آره میدونم امنیا با اینکه 0.2 اینچ بزرگتره ولی با رزولوشن پایینش (WQVGA) اصلاً کیفیت خوبی نداره اما Diamond2 مثل XPERIA هست
آره میدونم امنیا با اینکه 0.2 اینچ بزرگتره ولی با رزولوشن پایینش (WQVGA) اصلاً کیفیت خوبی نداره اما Diamond2 مثل XPERIA هست
هر دو گوشي خوب هستند
در ضمن باطري x1 بمراتب قويتره ....
تودي تاچ فلو و xpanle هر دو عالي هستند
با اين توضيح كه براي x1 ميشه رامي نصب كرد كه بطور كامل از تاچ فلو استفاده بشه و xpanel هم پاك بشه
وجود مويس نوري و دكمه هاي 4 جهتهو كيبورد qwerty در x1 كم چيزي نيستند ....
شما تازه خريدين
فكر كنم وقتي كيفيت تصويرش را ديدي حال كردي
چون واقعا خوبه
ويرايش
فيلمبرداري x1 در روشنايي كامل 30 فريم هست
Last edited by golmohammadi; 05-11-2009 at 11:42.
اولن وقتی بحث کیبرد میاد وسط دیگه هیچ چیز جای کیبرد فیزیکی را نمیگره پس در اینجا به نظره من ایکس1 برای شما بهترین گزینه میباشد.
در مورد شتاب سنج درسته چیزه به در بوخوریه ولی اگه فقط برای چرخش صفحه نمایش میخاین اینو در نظر داشته باشین که در ایکس1 برای چرخش صفحه هم یک دکمه در نظر گرفته شده همین که اگه کیبرد را باز کنید صفحه نمایش به طور خودکار میچرخه.
در مورد اینترفیس هم گل محمدی جان کاملن توضیح دادن البته این مورد سلیقه ای میباشد ولی اینو در نظر داشته باشید که ایکس1 در کنار پنل های زیبا میتونه که تاچ فلو هم داشته باشه یعنی اگه از پنل های ایکس1 خوشتون نیومد که حتمن خشتون میاد میتونید پاکشون کنید و تاچ قلو را نصب کنید.
در مورد دوربین که دیاموند2 بهتره ولی کیبرد ایکس1 به خصوص برای شما که به کیبرد لازم دارین جای تمام اینارو میگیره.در ضمن برای پاکت پی سی که دوربیناشون چه 5 و چه 3 ان چنان تفاوتی ندارن نباید برای انتخاب تعثیر گذار باشن
من هم به تازگی Diamond2 رو گرفتم و به همین دلیل در مورد هر دو گوشی تحقیقاتی کردم که اینجا نوشتم:
بعد از خرید Diamond2 دیدم یه نکته ی عجیبی که درش هست اینه که با اینکه شتاب سنج داره، ولی وقتی گوشی رو می چرخونی صفحه نمی چرخه! توی چند تا فوروم هم سرچ کردم و اونجاها هم نرم افزارهایی رو معرفی کرده بودن که وقتی نصبشون می کردی فقط توی نرم افزارهای به خصوصی با چرخاندن گوشی صفحه رو می چرخوند. (مثل نرم افزار Zsensor) البته کارایی این نرم افزار خیلی جالب نبود. نمی دونم شاید دقتشون کم بود یا من نرم افزار خوبی رو نصب نکردم... به هر حال گاهی اوقات با وجود استفاده از اون نرم افزار هم وقتی گوشی رو می چرخونی باز صفحه نمی چرخه! خلاصه من هنوز راه حل دقیق برطرف شدن این مشکل رو پیدا نکردم. شما هم یه تحقیقی بکن... اگر صفحه نچرخه، تقریبا می شه گفت شتابسنج بی استفاده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موضوع دیگه اختلاف قیمت HTC با ضمانت و بی ضمانته. من گوشی بدون ضمانت گرفتم به قیمت 490. (البته مثل اینکه 470 هم می شه خرید.) در مقابل قیمت گوشی با ضمانت 580 هست. به نظر من می ارزه ریکس(!) کنیم (من کردم) و 110 تومان پول برای ضمانت ندیم. من با خودم گفتم حتی اگر گوشی به اندازه 110 تومان هم خراب بشه! و پول تعمیرش رو خودمون بدیم، تازه مثل اینه که ضمانت دارشو خریدیم! اگر هم خراب نشه که 110 تومان پول کمی نیست. البته فروشنده به من گفت از زمان خرید 48 ساعت وقت داری که باهاش کار کنی و اگر اشکال داشته باشه (یعنی یه جوری باشه که از اول خراب بوده باشه) عوض می کنیم. خلاصه از اول حتما گوشی سالم بهت می دن. ضمانت فقط برای اینه که اگر بعدا خراب شد...
من گوشی 5800 نوکیا رو هم دارم، و این گوشی Diamond2 از نظر حساسیت صفحه لمسی نسبت به کلیک، خیلی بهتر از اون هست. البته بعضی جاها (مثلا توی File Explorer) آیکون ها (یعنی اسم فولدرها و فایل ها) خیلی ریزه و بدون قلم اصلا نمی شه باهاش کار کرد. (تازه من که چندین من تجربه کار با صفحه لمسی رو دارم) نوکیا اصلا چنین مشکلی نداشت و همه آیکون هاش به اندازه کافی بزرگ بود.
توصیه های بعد از خرید:
نهایتا توصیه می کنم روی Diamond2 برای فارسی ساز، حتما فقط اینو نصب کنید:
Mobidiv_417_EN_NoKB_TSD_May26
(من ورژن 416 رو که نصب کردم کار نکرد. حروف رو جدا جدا نشون می داد ولی با این کار کرد.)
برای کیبورد فارسی هم این خوبه:
FingerKeyb-2.1-WVGA
چون دکمه هاش بزرگه و می شه با انگشت فشار داد.
اسم این دو نرم افزار رو سرچ کنید توی فوروم های فارسی لینک دانلودشون هست.
ضمنا (ظاهرا فقط توی بعضی از ورژن هاش این مشکل رو داره) زمانی که گوشی روی StandBy باشه، اگر SMS بیاد گوشی صدا نمی ده! که برای رفع این مشکل باید بری توی سایت خود HTC قسمت Support و Hotfix مربوطه رو دانلود و نصب کنی.
ضمن تشکر
با توجه به اینکه شرکت سمج hTC واسه Diamond2 هم فلش نذاشته!می خواستم بدونم بدون فلش تو شب مثلا تو نور مغازه یا خیابون روشن عکسهاش چجوریه؟
xperia x1 فیلم برداریش vga@30fps هست!
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فريد من الان دقيقا گوشيم همين شكل هست
يه ويندوز 6.5 ريخته ام
هم تاچ فلو دارم
و هم پنلها
در مورد شتابسنج من اصلا نميتونم فكرشو بكنم اينطور كه شما ميگيد باشه
اگه اينطوري باشه مقداري غم انگيز هست
ولي بهتره بيشتر تحقيق كنين
شايد گوشي شما ايرادي داشته باشه
و يا از جاي خاصي بايد فعالش كنين ...
و اما ضمانت
كلا گوشيهاي htc ضمانتشون گرونه
حتي x1 هم اينطوريه
گارانتي اصليش كه سيتادل هست خيلي گرونتره ...
منم با همين اصلي گرفتم
و اما حساسيت تاچ
معلومه مال دياموند 2 از 5800 بهتره
فقط محيط ويندوز شايد بعضي جاها آيكونش كوچيك باشه و ادمو اذيت كنه
و مجبور به استفاده از قلم بشه
خوشبختانه در ويندوز 6.5 همه چي بهتر شده
شما ميتونين از resco file explorere استفاده كنين
كه آيكونها را مثل كامپيوتر ميتونيد ليست كنيد و يا بزرگتر و ....
والا همه جا زده 30 فريم
ولي تو عمل اينطوري نيست
در سايز qvga اره 30 فريم هست
ولي در VGA lنهايت 15 فريم
ويرايش
فقط در روشنايي كافي 30 فريم ميگيره
Last edited by golmohammadi; 05-11-2009 at 11:40.
من تحقیق کردم گفته بودن به صورت پیشفرض تو همه جا نمی چرخه ولی رامهایی هست که این کارو انجام بده
اگر XPERIA فیلمهاشو با فرمت دیگه ای غیر از 3gp ذخیره می کرد کیفیت فیلمها خیلی بهتر می شد
یکی از مشکلاتی که الان خرید XPErIA داره اینه که X2 اومده و دیگه ساپورت برنامه و رام و پنل و ... برای X1 کم میشه و شده ...
ممنون میشم یکی جواب بده :
Last edited by dc_error691; 24-10-2009 at 10:28.
1- تشکر از توضیحات خوب جناب گل محمدی.
2- امشب چند تا عکس می گیرم آپلود می کنم.
3- موفق باشید.
هر چي باشه فلش نداره
در محيطهاي تاريك و از فاصله دور ديگه فلش تاثير نداره
پس ميتونه در چنين شرايطي عكاسي كنه
ولي در محيطهاي تاريك و نزديك شكي نيست كه نميتونه عكس بگيره ...
من همه جا را كاري ندارم
ولي رامهاي زيادي هستند كه هم تاچفلو دارند و هم xpanel
و چون خودم هم دارم و استفاده هم ميكنم ميگم
در كل هم تاچ فلو و هم xpanel خوب هستند
اون فيلمبرداري فرمتش هم تغيير كنه فايده اينداره
چون در عده اي از رامهاي غير اصلي همونا كه مال htc هستند ، با دوربين htc فيلمبرداري كه ميكنم فرمتش mp4 هست
حتي h264 هم ميشه
ولي كيفيت همونه /....
حتما اينكارو بكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)