برو تو کار 82 بهترین 5 مگا پیکسلی با فلاش زنون
همین 82 هستش
برو تو کار 82 بهترین 5 مگا پیکسلی با فلاش زنون
همین 82 هستش
البته گفته در بین بهترین 5 هاست ولی دوربینش واقعاً خوبه و میتونه بهترین 5 باشه
من عکسای s7220 و دیدم دقیقاً مثل هم بودن یعنی اونم واقعاً دوربین خوبی داره ولی بدیش اینه که فلش زنون نداره
ان82 بهترین بود دیگه تموم شدبرو تو کار 82 بهترین 5 مگا پیکسلی با فلاش زنون
همین 82 هستش
همین c901 و s7220 خیلی از ان82 بهترن
Last edited by hasanmotori; 20-10-2009 at 22:53.
ن82 بهترین بوده و هست و خواهد بود
با اینکه خودم سونی بازم ولی ن82 رو توصیه میکنم
ن82 همه چیز داره ! از دوربین و ال سی دی و صدا و جی پی اس بگیر تا سیمبین و برنامه های توپش
ولی فک کنم تو بازار کم پیدا بشه
البته 8 هم سامسونگ هم خوبه اگه 300 باشه !
سی905 هم خوبه ! یعنی عالیه که قیمتش 30 40 تومن از 300 بیشتره
از همه ی دوستان ممنونم
ولی اگه من بوخام s8300 سامسونگ رو انتخاب کنم این کار رو نمیکنم.
20 تومن میزارم سرش یه رنوار میگیرم که دوربینش برابر با s8300 هست،چون اولا وای فای داره ثانیاکلا گوشی های کشویی در برابر ضربه و فشارها مقاوم نیستند.
حالا چه برسه به اینکه اون کشویی لمسی هم باشه!
معیار شما برای خرید گوشی دوربین بسیار خوب بود که منم الترا تاچ رو پیشنهاد کردم که دوربینش از رنوار با اینکه هر دو ، 8 هستن ، بهتره(می تونید عکساشونو با هم مقایسه کنید).
در مورد مقاومت هم بد نیست بدونید تاچ الترا تاچ خازنی و رنوار مقاومتیه.
یعنی علاوه بر حساسیت بسیار بیشتر الترا تاچ نسبت به لمس ، به دلیل خازنی بودن مقاومتش در برابر ضربات بیشتره.کیفیت ال سی دی التراتاچ(امولد) قابل مقایسه با رنوار نیست.
در کل تصمیم با خودتونه.
موفق باشید.
این درست نیست. مقایسه های زیادی شده و معلوم شده رنوار بهتره. یا حداقل اینکه تفاوتی ندارن.معیار شما برای خرید گوشی دوربین بسیار خوب بود که منم الترا تاچ رو پیشنهاد کردم که دوربینش از رنوار با اینکه هر دو ، 8 هستن ، بهتره(می تونید عکساشونو با هم مقایسه کنید).
دوست عزیز ولی اینو در نظر بگیرین که گوشی فقط در دوربین خلاصه نمیشه به همین دلیل به نظره من ان82 با داشتن دوربین خوب در کنار امکانات بالا میتونه بهترین گزینه باشه........
کی من؟!دوست عزیز ولی اینو در نظر بگیرین که گوشی فقط در دوربین خلاصه نمیشه به همین دلیل به نظره من ان82 با داشتن دوربین خوب در کنار امکانات بالا میتونه بهترین گزینه باشه........من که نگفتم رنوار بخرن که! من پست خودم رو اون اولا دادم!
C901 هم جدیدا GSMArena اعلام کرده که بهترین 5 مگاپیکسلی هست!
The Sony Ericsson C901 camera is a really capable shooter. The C901 image quality is very good, easily ranking among the best 5 megapixel cameraphones on the market. The photos have pleasing colors and good contrast with the noise levels well under control.
Last edited by noisymind; 21-10-2009 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)