ممنون برای راهنمایی دوستان
یه سوال برام پیش اومده و اینه که در مورد این حضرت برایتنس اگه اطلاعاتی بخوام تا در موردش بیشتر بدونم توی فوروم جایی هست که توضیح داده باشه یا نه؟
ممنون برای راهنمایی دوستان
یه سوال برام پیش اومده و اینه که در مورد این حضرت برایتنس اگه اطلاعاتی بخوام تا در موردش بیشتر بدونم توی فوروم جایی هست که توضیح داده باشه یا نه؟
دوست عزیز برایتنس پنل میزان درخشندگی پنل هست که با واحد فوت لامبرت یا کاندلا بر متر مربع اندازه گیری میشه هر فوت لامبرت برابر با 3.426 کاندلا بر متر مربع هست میزان درخشندگی 40 فوت لامبرت برای تماشای پنل در اتاقی با نور نسبتا زیاد هم کفایت میکنه هر چقدر میزان این درخشندگی بیشتر باشه و در عین حال پنل بازتولید سطح مشکی عمیقتری هم داشته باشه تصویر به قولی POP تر یا زیبا تر به نظر میاد.
نکته منفی b650 داغ شدن فوق العاده پنل هست ,گرمایش تولیدی پشت پنل 30 35 درصد بیشتر g10 هست .
من تصویر هر دو رو دیدم به قول مهدی g10 , تصویر pop تری هست .
g10 دوست من 50 اینچ نیست و من دنبال یه 50 اینچ میگردم
دوست عزیز صفحه اول که خدمتت عرض کردم v10 خوبه شما هم که گفتی عجله نداری بودجه ات هم که کافیه
دیگه مشکل چیه؟![]()
بحث بر سر اینه که آیا پلاسمای دیگهای هم هست که از نظر کیفیت و امکانات قابل قبول باشه؟
الان شما وقتی فوروم رو میخونی میبینی که همه میگن g10 و یا v10
در اینکه ایندو عالین بحثی نیست ولی باید ببینیم توی اینهمه تولیدات دیگه وسیلهای نزدیک به اونها هست یا نه؟
اومدیم v10 اصلن وارد نشد (ایرانه دیگه یادمون که نرفته) یا اصلن یکی فردا میخواست خرید کنه ,اونوقت چی بگیره؟ ضعفهای خریدی که میکنه چیه؟ و آیا اصلن متوجه اختلاف میشه یا نه؟
مطمئنا هیچ پنلی بدون ضعف نیست
شما با v10 متوجه اختلاف میشی
این پنل مطمئنا وارد ایران میشه
اگه به قول شما v10 نیومد تو سایز 50 میشه گفت b650 بهترین انتخابهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
b850 چطوره .توی سایت سامسونگ هست ولی ایران نه ؟
اصلا ایران مباد ؟ خیلی دکور زیبایی داره با V10 از لحاظ دکور قابل مقایسه نیست
فکر نکنم تو ایران باشه برای همین هم من مطرحش نکردم
شاید الان موجود نباشه ولی خی میاد و خیلی ظاهر و امکانات خوبی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)