداتومن پول داری بهتره یکم صب کنی تا CORE i9 بیاد
چون وقتی میاد گرونه کسی پیشنهاد نمیده ولی تو که ماشالا وضعت خوبه واستا تا اونا بیان
همینطور در مورد کارت گرافیکای بهتر که حداقل 295 رو بکشن پایین
در کل بهتره صب کنی
ولی اگه می خوای سرور بزنی باید بری به فکر xenon
فکر نمیکنم از همچین چیزی خوشم بیاد...
ممنونم
CORE i9 کی میاد؟چجوریاست؟
راستی
واسم یه چی جای سوال داره
اونم اینه که مثلا بهم کسی کارت گرافیک ati یا nvidia رو پیشنهاد نداده و برندی که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم پیشنهاد شده!یا در مورد رم هم همیجور!جریان چیه؟یعنی اینا زدن رو دستش؟
نظر شما چیه؟
تا کی صبر کنم؟2-3 ماه خوبه یا بیشتر؟
ممنونم
core i9 مطمئنا تا 2-3 ماه آینده نمیاد. الکی هم خرج نکنید برای رم های انچنانی. اختلاف کارایی رم های 6 گیگ با رم های 8 گیگ ناچیزه چه برسه به رم های بالاتر.ممنونم
CORE i9 کی میاد؟چجوریاست؟
راستی
واسم یه چی جای سوال داره
اونم اینه که مثلا بهم کسی کارت گرافیک ati یا nvidia رو پیشنهاد نداده و برندی که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم پیشنهاد شده!یا در مورد رم هم همیجور!جریان چیه؟یعنی اینا زدن رو دستش؟
نظر شما چیه؟
تا کی صبر کنم؟2-3 ماه خوبه یا بیشتر؟
ممنونم
ati و nVidia تولید کننده ی کارت گرافیک اند. کارت گرافیک رو تولید می کنند و به شرکت های دیگه مثل ASUS و EVGA و ... می فروشند و اون ها هم به ما می فروشند.
حداقل صبر کن USB 3 بیاد بعد سیستمت رو عوض کن.
یک پیشنهاد دیگه اینکه در کنار هارد SATA که دوستان معرفی کردند یک هارد SSD با ظرفیت 120 گیگ بذار و سیستم عاملت رو روی اون نصب کن تا سرعت کار با نرم افزارهات بالا بره و از هارد دیگت که ظرفیت بالایی داره؛ برای ذخیره اطلاعاتت استفاده کن.
هارد معمولی رو با SSD میشه Raid 0 کرد؟؟؟
میدونید که دقیقا کی میاد؟
بنظرتون چقدر باید صبر کرد؟
cpu corei7 920
main foxconn bloodrage gti
ram 6gb twinmos twister bus 2000
vga sapphire 5770
hard 2*500gb review
case HAF932
POWER 850W SILENTPRO
DVD/RW LITE-ON
به نظر من این کارت با توجه به قیمت که 220 تومن هست کارت خوبیه تقریبا با GTX 260 /216 قدرتش یکسانه ولی از 4890 ضعیفتره و حسنی که داره از Dx 11 پشتیبانی میکنه .vga sapphire 5770
ولی برای این دوستمون که بودجه مهم نیست جایی که 5870 هست چرا 5770 ؟ یه ماه دیگه هم 5950 و 5970 در میاد اگه صبر کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)