مشخصات کامل رو تو سایت اپل میتونید پیدا کنید .
بلوری و hdmi ندارن و همچنین گرافیک هم بالاترینش geforce 9600 هستش .
از لحاظ کانفیگ بخوایم بررسی کنیم fw سونی خیلی سرتره ولی خوب مک بوک پرو ها هم مزایای خاص خودشون رو دارن
مشخصات کامل رو تو سایت اپل میتونید پیدا کنید .
بلوری و hdmi ندارن و همچنین گرافیک هم بالاترینش geforce 9600 هستش .
از لحاظ کانفیگ بخوایم بررسی کنیم fw سونی خیلی سرتره ولی خوب مک بوک پرو ها هم مزایای خاص خودشون رو دارن
"مک بوک پرو" صفحش LED هستش.به همین دلیله که HDMI نداره.
سیستمش هم DDR3 هستش پس گرافیکش نباید خیلی هم بد باشه.![]()
بله درسته منم تایید میکنم .سیستمش هم DDR3 هستش پس گرافیکش نباید خیلی هم بد باشه.
نسبت به 4650 ضعیفتره .
sony vaio L
البته این دکستاپ قابل حمله یعنی مثل لبتاپ کیف داره
فکر می کنم شارژی نباشه وگرنه بهش میگفت لبتاپ
جز مانیتورش فقط همون کیبرد رو داره براحتی می تونی حملش کنی
فکر کنم 5 ملیونی باشه!!!
24 اینچ lcd تاچ
24-inch screen with Full HD (1920x1080) resolution. Processor options include several Pentium, Core 2 Duo and Core 2 Quad chips. The Vaio L can be equipped with up to 12 GB of memory, an HDD of up to 1 TB and a Blu-ray player.
Connectivity includes Gigabit Ethernet and WiFi. A cardreader, two 5,5 W speakers and a webcam with facial recognition have also been integrated into the device. Graphics are provided by a GeForce G210M 512 MB or a GT 240M 1 GB and a TV tuner is present as well.
Sony's Vaio L is bundled with the 64-bits version of Windows 7 Home Premium. The system is to be released in the United States on the 22nd of October, sporting a minimum pricetag of USD 1300.
Last edited by saeedn70; 24-10-2009 at 13:57. دليل: کامل کردن
آقا شما كه وضعت خوبه برو تو سايت دل....
xps 1640 فكر كنم....سفارش بده با نهايت كانفيگ....!
بلو ري هم دسته خودته كه داشته باشه يا نداشته باشه....
حتي ميتوني بگي كه لپ تابو كه واست ميارن....روش فول آلبوم ابي رو هم بريزن يا نه...
....شوخي....
من يه مدل asus ديدم كه عاليه....
سري g ايسوز غوله....
مثلا" g51 ميتوني صبر كني تا بياد....
allienware m17x هم كه آرزومه يه بار ببينمش....فقط بهت بگم cpu ش تا 2.93 اوركلاك ميشه !!!.....cache 12 mg!!!
من پارسال تو نمايشگاه يه اپل ديدم كه تو زمان خودش غول بود....
الان هم خيلي خوبه ..مدلش اين بود....mb471....
از گارانتي نقش بگير....
اگه هم اهل گيم هستي پارسال يه دونه ديگه تو نمايشگاه بود كه قويترين لپ تابي بود كه تو بازار ايران سراغ داشتم...
toshiba cosmio x305
اينا رو سرچ كن ببين...مدل هاي خوبين.....ديگه هر كدومو ميپسندي ديگه....
نظر منو ميخاي يا اپله رو بگير با allienware رو....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)