تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خريد فوري كيس براي گيم تا 550 تومان

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همه دوستاي عزيزم
    راستش يه كم گيج شدم
    اگه دوستان به يه جمع بندي كلي برسن و سيستم پيشنهاد بدن ممنون ميشم

تصميم خودمو گرفتم نهايت تا ٢٥٠ ميخام واسه كارت بدم
    با مانيتور ٢٢٥٠٠ يا ٢٣٥٠٠

با تشكر فراوان
    همون سیستم بالا خوبه ! 250.000 برای گرافیک هم تو 4890 با برند FORCE3D شک نکن !

2. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این آقا که می خواد 4890 بگیره، مشکلی پیش نمیاد با این CPU هایی که معرفی کردید؟ومنظورم اینه که CPU ممکنه محدودیت استفاده از قدرت کارت گرافیک ایجاد کنه.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آقا که می خواد 4890 بگیره، مشکلی پیش نمیاد با این CPU هایی که معرفی کردید؟ومنظورم اینه که CPU ممکنه محدودیت استفاده از قدرت کارت گرافیک ایجاد کنه.
    خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد ! محدودیت هم ایجاد نمیکنه !

5. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیزم من با همون گیگا بازی کرایسس رو تست کردم با این ایسوس هم تست کردم تفاوت رو به چشم خودم دیدم وگرنه مطمئن باشید این 70 تومن اختلاف رو پرداخت نمی کردم با ایسوس تمامی دیتیلها رو ultra گذاشتم کوچکترین تیک یا گیری نداشت اما با همین مد گیگا بهم تیک میداد مخصوصا وقتی که ماشین ها منفجر می شدن. توی یه گیم سنگین همون 3-4 فرم به قول شما ناقبل خیلی تاثیر گزار میشه . gtx 275 توی مشخصات تقریبا تو رنج asus top هستش و کارت خوبیه فقط رمش اشتباه نکنم DDR3 هست 4890رمش ddr5.
    اگه 250 قطعی شده همون 4890 گیگا رو بگیر . مونیتور هم نمیدونم نسبت کنتراست 22500 چنده اگه مثل 23500 1/5000 هستش خب اونو بگیر . اما من الان با 23500 دارم کار میکنم مد گیمش میزارم کیفیت فوق العاده ای بهم میده که تو مونیتورهای قبلی سامسونگ ندیدم.

7. این کاربر از nimapix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیزم من با همون گیگا بازی کرایسس رو تست کردم با این ایسوس هم تست کردم تفاوت رو به چشم خودم دیدم وگرنه مطمئن باشید این 70 تومن اختلاف رو پرداخت نمی کردم با ایسوس تمامی دیتیلها رو ultra گذاشتم کوچکترین تیک یا گیری نداشت اما با همین مد گیگا بهم تیک میداد مخصوصا وقتی که ماشین ها منفجر می شدن. توی یه گیم سنگین همون 3-4 فرم به قول شما ناقبل خیلی تاثیر گزار میشه . gtx 275 توی مشخصات تقریبا تو رنج asus top هستش و کارت خوبیه فقط رمش اشتباه نکنم DDR3 هست 4890رمش ddr5.
    اگه 250 قطعی شده همون 4890 گیگا رو بگیر . مونیتور هم نمیدونم نسبت کنتراست 22500 چنده اگه مثل 23500 1/5000 هستش خب اونو بگیر . اما من الان با 23500 دارم کار میکنم مد گیمش میزارم کیفیت فوق العاده ای بهم میده که تو مونیتورهای قبلی سامسونگ ندیدم.
    دوست من چنین چیزی امکان نداره فرق 4890 GIGA با 4890 ASUS کمتر از 5 درصد هست و اون اختلاف فریم میتونه عوامل دیگه ای داشته باشه ..........
    در ضمن در مورد رم گرافیک هم این دو مورد که اشاره کردید دارای پهنای باند یکسانی هستند...
    DDR3 512BIT = DDR5 256BIT
    و اگه کمی به مشخصات این دو کارت دقت میکردید متوجه میشدید که GTX275 با رم DDR3 تقریبا همون پهنای باندی داره که 4890 با رم DDR5 داره ........
    دوست من دیگه انتخاب با خودتون هست اگه میخوای کارتی بخرید که P/P خوبی داشته باشه همون 4890 250 تومنی رو بخر اگه که نه همون ASUS رو بردار...
    موفق باشید

9. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درمورد تست من دقیقا چیزی رو که دیدم گفتم از نظر من که امکان پذیر بود حالا از نظر شما نیست یه بحث دیگست. من کیسی رو که جمع کردم 1 تومن شد و اصلا نمی خواستم این هزینه رو بکنم و اصلا هم نمی خواستم همچین مبلغی بابت کارت گرافیک بدم مثل همین دوستمون می خواستم نهایت 250 بدم واسه کارت برای همین اول رفتم سراغ گیگا که خوشبختانه یکی از دوستان داشت. اما وقتی ایسوس اورکلاک رو دیدم و اون هم تونستم تست بزنم تو شرایطی که تقریبا مشابه بودن حاضر شدم این تفاوت 70 تومنی رو پرداخت کنم. نمی دونم شاید شما هم با این کارت یه تستی بکنی به این نتیجه برسی. بازهم تاکید می کنم روی نتیجه تستم. شاید روی ایسوس معمولی حرفی که شما می زنید صادق باشه اما اورکلاکش فرق می کنه. این دوستمون ذکر کردن که چند سال می خوان با این سیستم کار کنن و تاکیدشون هم روی گیم هست و با توجه به اینکه cpu متوسطی شاید بگیرن من گفتم vga رو ایسوس بگیرن چون اورکلاکش واقعا عالی عمل می کنه.
    درمورد 4890 و gtx275 شما جوری پاسخ دادین که انگار من گفتم 4890 از اون بهتره اگه دقت کنید گفتم که تقریبا تو شرایط یکسانی هستن فقط منظورم از نوع رمشون که ذکر کردم این بود که 4890 از سیستم پردازش رم جدیدتری استفاده می کنه وگرنه منظورم این نبود که از 275 بهتره. به نظر شما کسی که سیستمی بالای 800 تومن می خواد بخره و اینترنت adsl داره و قدرت خدا هر دو سایت مربوط به دومدل کارت گرافیکی هم به راحتی در دسترس هست مشخصات این کارتها رو نمیدونه؟!!
    اما دوست عزیزی که داری سیستم رو می بندی شما نوع cpu رو مطمئن شو بعد کارت گرافیک رو انتخاب کن چون اگه amd ببندی مادربردهای amd ساپورت برای کارتهای ATi مثل همین سری 4890 cross fireX ساپورت هستن که اینطور که تو سایت ATi نوشته خیلی تو راندمان کارت تاثیر داره همینطور بلعکس مادربردهای اینتل ساپورت برای کارتهای nvidia ساپرت SLI دارن البته من اطلاعا دقیقی از این تکنولوژی ها ندارم و شاید ذکر این مطلب شما رو یکم گیج کنه دوستانی که اطلاع بیشتر دارن توضیح بدن.

11. این کاربر از nimapix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با تشكر فراوان از همه ي دوستاي گلم
    خيلي خيلي لطف كردين
    حالا تقريبا گرافيكمو انتخاب كردم

كاش اساتيد ديگه هم يه پيشنهاد سيستم ميدادن
    واسه من اينتل يا اي ام دي فرقي نداره
    هركدوم بهتر باشه ميبندم
    ٢٢٥٠٠هم كنتراستش ٥٠/٠٠٠ هست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •