درود;
متوجه هستم عزیز. شما باید دو مونیتوره کار کنید اما فعلا یک تلویزیون دارید درسته؟ خوب من فکر کردم تنها راهش استفاده از کارت گرافیکه چون پریمیر CS4 آنالوگ کار نمیکنه.
بسیار خوب خودم تست میزنم. امیدوارم به جواب برسیم...
موفق باشیم.
درود;
متوجه هستم عزیز. شما باید دو مونیتوره کار کنید اما فعلا یک تلویزیون دارید درسته؟ خوب من فکر کردم تنها راهش استفاده از کارت گرافیکه چون پریمیر CS4 آنالوگ کار نمیکنه.
بسیار خوب خودم تست میزنم. امیدوارم به جواب برسیم...
موفق باشیم.
فكر كنم منظور دوستمون گرفتن يه خروجي Real Time هست.
بعد از نصب صحيح فيش هاي خروجي و ورودي در تنظيمات Playback Setting پريمير گزينه هايي كه مربوط به Real Time ميشه رو تيك بزارين.
مسئله اینجاست که پریمیر دیجیتال کار میکنه. شما با فیشهای آنالوگ تست کردی؟
...
تفاوت اين گونه باكس ها با كارت هاي كپچر گرون قيمت در اينه كه اينها فقط زمان بيشتري براي رندر ميگيرند
پريمير به ما يه خروجي DV ميده كه توسط باكس تبديل به كامپوزيت ميشه و قابل پخش در همه دستگاه هاي آنالوگه!
البته بعد از رندر كامل پروژه![]()
درود;
یعنی با همین مدل هم میشه؟ نیاز به تنظیمات داره؟ تنظیمات کارت منظورمه. چون این کارت که فکر نکنم داخل پریمیر قسمت تنظیماتی داشته باشه. تا اون جا که شما میگی درست. اما بعدش باید چکار کرد که عملیات تبدیل صورت بگیره؟؟؟
...
در پريمير ورشن هاي بالا تر از 7 نياز به هيچ تنظيماتي ندارين به محض Play كردن Time line به تمام خروجي هاي DV شما اعم از مادربورد يا باكس هاي متصل خروجي DV ارسال مي شه حالا اگه اون باكس مورد نظر بتونه DV رو به كامپوزيت خروجي بده اونوقت ميشه رو يه دستگاه آنالوگ تصوير تايم لاين رو داشت.عمليات پخش توسط پريمير انجام ميشه و عمليات تبديل توسط باكس 290 هزار تومني Pinnacle Movie Box DV !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
Last edited by massoudmail; 02-11-2009 at 12:36.
سلام
در پریمیر 6.5 چطور؟ میشه؟
سلام مسير همون مسيره
Project=>Project Setting=>Playback Setting
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)