شرمنده هستم دوست عزيز . من پاك فراموش كرده بودم اين تاپيك رو كه جوجو خانم ياد آوري كردند به بنده تذکر دادند .
واما پاسخ شما :
احتمال قريب به يقين و با توجه به قد و قواره اي كه بنجامين شما داره ، اين توقف رشد به دليل عدم تناسب حجم گلدان با گسترش ريشه گياه شماست و شما با احتياط كامل نسبت به تعويض گلدان ، اقدام كنيد . البته لازم به ذكره كه تفاوت حجم گلدان شما با گلدان فعلي نبايد خيلي زياد باشه ها . از نظر دهانه تقريبا 2 تا 4 سانتيمتر بزرگتر باشه ، كافيه .
مين سبز نسبت به ابلق از مقاومت بيشتري برخورداره و نسبت به تغيير مكان و تغيير گلدان ، عوارض كمتري نشون ميده .
از نظر نوري هم كه به نور زيادي نياز داره البته نور غير مستقيم كه شما نورشو تاييد ميكنيد .
اتين گلدان شما به گفته خودتون چند سالهكه در اين خاكه لذا از فقر مواد غذايي رنج ميبره و تقريبا ميشه گفت كه تهي از مواد غذايي شده . دوست عزيز ، كود آهن رو زماني به گياه ميدن كه برگها علائم كمبود رو نشون بدن در غير اين صورت نيازي به استفاده از اين كود نيست .
عزيزم بنجامين شما در وهله اول به كودهاي ماكرو نيازمنده ( N P K ) و بعد از تامين اونها شما بايد بري دنبال ميكرو مغذي ها . هر 10 تا 15 روز يكبار در فصل رشد شما حتما بايد گياهتون رو تغذيه مصنوعي كنيد تا بتونيد از سر سبزي كه بهتون هديه ميده ، لذت ببريد .
دور آبياريتون هم مناسبه و بنجامين به آب بيش از حد حساسه و بايد بين دو آبياري سطح خاك گلدونتون خشك بشه .
ارادتمند شما ، خضري