تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: یه سوال :چطور میشه ازآپدیتهای ویندوز بک آپ گرفت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آخرش چي شد بايد چي كنيم؟
    من از اتوپچر 2005 استفاده ميكنم

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منظور من خود آپديت هاي ويندوز هست . نه برنامه هاي ديگه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آپديت هاي ويندوز راهي براش وجود نداره

فقط قبلا بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودند كه آپديت ها رو در خودش ذخيره ميكرد .اسمش الان يادم نيست

فقط يادمه كاربري به نام هميلتون اون رو معرفي كرده بود .

داره خودمونی میشه saeid_2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راهش اينه كه با automatic updates ويندوزو اپديت نکني و از خوده سايت ماکروسافت دانلود کني که البته اگه ويندوزت غير اورجينال باشه فايده نداره بعضي از سايتها هم ديدم که هر چند هفته يبار يه پک کامل از جديدترين اپدتهاي ماکروسافت براي دانلود ميزارن

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    ممنون . اگر اون آپديت ها رو بعد از نصب ويندوز سر جايي كه بايد باشه بزارم و بعد تو قسمت آپديت مايكروسافت برم خود اونجا برام نصبش مي كنه يا نه و بايد دستي نصب كنم؟ (چون بعضي از اونا با پسوند file هستن نمي شه خودم نصب كنم)
    نيازي نيست كه دوباره بعد از نصب ويندوز اونهارا برگردوني سرجاش بايد به طور دستي نصبش كني اون فايلهايي كه ميگي فايلهايي هستند كه دانلود اونها به طور كامل انجام نشده است!!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط Amir_P30
    مهدي جان در اين قسمتي كه شما گفتيد اصلا فايلي وجود نداره كه . كه بخواد از حالت مخفي در بياد.

آپديت هاي ويندوز در خوده شاخه ويندوز به صورت مخفي ريخته ميشن . با نام هايي از قبيل $NtUninstallKB873339$

كه باز اينا رو براي دفعه بعد نميشه استفاده كرد. من از اتوپچر 2005 استفاده ميكنم . همه آپديت ها رو هم داره فقط حجمش زياده براي دانلود از روي اينترنت .
    اقا امير اولا ببخشيد حواسم نبود كه اون فولدر مخفي نيست
    اما در مورد دوم بايد بگم كه اون پوشه ها يا به قول شما فايلها كه در داخل پوشه ويندوز قرار دارند براي آنايستال كردن همين پك ها ميباشند نه براي اينستال!!!!!!!!!
    اونها براي اينه كه اگه يه دفعه از پك هاي آپديت شده ناراضي بودي بتوني اونهارا پاك كنيد همين!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا مهدي . تو اون آدرس كه تو دادي به جز اون فايلها با پسوند file چند تا پوشه هست كه تو اونا فقط يه فايل اجرايي هست كه اسم اون هم spuninst هست . البته تو هر كدوم از اين پوشه ها چند تا پوشه هست كه هر كدوم از اونا تو خودشون يه فايل اجرايي و چند تا هم فايل و پوشه دارن . بايد كدوم ها رو نصب كنم ؟

در ضمن اگه اونا رو تو اين محل كپي كنم و به آپديت هاي مايكروسافت برم خود اون نمياد بدون دانلود اينا رو نصب كنه . چون مثلا من يه آپديتي رو دانلود كردم اما به دليل اينكه بتاي اون رو داشتم اون نصب نمي شد . بعد چند روز اون بتا رو ديليت كردم و به سايت آپديت ها رفتم . حجم اون رو 0 نوشته بود در صورتي كه قبلا 120 مگ بود و من هم كه زدم دانلود و نصب كن اومد و بدون دانلود اون رو نصب كرد . مي گم شايد اين هم اينجور باشه

ويندوز من اصل هست

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل پاراگراف اول حل شد . اما به دومين پاراگراف برس

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amir_P30
    آپديت هاي ويندوز راهي براش وجود نداره

فقط قبلا بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودند كه آپديت ها رو در خودش ذخيره ميكرد .اسمش الان يادم نيست

فقط يادمه كاربري به نام هميلتون اون رو معرفي كرده بود .
    wutool_1.16 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    آقا مهدي . تو اون آدرس كه تو دادي به جز اون فايلها با پسوند file چند تا پوشه هست كه تو اونا فقط يه فايل اجرايي هست كه اسم اون هم spuninst هست . البته تو هر كدوم از اين پوشه ها چند تا پوشه هست كه هر كدوم از اونا تو خودشون يه فايل اجرايي و چند تا هم فايل و پوشه دارن . بايد كدوم ها رو نصب كنم ؟

اجازه بده كاملتر بگم
    در اون آدرس كه بري يه سري فايل و فولدر ميبيني اون فايلها هنوز به طور كامل دانلود نشدند اما برسيم به فولدرها كه در اصل همون پك هاي آپديت شده ميباشند كه شما بايد از اونها يه كپي بگيري اسم فولدرها يه اسم طولاني داره مانند 2f4e3173d752bc7e745d290c2317bc46
    خوب حالا شما فرضا ويندوزت را عوض كردي و ميخواهي دوباره اونهارا نصب كني بايد وارد تك تك اين فولدرها بشي در داخل هر يك از اين فلودرها شما يه تعداد فايل و فولدر ميبينيد كه اسم يكي از فولدرها update هستش داخل اونهم يه فايل ستاپ به نام update.exe هستش
    خوب كافيه اون فايل را اجرا كني تا ويندوزت را آپديت كنيد!!!!!!!!!
    همين اميدوارم كامل توضيح داده باشم
    پس نيازي به كپي كردن در جايي نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب يه سوال : تعداد اون فايل هاي مخفي كه براي آن اينستال هست بسيار بيشتر از اون پوشه ها هست . يعني بقيه آپديت ها كجاست ؟ هر كدوم از پوشه ها چند آپديت هست يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •