تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: خريد فوري سيستم براي رندر تا 3000000تومان

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اهل اورکلاک هستین؟
    اگه نه بهترین انتخاب همین هست
    مشکلی نیست
    دوست من قویترین CPU حال حاضر دنیا رو براتون نوشتم
    مطمئن باشین راضیتون میکنه
    اوركلاك؟؟؟؟من ز ياد اشنا نيستم ز ميشه توضيح بدين؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اوركلاك؟؟؟؟
    استفاده از سخت افزار با قدرتی بیش از قدرت تعیین شده توسط کارخانه
    که یک کار تقریبا تخصصی هست و اگه وارد نباشین ممکنه به قطعات آسیب برسه
    من ز ياد اشنا نيستم ز ميشه توضيح بدين؟
    بهتره بیخیال شین
    همین سیستم فوق العاده هست

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

استفاده از سخت افزار با قدرتی بیش از قدرت تعیین شده توسط کارخانه
    که یک کار تقریبا تخصصی هست و اگه وارد نباشین ممکنه به قطعات آسیب برسه

بهتره بیخیال شین
    همین سیستم فوق العاده هست
    ممنون واقعاْ.فوزوليه ولي شما اين همه اطلاعات از كجا اوردين

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ممنون واقعاْ
    خواهش عزیز
    فوزوليه ولي شما اين همه اطلاعات از كجا اوردين
    علاقه از آدم خیلی چیزا میسازه

5. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش عزیز
    علاقه از آدم خیلی چیزا میسازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

CPU:Intel Core i7 975 Extreme=1150
    M.B:Asus Rampage II Extreme=400
    RAM:Team Group Xtreem 6Gb 2000 (3x2Gb)=240
    VGA:BFG GTX260 MAXCORE-896Mb=230
    HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
    DVD RW:HP 840i=60
    Power:Nzxt 800W PP=150
    Case:Nzxt Temptest=140
    Monitor:HP W2207H=275
    Speaker:Logitech X-540=115
    Mouse & Keyboard:Logitech Cordless Wave Pro=180
    All:3040
    تمامی انتظاراتتون رو برای رندرینگ بر آورده میکنه
    سوالی بود من در خدمتم
    موفق باشید
    با سلام و خسته نباشيد خدمت دوست عزيز آقاي Ultra_Black
    اميدوارم از حرفهايي كه ميزنم ناراحت نشيد ميدونم شما با توجه به دانش و تخصصي كه داريد و بر هيچ كس پوشيده نيست، نظر ميديد و خيلي جاها من و ديگر دوستان رو راهنمايي كرديد. اما چند تا سوال تو ذهنم بود كه مطرح ميكنم:
    1- كارت گرافيك Quadro‌ كه معرفي كرديد مسلما خيلي بهتر از اين GTX260‌ هست (تو زمينه رندر سه بعدي) حالا نميدونم چرا تغيير نظر داديد و اين مدل رو پيشنهاد داديد.
    2- آيا براي اين دوستمون كه اهل اوركلاك نيستند، خريد مادربوردي با اين همه امكانات كه بيشتر به درد يك اوركلاكر ميخوره، و صد البته قيمت بالايي هم داره، به صرفه هست؟ آيا بهتر نيست كه از يك مدل با قيمت معقول و امكانات مناسب ايشون انتخاب كنيد و مد نظر اين نباشه كه چون بودجه 3 ميليون هست حالا بهتره بهترين قطعه انتخاب بشه؟
    3- درسته كه سي پي يو تو كاراي سه بعدي خيلي روي سرعت رندرينگ تاثير ميذاره اما آيا يه سي پي يو ميليوني اونقدري تفاوت كارايي نسبت به سي پي يو رده پايينتر خودش داره كه ارزش دو برابر پول دادن رو داشته باشه؟ آيا بهتر نيست به جاي اين همه هزينه و تهيه يك سيستم، اين هزينه براي خريد دو سيستم مجزا صرف بشه و در نهايت با لينك كردن اونها و استفاده همزمان به منظور رندر گرفتن و به احتمال زياد، زمان صرف شده بسيار كمتر براي عمل رندر حاصل بشه؟
    4- آيا خريد رايتر دي وي دي با قيمت حدود 2.5 برابر يك رايتر معمولي براي يك سيستم رندرينگ معقول هست؟ آيا بهتر نيست يك رايتر با قيمت نصف رايتر معرفي شده خريداري بشه؟
    5- كيس Tempest يكي از كيسهاي زيبا و خنك هست كه محبوب دل گيمرهاست و قيمت بالايي هم داره. آيا بهتر نيست با همين 140 تومان يك كيس جا دار خريداري بشه و در كنارش يك خنك كننده پردازنده هم خريداري بشه كه براي سيستم رندرينگ واقعااااا نياز ضروري هست؟
    6- سوال آخر من در مورد اسپيكر و كيبرد و موس هست. كسي كه قراره از اين سيستم براي رندرينگ استفاده كنه وسط رندر كه usage پردازنده ميچسبه به 100 فكر نكنم هوس موسيقي گوش كردن كنه يا بخواد با اين سيستم بازي كنه كه نياز به اسپيكر آنچناني باشه و اصولا وقطي اين سيستم مخصوص رندرينگ هست از اون بيشتر براي رندر گرفتن استفاده ميشه تا مسايل سرگرمي. و حتي بيشتر كساني كه سيستم رندر ميخوان از مادربردهاي سرور استفاده ميكنن تا بتونن 2 پردازنده و يا بيشتر داشته باشن تا زمان رندرينگ رو تا حد ممكن كم كنن. بگذريم. و مورد بعدي موس و كيبرد هست كه من تا حالا نديدم سه بعدي كاري رو كه از ميزش فاصله بگيره و كار كنه پس خريد مدلهاي بيسيم با اينكه تا حدودي كار رو راحت ميكنه ولي هزينه اضافي زيادي رو روي دست ميگذاره كه ضروري نيست و با خيلي كمتر از اون هم ميشه به راحتي كار كرد.
    آيا بهتر نيست اين همه هزينه براي سيستم صوتي و ماوس و كيبرد براي خريد رم اضافي صرف بشه كه تو كارايي سيستم تاثير ميذاره. (البته با فرض داشتن مادربوردي كه اين قابليت رو داره و حتما هم نخواهيم سه كاناله بودن رم رو ضروري بدونيم)

اميدوارم به سوالاتم پاسخ بديد ولي نه با اين ديد كه من قصدي از پرسيدن دارن. قصد فقط راهنمايي دوستمون هست.
    ممنون

8. 2 کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد خدمت دوست عزيز آقاي Ultra_Black
    اميدوارم از حرفهايي كه ميزنم ناراحت نشيد ميدونم شما با توجه به دانش و تخصصي كه داريد و بر هيچ كس پوشيده نيست، نظر ميديد و خيلي جاها من و ديگر دوستان رو راهنمايي كرديد. اما چند تا سوال تو ذهنم بود كه مطرح ميكنم:
    1- كارت گرافيك Quadro‌ كه معرفي كرديد مسلما خيلي بهتر از اين GTX260‌ هست (تو زمينه رندر سه بعدي) حالا نميدونم چرا تغيير نظر داديد و اين مدل رو پيشنهاد داديد.
    2- آيا براي اين دوستمون كه اهل اوركلاك نيستند، خريد مادربوردي با اين همه امكانات كه بيشتر به درد يك اوركلاكر ميخوره، و صد البته قيمت بالايي هم داره، به صرفه هست؟ آيا بهتر نيست كه از يك مدل با قيمت معقول و امكانات مناسب ايشون انتخاب كنيد و مد نظر اين نباشه كه چون بودجه 3 ميليون هست حالا بهتره بهترين قطعه انتخاب بشه؟
    3- درسته كه سي پي يو تو كاراي سه بعدي خيلي روي سرعت رندرينگ تاثير ميذاره اما آيا يه سي پي يو ميليوني اونقدري تفاوت كارايي نسبت به سي پي يو رده پايينتر خودش داره كه ارزش دو برابر پول دادن رو داشته باشه؟ آيا بهتر نيست به جاي اين همه هزينه و تهيه يك سيستم، اين هزينه براي خريد دو سيستم مجزا صرف بشه و در نهايت با لينك كردن اونها و استفاده همزمان به منظور رندر گرفتن و به احتمال زياد، زمان صرف شده بسيار كمتر براي عمل رندر حاصل بشه؟
    4- آيا خريد رايتر دي وي دي با قيمت حدود 2.5 برابر يك رايتر معمولي براي يك سيستم رندرينگ معقول هست؟ آيا بهتر نيست يك رايتر با قيمت نصف رايتر معرفي شده خريداري بشه؟
    5- كيس Tempest يكي از كيسهاي زيبا و خنك هست كه محبوب دل گيمرهاست و قيمت بالايي هم داره. آيا بهتر نيست با همين 140 تومان يك كيس جا دار خريداري بشه و در كنارش يك خنك كننده پردازنده هم خريداري بشه كه براي سيستم رندرينگ واقعااااا نياز ضروري هست؟
    6- سوال آخر من در مورد اسپيكر و كيبرد و موس هست. كسي كه قراره از اين سيستم براي رندرينگ استفاده كنه وسط رندر كه usage پردازنده ميچسبه به 100 فكر نكنم هوس موسيقي گوش كردن كنه يا بخواد با اين سيستم بازي كنه كه نياز به اسپيكر آنچناني باشه و اصولا وقطي اين سيستم مخصوص رندرينگ هست از اون بيشتر براي رندر گرفتن استفاده ميشه تا مسايل سرگرمي. و حتي بيشتر كساني كه سيستم رندر ميخوان از مادربردهاي سرور استفاده ميكنن تا بتونن 2 پردازنده و يا بيشتر داشته باشن تا زمان رندرينگ رو تا حد ممكن كم كنن. بگذريم. و مورد بعدي موس و كيبرد هست كه من تا حالا نديدم سه بعدي كاري رو كه از ميزش فاصله بگيره و كار كنه پس خريد مدلهاي بيسيم با اينكه تا حدودي كار رو راحت ميكنه ولي هزينه اضافي زيادي رو روي دست ميگذاره كه ضروري نيست و با خيلي كمتر از اون هم ميشه به راحتي كار كرد.
    آيا بهتر نيست اين همه هزينه براي سيستم صوتي و ماوس و كيبرد براي خريد رم اضافي صرف بشه كه تو كارايي سيستم تاثير ميذاره. (البته با فرض داشتن مادربوردي كه اين قابليت رو داره و حتما هم نخواهيم سه كاناله بودن رم رو ضروري بدونيم)

اميدوارم به سوالاتم پاسخ بديد ولي نه با اين ديد كه من قصدي از پرسيدن دارن. قصد فقط راهنمايي دوستمون هست.
    ممنون
    salam doste aziz mamnon az in hame rahnamyi mamnon msham age ehtarin system ro ba rahnamayi hamaton dar ekhtiaram bezarin . ye soali dashtam onam in ke mitonam ye meini bekharam ke 2ta CPU i7 bokhore. chera migin ke in cpu be dardam nemikhore ? mamnon age javab bedin

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

salam doste aziz mamnon az in hame rahnamyi mamnon msham age ehtarin system ro ba rahnamayi hamaton dar ekhtiaram bezarin . ye soali dashtam onam in ke mitonam ye meini bekharam ke 2ta CPU i7 bokhore. chera migin ke in cpu be dardam nemikhore ? mamnon age javab bedin
    خواهش ميكنم دوست عزيز.
    اول اينكه من اصلا نميگم اين پردازنده به دردتون نميخوره. من ميگم با اين پولي كه ميديد (1 ميليون و خورده اي) كارايي خيلي بالايي نسبت به پردازنده اي مثل Core i7 950 كه حدود نصف اون قيمت داره به دست نمياريد. شايد تفاوت كارايي در حدود 10-15 درصد باشه كه از نظر نسبت قيمت به كارايي خريد معقولي به نظر نمياد.
    در مورد اينكه 2 تا پردازنده Core i7 بشه روي يك مين نصب كرد اطلاع دقيقي ندارم ولي بعيد ميدونم باشه ولي مين سرور كه دو تا پردازنده زئون بخوره پيدا ميشه. كه بچه هاي سه بعدي كار خيلي هاشون از زئون براي كارشون استفاده ميكنن.
    اطلاعات من جزيي هست و اون هم از طريق دوستاني كه دارم و سه بعدي كار حرفه اي هستند. من باهاشون بايد تماس بگيرم و سعي ميكنم اطلاعات و تجربيات اونها رو اينجا مطرح كنم تا يه سيستم خوب انشالا بگيري كه كارت راه بيفته

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش ميكنم دوست عزيز.
    اول اينكه من اصلا نميگم اين پردازنده به دردتون نميخوره. من ميگم با اين پولي كه ميديد (1 ميليون و خورده اي) كارايي خيلي بالايي نسبت به پردازنده اي مثل Core i7 950 كه حدود نصف اون قيمت داره به دست نمياريد. شايد تفاوت كارايي در حدود 10-15 درصد باشه كه از نظر نسبت قيمت به كارايي خريد معقولي به نظر نمياد.
    در مورد اينكه 2 تا پردازنده Core i7 بشه روي يك مين نصب كرد اطلاع دقيقي ندارم ولي بعيد ميدونم باشه ولي مين سرور كه دو تا پردازنده زئون بخوره پيدا ميشه. كه بچه هاي سه بعدي كار خيلي هاشون از زئون براي كارشون استفاده ميكنن.
    اطلاعات من جزيي هست و اون هم از طريق دوستاني كه دارم و سه بعدي كار حرفه اي هستند. من باهاشون بايد تماس بگيرم و سعي ميكنم اطلاعات و تجربيات اونها رو اينجا مطرح كنم تا يه سيستم خوب انشالا بگيري كه كارت راه بيفته
    mamnon misham age in komako bokoi . man nemitonam in orklaki ke shoma migino anjam bedam ? kheili sakhte ?

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    - كارت گرافيك Quadro‌ كه معرفي كرديد مسلما خيلي بهتر از اين GTX260‌ هست (تو زمينه رندر سه بعدي) حالا نميدونم چرا تغيير نظر داديد و اين مدل رو پيشنهاد داديد.
    خدمتتون عرض کنم که Quadro فقط و فقط برای رندر مناسب هست وبس!
    بعد اون تو تمامی زمینه ها از GTX260 ضعیفتره و همچنین قیمت بالای Quadro هست که ارزش خریدش رو کمتر میکنه،در صورتی که تو کارهای سه بعدی حرف اول رو CPU و RAM میزنه
    2
    - آيا براي اين دوستمون كه اهل اوركلاك نيستند، خريد مادربوردي با اين همه امكانات كه بيشتر به درد يك اوركلاكر ميخوره، و صد البته قيمت بالايي هم داره، به صرفه هست؟ آيا بهتر نيست كه از يك مدل با قيمت معقول و امكانات مناسب ايشون انتخاب كنيد و مد نظر اين نباشه كه چون بودجه 3 ميليون هست حالا بهتره بهترين قطعه انتخاب بشه؟
    دوست من قطعات باید با هم هماهنگ باشند و البته نیم نگاهی هم به آینده و قابلیت ارتقا هم خوبه (سری Core i9)
    - درسته كه سي پي يو تو كاراي سه بعدي خيلي روي سرعت رندرينگ تاثير ميذاره اما آيا يه سي پي يو ميليوني اونقدري تفاوت كارايي نسبت به سي پي يو رده پايينتر خودش داره كه ارزش دو برابر پول دادن رو داشته باشه؟ آيا بهتر نيست به جاي اين همه هزينه و تهيه يك سيستم، اين هزينه براي خريد دو سيستم مجزا صرف بشه و در نهايت با لينك كردن اونها و استفاده همزمان به منظور رندر گرفتن و به احتمال زياد، زمان صرف شده بسيار كمتر براي عمل رندر حاصل بشه؟
    شما تا حالا رندر گرفتید ؟!
    به نظرتون میشه با دو سیستم مجزا یک رندر گرفت؟
    (سوء تفاهم نشه من خودم هم با 3D Max و Vray کار میکنم و برام سوال هست)
    - آيا خريد رايتر دي وي دي با قيمت حدود 2.5 برابر يك رايتر معمولي براي يك سيستم رندرينگ معقول هست؟ آيا بهتر نيست يك رايتر با قيمت نصف رايتر معرفي شده خريداري بشه؟
    من بر اساس بودجه پیشنهاد میدم و هیچوقت نمیام برای سیستم زیر 1.5 میلیون همچین رایتری پیشنهاد بدم
    2.5 برابر؟!
    Liteon 24X حدود 30 تومن هست
    من معمولا از سری FX پایونیر پیشنهاد میدادم که متاسفانه نایاب شدن و جایگزین مناسبی براش با قیمت مناسبتر پیدا نکردم
    - كيس Tempest يكي از كيسهاي زيبا و خنك هست كه محبوب دل گيمرهاست و قيمت بالايي هم داره. آيا بهتر نيست با همين 140 تومان يك كيس جا دار خريداري بشه و در كنارش يك خنك كننده پردازنده هم خريداري بشه كه براي سيستم رندرينگ واقعااااا نياز ضروري هست؟
    من از دوستمون سوال کردم که آیا اهل اورکلاک هستند یا نه
    ایشون هم جواب دادند که خیر
    آیا برای کسی که اورکلاک نمیکنه خنکی قطعات کیس مهمه یا CPU؟
    آیا خرید خنک کننده حرفه ای برای کسی که اورکلاک نمیکنه با عقل جور در میاد؟!
    - سوال آخر من در مورد اسپيكر و كيبرد و موس هست. كسي كه قراره از اين سيستم براي رندرينگ استفاده كنه وسط رندر كه usage پردازنده ميچسبه به 100 فكر نكنم هوس موسيقي گوش كردن كنه يا بخواد با اين سيستم بازي كنه كه نياز به اسپيكر آنچناني باشه و اصولا وقطي اين سيستم مخصوص رندرينگ هست از اون بيشتر براي رندر گرفتن استفاده ميشه تا مسايل سرگرمي. و حتي بيشتر كساني كه سيستم رندر ميخوان از مادربردهاي سرور استفاده ميكنن تا بتونن 2 پردازنده و يا بيشتر داشته باشن تا زمان رندرينگ رو تا حد ممكن كم كنن. بگذريم. و مورد بعدي موس و كيبرد هست كه من تا حالا نديدم سه بعدي كاري رو كه از ميزش فاصله بگيره و كار كنه پس خريد مدلهاي بيسيم با اينكه تا حدودي كار رو راحت ميكنه ولي هزينه اضافي زيادي رو روي دست ميگذاره كه ضروري نيست و با خيلي كمتر از اون هم ميشه به راحتي كار كرد.
    جوابتون رو بالا دادم(نسبت به بودجه)
    و گمان نکنم سیستم فقط و فقط مختص رندر باشه و استفاده دیگه ای هم ازش نشه؟!
    به نظرتون آیا برای سنگین ترین رندرها به بیش از 6 گیگ رم هم نیاز هست؟!
    ممنون
    خواهش میکنم دوست من
    ولی یک موضوعی رو هم براتون بگم اگه کسی میاد و با یک بودجه مشخص سیستم میخواد انتظار بهترین ها رو با توجه به بودجه اش داره
    و کسی هم که 3 میلیون برای سیستم میده مطمئنا به این زودی قصد تعویض یا ارتقا برای سیستم رو نداره و شاید یک سیستم ارزانتر فعلا جوابگوی کار ایشون باشه ولی آینده...؟!
    ممنون
    موفق باشید
    Last edited by Ultra_Black; 17-10-2009 at 18:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •