محصولات appleیا Ipodبه دلیل امکان دانلود کردن از روی شبکه جهانی اش که تعداد بسیار بسیار زیادی موزیک داره انقدر معروف شده و برای استفاده در ایران محصولاتی مثل Creativeوiriver,Sandiskو... با توجه به قیمت و مزایاش مناسب تر به نظر می رسه...
محصولات appleیا Ipodبه دلیل امکان دانلود کردن از روی شبکه جهانی اش که تعداد بسیار بسیار زیادی موزیک داره انقدر معروف شده و برای استفاده در ایران محصولاتی مثل Creativeوiriver,Sandiskو... با توجه به قیمت و مزایاش مناسب تر به نظر می رسه...
تاييد ميشهمحصولات appleیا Ipodبه دلیل امکان دانلود کردن از روی شبکه جهانی اش که تعداد بسیار بسیار زیادی موزیک داره انقدر معروف شده و برای استفاده در ایران محصولاتی مثل Creativeوiriver,Sandiskو... با توجه به قیمت و مزایاش مناسب تر به نظر می رسه...
به خاطره سرويسه Itunes كه الان علاوه بر آمريكا در اروپا هم در اكثره شهر ها رايج شده و امكان دانلوده مستقيم از شبكه اين دستگاه فروشه بالايي رو تا حالا داشته
ولي بازم كيفيته صدايه اين دستگاه رو هيچ وسيله صوتي نداره من كه خيلي تعريفشو شنيدم
اگر مسئله و مشكله مالي ندارين بگيرين
موفق باشين.
قيمت Ipod و حجمش خيلي كم باشه چقدره ؟
سلام
دوستان قیمت بدین لطفا.
قیمت آیپود 60 گیگ الان چنده؟ منظورم در ایرانه!
خود سایت اپل الان 80 و 160 گیگ گذاشته، که قیمت 80 گیگ 249 دلار و 160 گیگ 349 دلار...
همونطور که گفتی ، 60 گیگ مربوط میشه به نسل پنجم که دیگه داره جاش رو میده به نسل ششم (همون 80 و 160 گیگ) ... بهرحال قیمتش باید حدود 300 تومن (10تومن بالا پایین) باشه اگه گیر بیاد ...
فرق نسل 5 با 6 به غیر از فضای بیشتر چی هستش؟
باتری بسیار بهتر (دو برابر قبلی)
بدنه فلزی (بجای قبلا که پلاستیک بود) و البته رنگ متفاوت
کنترلش هم بهتر شده ... ضخامتش کمی کمتر شده ...
اون چیزی که اونجا خیلی مهمه ، قیمت بسیار مناسبشه که شک دارم توی ایران ، همونقدر مناسب باشه !
اما فکر کنم بدنه آیپود 60 گیگ هم از جنس استیل باشه..
امکان کپی کردن فایلهای موسیقی از آیپود وجود نداره، در واقع فقط میشه در آیپود کپی کرد و از آن فقط حذف کرد (برای حفظ قانون کپی رایت). این خاصیت در مورد همه نوع فایل صدق میکنه یا اینکه فقط فایلهای موسیقی اینطور هستند؟ منظورم اینه که اگه بخوام به عنوان cooldisk ازش استفاده کنم، به مشکل میخورم؟
نه ... اونم رویه اش پلاستیک بود ... پشتش فلزی بود... تا اونجا که می دونم ..![]()
//
در واقع موسیقی رو هم میشه کپی کرد با یه ذره زحمت بیشتر (باید فولدری که آهنگا توش هستن رو پیدا کنی ... هرچند اسم اهنگ رو عوض کرده و باید دستی دنبالش گشت) ...
//
بعنوان کول دیسک هم میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)