تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: راهنمای خرید خط adsl

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

قيمت پهناي باند تو ايران گرونه از طرفي بايد شركت هاي ISP سرمايه اي كه در اينترنت گذاشتن رو يه جوري برگردونن اينه كه ديواري كوتاه تر از مصرف كننده پيدا نمي كنن. يا سرويس ها رو گرون مي فروشن يا بين 10 نفر Share مي كنن يا با ترافيك كم مي دن تا مصرف كننده مجبور بشه دوباره اكانتشو شارژ كنه. اينه كه قيمت اينترنت ايران بالاست در صورتي كه الان در سوئد 1 يا 2 مگابيت جزء اينترنت سطح پايين هست و رايگان به مردم ارائه مي شه. تو ايران حتي بايد بابت ديال آپ هزينه كني. ببينيد چقدر تفاوت وجود دارده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به مدت 3 سال هستش که از adsl استفاده میکنم و از شرکتهای مختلفی استفاده کردم.ابتدا شاتل داشتم متاسفانه بعد دوماه اینترنت شبانم رو بست و گفت طبق قانون شما در بلک لیست قرار گرفتید و بیش از حد مجاز در ساعات رایگان دانلود کردم.سپس رفتم مخابرات گرفتم با اینکه 2 meg گرفتم ولی سرعتش پایین بود.بعدش عصر تلکام گرفتم، وجدانا اون اوایل محشر بود.یادم سرعت 128 گرفته بودم ولی موقع دانلود رایگان با سرعت 240kb/s دانلود میکردم ولی متاسفانه به مرور زمون کیفیت این شرکت هم پایین اومد و با اینکه الان 2meg دارم ولی سرعت دانلود شبانه افتضاح هستش.بنده مشهدی هستم و دانلود بسیار زیاد دارم ولی فقط موقع دانلود رایگان شبانه دانلود میکنم و در طول روز زیاد از انیترنت استفاده نمیکنم.دوستان لطفا یک شرکت اینترنت خوب که سرعت شبانه رایگانش زیاد باشه معرفی کنید

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

من تازه می خوام adsl بگیرم. تو اصفهانم. حد اکثر پولی که می تونم سالانه بابتش بدم 250000 تومن هست. از چند تا از دوستا و فامیلا پرسیدم یه سری میگن شاتل، یه سری صبانت، یه سری پارس آنلاین و یه سری لایزر. کدومش را بگیرم؟ را ستی یادم رفت بگم. دانلود زیاد دارم و سرعت و محدودیت حجمی برام خیلی خیلی مهمه. راهنماییم کنین.
    دوست عزیز شاتل برای کاربران کم مصرف خوبه.کاربرای پر مصرف محدود میشن چه در نامحدود چه در شبانه

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

به مدت 3 سال هستش که از adsl استفاده میکنم و از شرکتهای مختلفی استفاده کردم.ابتدا شاتل داشتم متاسفانه بعد دوماه اینترنت شبانم رو بست و گفت طبق قانون شما در بلک لیست قرار گرفتید و بیش از حد مجاز در ساعات رایگان دانلود کردم.سپس رفتم مخابرات گرفتم با اینکه 2 meg گرفتم ولی سرعتش پایین بود.بعدش عصر تلکام گرفتم، وجدانا اون اوایل محشر بود.یادم سرعت 128 گرفته بودم ولی موقع دانلود رایگان با سرعت 240kb/s دانلود میکردم ولی متاسفانه به مرور زمون کیفیت این شرکت هم پایین اومد و با اینکه الان 2meg دارم ولی سرعت دانلود شبانه افتضاح هستش.بنده مشهدی هستم و دانلود بسیار زیاد دارم ولی فقط موقع دانلود رایگان شبانه دانلود میکنم و در طول روز زیاد از انیترنت استفاده نمیکنم.دوستان لطفا یک شرکت اینترنت خوب که سرعت شبانه رایگانش زیاد باشه معرفی کنید
    سرویس های وب رو که سرعت بالایی داره رو بگیر 8 گیگ در ماه 6مگ 25000تومن شبانه هم فکر کنم باید داشته باشه
    یا میتونی شاتل طرح نسل جدید اینترنت که بیرون داده رو بگیری ولی یه خورده گرونه در ضمن سرعت شبانه طبق گفته دوستان 300 به بالا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •