سلام من Thermaltake w0105 را بهت توصیه میکنم، 700 وات واقعی و توانایی های مناسب، اطلاعات بیشتر:
من از کامپیوتر ایران ( میدان ولیعصر ) واحد 112 خریدم 128000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من Thermaltake w0105 را بهت توصیه میکنم، 700 وات واقعی و توانایی های مناسب، اطلاعات بیشتر:
من از کامپیوتر ایران ( میدان ولیعصر ) واحد 112 خریدم 128000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اکثر موارد پاورهای کولر مستر رو ای سی بل انجام میده و کولر مستر به عنوان برند میفروشه همون کاری که گرین هم انجام میده
زیر 500 وات ای سی بل و کولر مستر افتضاح تشریف دارن نمونه های تقلبشون هم هست ( پاوری که 400 وات هست عنوان کردن که 460 وات هست به عنوان نمونه اگر خواستین مدارکش رو هم بدم بهتون )
پاورهای ترمال تک در پاورهای رده بالا خوب هستن که قیمتی سر سام اور دارن ولی رده های میانیش وات درج شده رو هم نمیتونه تامین کنه و خاموش میشه نمونه تستش هست
پاور ممنونکس هرچند صداش کمه ( به علت اینکه به جای اینکه 12 ولت به فنش بده 7 ولت میده که باعث کاهش صدا میشه ) ولی در تامین وات مشکل داره و حتی پاور 500 وات لیبل 600 وات میخوره از طرف سازنده
اما پاور های خوب
انرمکس
سی سونیک
و...
و در اخر اینکه طی تجربیات پاورهای گرین مناسبترین گزینه در ایران هستن
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)