خیلی زیباست خسته نباشی خدمت خوش بگزره![]()
آفرین
خیلی خوب شده
یکمی عجله ای ساخته شده اما خیلی خوب شده
آفرین
سلام دوست عزیز کارتون خیلی خوبه فقط چندتا مشکل هست تو کار که فکر کنم توش عجله کردین یکی اینه که صورت کاراکتر شبیه دخترا شده البته کار شما فانتزییه ولی تو هر کاری یه مناسباتی باید رعایت بشه مثل فرم چشم ها پیشونی و گونه
بعد زره روش خراش نیوفتاده اون تورفتگی ها بیشتر شبیه ضربه کمان یا نیزس همینطور زره انگار تازه از کارخونه در اومده و به نظر من باید یه جاهایی زنگ زده یا رنگ پریدگی داشته باشه(البته اینایی من گفتم بیشتر واسه کارهای رییل هستش) یه چیزه دیگه که تو ذوق میزنه زخم های روی بدنه اگه دقت کرده باشین زخم های عمیق معمولا با قسمت های سالم بدن همرنگ نیست یه حالت خون مردگی یا پوسیدگی زخمو فرا میگیره واسه زخمهای سطحی بیشتر حالت برامدگی بوجود میاد حالا من نمیدونم شما چه چیزی مد نظرتون بوده و اخریم باگراند کارتونه اگه نمیخواین تو صحنه از کارتون استفاده کنین بهتره از بکگراند سیاه یا گرادینت از طیف مشکی استفاده کنین این بکگراند چشمو اذیت میکنه و زیبایی کارتونو پایین میاره
ببخشید از کارتون ایرد میگیرم من خودم چیز زیادی بارم نیست و نصف کار شما رو هم نیمتونم درست کنم حرفاییم که زدم از چشم یه بیننده بود از کارتونم معلومه تو مدلینگ و تکستچرینک کارتون خیلی خوبه
موفق باشید
آفرين...
خيلی عاليه ولی...
يه چيز بگم ناراحت نشی...
زخماش خيلی بده...
كارتو خراب كرده...
خيلی تكسچرينگ عاليه...
حرف نداره...
در مورد خدمت هم ناراحت نباش...
هم به درد زندگيت ميخوره هم ببين اصلآ نميفهمی چطوری ميگذره...
همه اش هم خاطره ميشه...
صبح هم ميری ساعت 12 مرخص ميشی...
موفق باشی...
هم تو CG و هم تو مراحل زندگيت...![]()
ممنونم دوست من
ممنونم شهاب جان.شما هنوز شمشير بهت اصابت نكرده نميفهمي چه قد زخمش عميقه![]()
ممنون.ولي خوب منطقي نديدم برا چند زخم جزئي (ظاهرا اصلا جزئي به نظر نميرسه) متوصل به اس كلوپ و نرمال مپ بشم ولي در مورد تكسچر وايناش موافقم.
ممنون از شما
ممنونم هموطن
ممنونم حسين جان شما خيلي به من لطف داري.
شما استاد مائي اين حرفا چيه
.........
نه باور كن نميخوام برم اونا(the others) اصرار دارن كه من برم پيششون.اين روزا هم مرتب دعوتنامه ميفرستن در خونه
متشكرم دوست من و همينطور بابت راهنمايي خدمتتيت
خدمت هم كوتاه نشده و طبق تصويب مجلث محترم به 24 ماه كاهش(همه ميگن كاهش) يافته و به واسطه هر مدرك تحصيلي 2 ماه كم ميشه به طور مثال من 20 ماه الافم
Last edited by vincent7412; 16-10-2009 at 23:37.
ممنون از شما
به شما هم همينطور
ممنون كوروش جان نظر لطفته
ممنون هادي جان اره خوب عجله كه هميشه بوده اين يكي هم مستثنا نشد
هادي جان مدير شدنت رو هم از همين جا بهت تبريك ميگم.
سبز تر از قبل باشي
ti feda
يه چند وقتي بود قصه كرد شبستري رو نخونده بودمشوخي كردم
ممنون دوست من انتقادت كاملا به جاست و اگر وقت اجازه بده در پي اصلاحش برميام
نه چرا ناراحت بشم برهان جان انتقاد شما اصلاحاتي هست و خيلي فرق داره با انتقاد تخريبي
ممنونم دوست من شما هم موفق باشي
.................................................. ............
يه نكته اي رو هم كه بايد بهش اشاره كنم اينه كه اين اولين و اخرين كاراكترم بود كه كارتوني نبود و مقداري با تم ريل قاطي شد
احسنت .
خنجر و موهای نرم روی سینه خیلی خوب کار شده
برات لحضات خوشی رو ارزو میکنم
ممنون از شما دوست عزیز
...........................................
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)