تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: خداحافظی همکاران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با احترام به نظر شما اتفاقا" به نظر من ایشون هیچ وقت در حد و اندازه داشتن عنوان همکار نبودن پس چه بهتر که هم بازنشسته شدن و هم بعدش رفتن تمام وقت می خواست نظرات به نظر خودش درستش رو به دیگران تحمیل کنه اونهم با ادبیاتی سخیف و زشت که نمونه اش تو پروفایل خودش هست واقعا" ادبیات کثیفی داشت
    تو تمام مدتی که تو پی سی هستم تنها کسی که به شدت از بودنش تو پی سی متاسف بودم همین نفر بود....
    دقیقا تائید میشه . من نمیدونم رو چه حسابی شده بود همکار انجمن . کسی که همکار انجمن هست باید به غیر از اطلاعات تخصصی ادب هم داشته باشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم رفت بگم که باز نشسته شدن به عضویت ربطی نداره.

منظور این نیست که کسی رو اخراج میکنن.

فقط عنوان کاربری میشه بازنشسته. + اینکه بعضی اختیاراتی که هنگام مدیر یا همکار شدن بدست آورده بودند رو از دست میدند.

داره خودمونی میشه rama0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هر جایی منو یاد مادر بندازه

پيش فرض

با احترام به نظر شما اتفاقا" به نظر من ایشون هیچ وقت در حد و اندازه داشتن عنوان همکار نبودن پس چه بهتر که هم بازنشسته شدن و هم بعدش رفتن تمام وقت می خواست نظرات به نظر خودش درستش رو به دیگران تحمیل کنه اونهم با ادبیاتی سخیف و زشت که نمونه اش تو پروفایل خودش هست واقعا" ادبیات کثیفی داشت
    تو تمام مدتی که تو پی سی هستم تنها کسی که به شدت از بودنش تو پی سی متاسف بودم همین نفر بود....

منم حرف این دوستمون رو صد در صد تایید میکنم خواستین نمونه هم براتون میذارم ........واقعا" بودنش تو پی سی مایه تاسف بود.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •