دوست عزیز 1100 فقط یه رنگ رو نشون میده این kp100 حدود 65 هزار رنگ رو نشون میده!مثلا 1100 با باتری سالم همینجور روشن بزاریش و کاریش نکنی ماله من بالایه 11 روز نگه میداره که این مهم نیست.
باید ببینی با چقدر کار روزمره 11 روز دووم میاره.
دوست عزیز 1100 فقط یه رنگ رو نشون میده این kp100 حدود 65 هزار رنگ رو نشون میده!مثلا 1100 با باتری سالم همینجور روشن بزاریش و کاریش نکنی ماله من بالایه 11 روز نگه میداره که این مهم نیست.
باید ببینی با چقدر کار روزمره 11 روز دووم میاره.
عزیزان لطفا تاپیک رو منحرف نکنین
حالا که شما بحث رو عوض کردین ،منم باید بگم که:
بچه ها شدیدا نیاز به کمک دارم ،این تاپیک رو ببینین »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
! سلام عزیز
منبع که زیاده .. کلی از کارمنداشو اخراج کرده .. فکر میکنم خوب نخوندید ..
ببینید در گذشته وقتی یک n95 وارد بازار میشد ... هیچ گوشی توان رقابت باهاش رو نداشت و فروشی میکرد که ...
حالا همون گوشی هایی که باید امروز در اون حد محبوبیت پیدا کنند محبوبت کمتری دارن و البته در رده پایینتری قرار میگیرند البته درسته نوکیا فقط موبایل نمیفروشه و کارهایی مثل اپراتوری یا دستگاهای شنود و غیره هم میکنه که مسئله اخر از اعتبارش بسیار در افکار عمومی کاست ...
والا یکی از پر فروشترین بازارهای نوکیا همیشه ایران بوده و بازار پر فروش سامسونگ هم همیشه اروپا بوده قسمت های پیشرفته اروپا ... با این حال سامسونگ جایگاه خودش رو تو ایران بدست اورده مخصوصا در اذهان حرفه ای و این خودش زیمنه ای هستش که به زودی جای خودش رو در اذهان عمومی هم بدست میاره ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما صحبتم بیشتر مبتنی بر تنوع مدل و سیستم عامل بود .. مثلا شما کدوم برندی رو سراغ دارید .. که اندروید .. لینوکس .. وین موبایل .. جاوا ... سیمبین ... رو در مدلهای گوناگون و تنوع مدل وارد بازار کنه ؟ ممکنه ال جی هم به تازگی سیستم عامل وین رو کار کنه ولی هنوز اولین مدلش هست و تنوع مدلی کمی داره از این جهات گفتم که فعلا در جایگاه پایینتری قرار داره ...
من استفاده ی خاصی ندارم! روزی حداکثر 7-8 دقیقه مکالمه! البته یکی فکر کنم گفته بود چقدر کار کرده با گوشی. ولی فکر کنم مردم حداقل یه 10-20 دقیقه ای با گوشیشون زنگ میزنن!آخه اون کسی که اینو گفته که نگفته با چقدر کار.![]()
الجی هنوز تو کشور ها خوب جا نیوفتاده به قوله بچه ها الجی مگه گوشی میزنهبگذارین چند سال بگذره گوشی های قول بده بیرون اون موقع ما میگیم نوکیا مگه گوشی میزنه
تو رو قران راست میگی سونی اریکسون هنوز گوشی میزنه
راستی bl40 , bl60 , bl90 اینا که بیان نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ خودشون . خودشونو خاک میکنن این خط این نشون . صبر کنید .......................
lg life's good![]()
دوباره که تاپیک خوابیدددددددددد
آخه این چه وضعشه
چقد بچه ها بیحالن!!!!!!!!![]()
الجی باید درش رو تخته کنه. چون غولی به نام سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نذاشته.
اتفاقا الان الجی خیلی خوب شروع کرده ... تا حالا اگه می گفتی گوشی الجی ، هیشکی آدم حسابت نمی کرد و اصلا الجی رو گوشی نمی شماردند .
امروز تو مدرسه من داشتم با کوکی کار می کردم ، هیچکس فکرش رو نمی کرد که الجی باشه گوشیم ، وقتی هم که بهشون گفتم قیمت این گوشی 170 تومن هست فکشون چسبید به زمین ، الان دیگه نوکیا و تا حدی هم سونی اریکسون سودشون به خاطر نام برندشون هست ... ولی الجی با ارائه کوکی و بعدش آرینا و الان هم شوکولات های جدید ، به نظر من بازار افرادی که به موبایل آشنایی دارند رو به دست میگیره ، هنوز بعضی ها هستند با افکار سنتی که نوکیا و سونی اریکسون خوبه ، الجی و سامسونگ آشغاله هستند و توی مغازه ها هم فقط به دنبال برند نوکیا باشند ، ولی اگه تحقیق بکنی ، متوجه میشی که یه گوشی الجی که 200 تومن باشه ، اگه نوکیا همون گوشی رو میساخت ، 300 تومن حداقل قیمتش میشد . تازه ، چینی هم بود .
خلاصه به نظر من تو این 7-8 ماهه اخیر ال جی یک پیشرفت خیلی خیلی سریع داشته ... به نظر من سونی اریکسون و نوکیا تا چند وقت دیگه پایین تر از سامسونگ و الجی قرار می گیرند ، البته الان هم هستند ، ولی بخاطر تاریخچه شون در اینکار فعلا معروف تر هستند.
درسته................ال جي شروع خوبي داشته ولي دركل گرفتن سامسونگ سخته................اونم سامسونگي كه با سرعت جت داره در جايگاه اول ميدوه!..............استارت ال جي هم بد نبود................نوكيا و سوني اركسون هم با افكار مردم دارن خودشونو بالا ميكشن ولي در كل به نظر من سامسونگ جايگاهشو تثبت كرده و نميشه گيرش انداخت
من خودم ويوتي دارم ولي با سامسونگ حال ميكنم و اين برند رو خيلي بيشتر از نوكيا و سوني اريكسون دوست دارم.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)