1 جایزه که اینقدر دعوا نداره ..
آقای علی اصغر جایزه رو با آقای حاجی زاده نصف کن..
آقای حاجی زاده شما هم دیگه قفل ایشون رو نشکون
آقای علی اصغر هر چی سفارش گرفتی سودش نصف کن با آقای حاجی زاده
والسلام
1 جایزه که اینقدر دعوا نداره ..
آقای علی اصغر جایزه رو با آقای حاجی زاده نصف کن..
آقای حاجی زاده شما هم دیگه قفل ایشون رو نشکون
آقای علی اصغر هر چی سفارش گرفتی سودش نصف کن با آقای حاجی زاده
والسلام
دوست عزیز اینجا جای این حرف ها نیست ...اگه قرار بود بده همون یه ماه پیش باید میداد
به اندازه کافی تو اون انجمن بحث شده ... هدف این دوست ما از انتشار این ماجرا فقط اطلاع رسانی
بوده تا نفرات بعدی مثل خودش فریب نخورن ... دیدی که چی گفته بعدش : اگه بیاد پولم بده من نمیگیرم...
این دوست ما فقط یک اسپانسره که حالام این بابا حتی سرمایشو بش نداده چه برسه با هم کار کنن ...
در ضمن همه ما تو شهر قم هستیم ... و آدرس این آقا رو هم که تو سایتش هست ... پس اگه می خواستیم
پولش کنیم ... خیلی وقت پیش انجام داده بودیم یا از طریق همون نمایشگاه اقدام می کردیم ....
دوستان خواهشان دیگه راجبه جزئیات و اسم شرکت ها و پول حرف نزنن .... چون از هدف این بخش دور میشیم
و احتمالا تاپیک قفل میشه ....
اینجا فقط هدف اطلاع رسانیه و در قدم بعدی کار روی عملکرد این قفل جادویی
باورتون نمیشه که این قفل با چه تبلیغی تو نمایشگاه و بخش نوآوری بود :
برای اولین بار در ایران و حتی جهان
از دوستان خواهش می کنم فقط راجبه عملکرد این قفل نظر بدن ...
والسلام ...
شما DVD های کینگ رو تو دستگاه پخش خانگی استفاده می کنی ؟
خواهشا قبل از پست دادن لااقل به اسم تاپیک توجه کن ! ( قفل فیلم ! )
دوست عزیز منظورم این بود که استفاده از بد سکتور برای جلوگیری از کپی برداری چیز جدیدی نیست !!!
حالا DVD کینگ رو روی دستگاه پخش خانگی هم امتحان می کنم خبرشو بهت میدم![]()
با سلام.من می خواستم ببینم که آیا ورژنهای جدیدی که سازنده این قفل ساخته هم قابل شکستن هستند؟
چون چنین پیشنهادی برای قفل گذاری بر روی فیلمهای cd و dvd به یک شرکت شده بود که من به پست شما برخورد کردم.
یک نمونه فیلم قفل گذاری شده هم فرستاده شده که البته کیفیت فیلم خیلی پایین اومده.فایلهای پوشه mpeg هم صفر کیلو بایت نمایش داده میشه!چون باید cd رو تحویل میدادم از فایلها و پوشه ها عکس گرفتم.اگه لازم بود آپلود میکنم.
آیا امکان باز کردن این قفل هنوز هست؟کلا امنیت این قفل گذاری رو چطور میبینید؟لطفا سریعتر جواب دهید.ممنون...
Last edited by mohammad_87; 24-04-2010 at 22:20.
با سلام.راحت تر از اون چیزی که فکر میکردم،این قفل که الکی داشت بزرگ میشد با آخرین ورژن iso buster مثل آب خوردن کپی شد.اصلا انگار نه انگار که سی دی قفل گذاری شده بود.
نمی دونم چرا قبلا این برنامه نتونسته بود این قفل رو بشکنه.به هر حال همونطور که قبلا هم گفته شده:
هیچ قفلی بی کلید نیست،بهترین راه،آسانترین اونهاست....
لطفا یه آموزش تصویری از قفل گذاری روی سی دی با یکی از برنامه ها بذارین
خبر جدید اینه که ظاهرا قفل این دوستمون در یکی از قسمت های قهوه تلخ بکار برده شده!
اگه دوستان اطلاعات جدیدی دارن در اختیار ما بگذارند
یا علی
به به خوبه والا هرکی می شنه 4 دستور می نویسه یا از برنامه های خارجی کپی پیست می کنه بعد سریع می ره ثبتش می کنه
من چندین سال دارم رو قفل کار می کنم تا حالا یک بارم ثبتش نکردم
امیدوارم ایشون ( aklock ) این متن را بخونن
دوستان ایشون اصلا همچین قفلی درست نکرد بلکه خود برنامه هم از جای دیگری برداشته ( یک برنامه نویس ایرانی ) فقط سرو صداش مال خودش است
دوما ایشون اصلا قهوه تلخ را قفل گذاری نکرده چون شکلش به این حرفها نمی خوره
سوم ایشون حقه ای زده تو اتورانش یک فایل رزیدنت گذاشته که نرم افزارهای مثل ایزو باستر و کپچر و غیره را خراب کرده وا جازه کار نمی دهد فقط برناه اتوران را اجرا نکن و با هر برنامه راحت کپی می شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)