hd یا high density (چگالی بالا) کلا به دیسک های جدید با ظرفیت بالا گفته میشه و ربطی به بلو ری یا اچ دیدنداره
دیسک های بلو ری نسل جدید که چگالی بالاتری نسبت به دی وی دی های نسل قبل دارند تا ظرفیت 100gb عرضه شدند .
hd یا high density (چگالی بالا) کلا به دیسک های جدید با ظرفیت بالا گفته میشه و ربطی به بلو ری یا اچ دیدنداره
دیسک های بلو ری نسل جدید که چگالی بالاتری نسبت به دی وی دی های نسل قبل دارند تا ظرفیت 100gb عرضه شدند .
اولا قسمت اول صحبت من با شما بود و قسمت دوم صحبت من در جواب دوستمون که فکر میکرد hd یه نوع دیسکه
در قسمت اول حرف که جواب شما باشه خوب اینکه معلومه الان تا 100gb و شایدم بیشتر ظرفیتشو زیاد میکنن اما شما نمیدونم چرا دوست داری بحث کنی اگه قرار به یه لایه و دو لایه باشه
بازم حرف من تایید میشه خوب شما dvd دو لایه دیدی یا نه اونا هم تا تا ظرفیت 8.4 عرضه شدن یعنی بازم 8.4x5=42
که باز تقریبا همون 5 6 برابر میشه دیگه به این بحث ادامه نمیدم من قصدم مقایسه بود بین dvd های موجود در بازار وبلوری ها هست و تو این مقایسه دی وی دی های یه لایه رو با بلوری های یه لایه مقایسه کردم و اگه این تاکید میکنم فقط در این حالت، حرفم اشتباهه به نظرم یه دور ریاضی سوم دبستانو مرور کن لازمت میشه
در ضمن شما قضاوتو به عهده دیگران بزارید که از صحبت های منو شما چه برداشتی می کنن
Last edited by djmilad_mrb; 19-10-2009 at 11:19.
دوست من حرف شما کاملا صحیح است منتها الان و بعد از جنگ بین دو غول صنعت دنیا فعلا هر جا از hd صحبت میشه منظور همون سایز تصویر هست که تو پست قبلیم تو ضیح دادم
و فرمت های زیادی می تونن این سایزو داشته باشن مثل mp4,divx hd ,mkv,.....
کمترین سایز اچ دی 720 هست
و در حال حاضر به سایز 1080 فول اچ دی می گن![]()
دوست عزیز من قصط جسارت به شما رو نداشتم و اگر هم فکر میکنید توهینی کردم عذر خواهی میکنم هدفم فقط اطلاع رسانی دقیق بودش
اون دی وی دی دو لایه ها هم dvd 9 هستش و با DVD معمولی ها فرق میکنه
شما اول dvd معمولی رو گفتید نه dvd 9
بهر صورتدوست ندارم کدورتی باشه
یا حق
Full HD = 1920*1080p
نه دوست من منم از شما گله ای ندارم اینجا مکانی است برای بحث کردن وتبادل اطلاعات
اما یه نکته هیچ وقت نظر خودتونو به جمع تعمیم ندید بحث آزاد هست و هر کس با توجه و برداشتی که از تاپیک می کنه
خودش قضاوت میکنه
در ادامه حرف شما هم کاملا صحیح هست این نوع دی وی دی نوع خاصی از دی وی دی هست که ظرفیتش بیشتر از دی وی دی های معمولی است
به طور کلی الان حاکم مصلق در صنعت ذخیره سازی نوری فعلا بلو ری دیسکها هستن
عیب بزرگ دیسک های بلوری ضخمات فوق العاده کم اونها 0.1 میلیمتر که احتمال خرابی در اثر خراش و همچنین شکستگی رو افزایش میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)