من از اتوپچر 2005 استفاده ميكنمآخرش چي شد بايد چي كنيم؟
من از اتوپچر 2005 استفاده ميكنمآخرش چي شد بايد چي كنيم؟
منظور من خود آپديت هاي ويندوز هست . نه برنامه هاي ديگه
آپديت هاي ويندوز راهي براش وجود نداره
فقط قبلا بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودند كه آپديت ها رو در خودش ذخيره ميكرد .اسمش الان يادم نيست
فقط يادمه كاربري به نام هميلتون اون رو معرفي كرده بود .
راهش اينه كه با automatic updates ويندوزو اپديت نکني و از خوده سايت ماکروسافت دانلود کني که البته اگه ويندوزت غير اورجينال باشه فايده نداره بعضي از سايتها هم ديدم که هر چند هفته يبار يه پک کامل از جديدترين اپدتهاي ماکروسافت براي دانلود ميزارن
نيازي نيست كه دوباره بعد از نصب ويندوز اونهارا برگردوني سرجاش بايد به طور دستي نصبش كني اون فايلهايي كه ميگي فايلهايي هستند كه دانلود اونها به طور كامل انجام نشده است!!!!!!نوشته شده توسط Hoom@n
اقا امير اولا ببخشيد حواسم نبود كه اون فولدر مخفي نيستنوشته شده توسط Amir_P30
اما در مورد دوم بايد بگم كه اون پوشه ها يا به قول شما فايلها كه در داخل پوشه ويندوز قرار دارند براي آنايستال كردن همين پك ها ميباشند نه براي اينستال!!!!!!!!!
اونها براي اينه كه اگه يه دفعه از پك هاي آپديت شده ناراضي بودي بتوني اونهارا پاك كنيد همين!!!!
آقا مهدي . تو اون آدرس كه تو دادي به جز اون فايلها با پسوند file چند تا پوشه هست كه تو اونا فقط يه فايل اجرايي هست كه اسم اون هم spuninst هست . البته تو هر كدوم از اين پوشه ها چند تا پوشه هست كه هر كدوم از اونا تو خودشون يه فايل اجرايي و چند تا هم فايل و پوشه دارن . بايد كدوم ها رو نصب كنم ؟
در ضمن اگه اونا رو تو اين محل كپي كنم و به آپديت هاي مايكروسافت برم خود اون نمياد بدون دانلود اينا رو نصب كنه . چون مثلا من يه آپديتي رو دانلود كردم اما به دليل اينكه بتاي اون رو داشتم اون نصب نمي شد . بعد چند روز اون بتا رو ديليت كردم و به سايت آپديت ها رفتم . حجم اون رو 0 نوشته بود در صورتي كه قبلا 120 مگ بود و من هم كه زدم دانلود و نصب كن اومد و بدون دانلود اون رو نصب كرد . مي گم شايد اين هم اينجور باشه
ويندوز من اصل هست
با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل پاراگراف اول حل شد . اما به دومين پاراگراف برس
wutool_1.16 :نوشته شده توسط Amir_P30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نوشته شده توسط Hoom@n
اجازه بده كاملتر بگم
در اون آدرس كه بري يه سري فايل و فولدر ميبيني اون فايلها هنوز به طور كامل دانلود نشدند اما برسيم به فولدرها كه در اصل همون پك هاي آپديت شده ميباشند كه شما بايد از اونها يه كپي بگيري اسم فولدرها يه اسم طولاني داره مانند 2f4e3173d752bc7e745d290c2317bc46
خوب حالا شما فرضا ويندوزت را عوض كردي و ميخواهي دوباره اونهارا نصب كني بايد وارد تك تك اين فولدرها بشي در داخل هر يك از اين فلودرها شما يه تعداد فايل و فولدر ميبينيد كه اسم يكي از فولدرها update هستش داخل اونهم يه فايل ستاپ به نام update.exe هستش
خوب كافيه اون فايل را اجرا كني تا ويندوزت را آپديت كنيد!!!!!!!!!
همين اميدوارم كامل توضيح داده باشم
پس نيازي به كپي كردن در جايي نيست
خوب يه سوال : تعداد اون فايل هاي مخفي كه براي آن اينستال هست بسيار بيشتر از اون پوشه ها هست . يعني بقيه آپديت ها كجاست ؟ هر كدوم از پوشه ها چند آپديت هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)