تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 71

نام تاپيک: آینده شرکت ال جی،پیش بینی شما چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

مثلا 1100 با باتری سالم همینجور روشن بزاریش و کاریش نکنی ماله من بالایه 11 روز نگه میداره که این مهم نیست.
    باید ببینی با چقدر کار روزمره 11 روز دووم میاره.
    دوست عزیز 1100 فقط یه رنگ رو نشون میده این kp100 حدود 65 هزار رنگ رو نشون میده!

2. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

عزیزان لطفا تاپیک رو منحرف نکنین

4. 4 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا که شما بحث رو عوض کردین ،منم باید بگم که:
    بچه ها شدیدا نیاز به کمک دارم ،این تاپیک رو ببینین »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما برایه خودتون میبرین و میدوزین.
    اینجور که شما میگین منبع دارین که میگین داره نوکیا برشکست میشه و اگه ممکنه به ما هم بده تا ببینیم و از اشتباه در بیایم.
    راستی نوکیا کارهایه جانبی دیگه هم داره فقط موبایل نیست.
    دریکی از بهترین بودن سامسونگ در بازار جهانی شکی نیست.ولی شما اینو مطمعن باش ان 97 با تمام کاستی هایی که داره مثلل در مقابل 8910 سامسونگ (اینو همه ی طرفدارانه بدونه تعصبش هم قبول دارن) بازم فروشش بیشتر خواهد بود.
    ! سلام عزیز

منبع که زیاده .. کلی از کارمنداشو اخراج کرده .. فکر میکنم خوب نخوندید ..

ببینید در گذشته وقتی یک n95 وارد بازار میشد ... هیچ گوشی توان رقابت باهاش رو نداشت و فروشی میکرد که ...

حالا همون گوشی هایی که باید امروز در اون حد محبوبیت پیدا کنند محبوبت کمتری دارن و البته در رده پایینتری قرار میگیرند البته درسته نوکیا فقط موبایل نمیفروشه و کارهایی مثل اپراتوری یا دستگاهای شنود و غیره هم میکنه که مسئله اخر از اعتبارش بسیار در افکار عمومی کاست ...

والا یکی از پر فروشترین بازارهای نوکیا همیشه ایران بوده و بازار پر فروش سامسونگ هم همیشه اروپا بوده قسمت های پیشرفته اروپا ... با این حال سامسونگ جایگاه خودش رو تو ایران بدست اورده مخصوصا در اذهان حرفه ای و این خودش زیمنه ای هستش که به زودی جای خودش رو در اذهان عمومی هم بدست میاره ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اما صحبتم بیشتر مبتنی بر تنوع مدل و سیستم عامل بود .. مثلا شما کدوم برندی رو سراغ دارید .. که اندروید .. لینوکس .. وین موبایل .. جاوا ... سیمبین ... رو در مدلهای گوناگون و تنوع مدل وارد بازار کنه ؟ ممکنه ال جی هم به تازگی سیستم عامل وین رو کار کنه ولی هنوز اولین مدلش هست و تنوع مدلی کمی داره از این جهات گفتم که فعلا در جایگاه پایینتری قرار داره ...

8. 5 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخه اون کسی که اینو گفته که نگفته با چقدر کار.
    من استفاده ی خاصی ندارم! روزی حداکثر 7-8 دقیقه مکالمه! البته یکی فکر کنم گفته بود چقدر کار کرده با گوشی. ولی فکر کنم مردم حداقل یه 10-20 دقیقه ای با گوشیشون زنگ میزنن!

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

12

الجی هنوز تو کشور ها خوب جا نیوفتاده به قوله بچه ها الجی مگه گوشی میزنه بگذارین چند سال بگذره گوشی های قول بده بیرون اون موقع ما میگیم نوکیا مگه گوشی میزنه تو رو قران راست میگی سونی اریکسون هنوز گوشی میزنه راستی bl40 , bl60 , bl90 اینا که بیان نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ خودشون . خودشونو خاک میکنن این خط این نشون . صبر کنید .......................
    lg life's good

12. 5 کاربر از I LOVE MESSI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوباره که تاپیک خوابیدددددددددد
    آخه این چه وضعشه
    چقد بچه ها بیحالن!!!!!!!!

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

الجی باید درش رو تخته کنه. چون غولی به نام سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نذاشته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا الان الجی خیلی خوب شروع کرده ... تا حالا اگه می گفتی گوشی الجی ، هیشکی آدم حسابت نمی کرد و اصلا الجی رو گوشی نمی شماردند .
    امروز تو مدرسه من داشتم با کوکی کار می کردم ، هیچکس فکرش رو نمی کرد که الجی باشه گوشیم ، وقتی هم که بهشون گفتم قیمت این گوشی 170 تومن هست فکشون چسبید به زمین ، الان دیگه نوکیا و تا حدی هم سونی اریکسون سودشون به خاطر نام برندشون هست ... ولی الجی با ارائه کوکی و بعدش آرینا و الان هم شوکولات های جدید ، به نظر من بازار افرادی که به موبایل آشنایی دارند رو به دست میگیره ، هنوز بعضی ها هستند با افکار سنتی که نوکیا و سونی اریکسون خوبه ، الجی و سامسونگ آشغاله هستند و توی مغازه ها هم فقط به دنبال برند نوکیا باشند ، ولی اگه تحقیق بکنی ، متوجه میشی که یه گوشی الجی که 200 تومن باشه ، اگه نوکیا همون گوشی رو میساخت ، 300 تومن حداقل قیمتش میشد . تازه ، چینی هم بود .
    خلاصه به نظر من تو این 7-8 ماهه اخیر ال جی یک پیشرفت خیلی خیلی سریع داشته ... به نظر من سونی اریکسون و نوکیا تا چند وقت دیگه پایین تر از سامسونگ و الجی قرار می گیرند ، البته الان هم هستند ، ولی بخاطر تاریخچه شون در اینکار فعلا معروف تر هستند.

16. 4 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته................ال جي شروع خوبي داشته ولي دركل گرفتن سامسونگ سخته................اونم سامسونگي كه با سرعت جت داره در جايگاه اول ميدوه!..............استارت ال جي هم بد نبود................نوكيا و سوني اركسون هم با افكار مردم دارن خودشونو بالا ميكشن ولي در كل به نظر من سامسونگ جايگاهشو تثبت كرده و نميشه گيرش انداخت
    من خودم ويوتي دارم ولي با سامسونگ حال ميكنم و اين برند رو خيلي بيشتر از نوكيا و سوني اريكسون دوست دارم.................

18. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •