سلام، من هم مثل شما با کیبورد فارسی در ویندوز سون مشکل دارم.ببین این به دردت می خوره؟ البته مشکل نیم فاصله هنوز حل نشده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، من هم مثل شما با کیبورد فارسی در ویندوز سون مشکل دارم.ببین این به دردت می خوره؟ البته مشکل نیم فاصله هنوز حل نشده:
سلام،
آقا من دانلودش کردم ولی با موقع نصب در سون این پیام رو داد:
Error reading from file:
C:\Users\Najibi\AppData\Local\Temp\Rar$DI00.304\i3 86\KBDFAGNF.dll.
Verify that the file exists and that you can access it.
در جوابی که به دوستمون دادم فایل مورد نظر مشکل "پ" و "ژ" رو حل کرد ولی نیم فاصله که به نظر واجب تر می یاد درست نشد.میشه راهنمایی بکنی چطوری در سون نصب کردی؟ (من نسخه نهایی سون رو دارم)
آره یادم رفت بگم از توی Xp mode اون فایل setup رو نصب کن.من که نصب کردم ارور نداد.
عزیز شما برو سایت ترفندستان
اونجا پیدا میکنی
من خودم از این سایت گرفتم برای ویستا بود ولی رو سون مشکل نداشت.اگه پیدا نکردی بگو برات آپ کنم
دانلود کنید:
Last edited by mhargoon; 06-11-2009 at 01:07.
پست حذف شد
Last edited by mhargoon; 06-11-2009 at 01:43.
از tray layout که قبلا در xp ار می کرد استفاده کنید .قبل از نصب با راست کلیک compatible ویندوز xp را انتخاب کنبد و پس از اتمام نصب به صورت دستی فایل اجرایی اش را در satart up کپی کنید تا در ویندوز 7 صفحه کلید استاندارد داشته باشید.
کیبورد فارسی در ویندوز سون
از این لینک دانلود کنید
سپس به Regional Setting بروید و کیبورد فارسی Persian Custom را Move up بزنید تا کیبورد فارسی استاندارد در اختیار همیشگی شما باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
امید
با هیچ کدام از راه حل های این گروه, مشکل نیم فاصله و البته ویرگول فارسی حل نشده است. راهی هست؟ (برای ویندوز 7 می پرسم).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)