ممنون کمک کردین من از هر دو روش استفاده میکنم
راستی این روشی که که گفتین منظورتون این هست که فایل ها قبلی که توسط مهدی تو تاپیکی دیگه بود رو نصب کنم و یا این فایل هارو پیدا کنم و کپی کنم ؟
فعلا در حال نصب ویندوز هستم
ممنون کمک کردین من از هر دو روش استفاده میکنم
راستی این روشی که که گفتین منظورتون این هست که فایل ها قبلی که توسط مهدی تو تاپیکی دیگه بود رو نصب کنم و یا این فایل هارو پیدا کنم و کپی کنم ؟
فعلا در حال نصب ویندوز هستم
اگه که داری ویندوز مینصبی پس NTLDR IS MISSING حل خواهد شد.
احتمالا Generic... هم حل خواهد شد.
اگر نشد آره اونایی رو که مهدی گفت رو انجام بده.
موفق باشید.
من این کارا رو انجام دادم ولی فرقی نکرد چی کار کنم؟ nod 32 روی سیستمم هم آپدیته دیگه نمی دونم چی کار کنم دارم دیوونه می شم یه راه حل به من نشون بدید.![]()
من نمیدونم وقتی این همه آمار آلوده شدن سیستم ها با آنتی ویروس ناد32 بالاست چرا باز هم دوستان این آنتی ویروس رو پیشنهاد میدن.
به نظر من شما از Avira Antivir و یا کسپرسکی استفاده کن. در کنارش هم یک آنتی اسپای ور خوب بصورت غیرفعال و فقط برای اسکن نصب کن. مثل
Malwarebytes' Anti-Malware
دوستان عزیزی که جدیدا به این نوع ویروس نه زیاد جدید ولی حرفه ای مبتلا میشن بدونن که جدیدترین آپدیت های
node 32 و اویرا هم کاری نتونستن بکنن. من این ویروس رو داشتم ولی بالاخره پاکش کردم
اصل مطلب باید دو کار رو انجام بدین (یشگیری و درمان)
1- برای پیشگیری (یعنی جلوگیری از ورورد دوباره این ویروس باید یکی از دو برنامه زیر رو روی سیستمتان نصب کنید.
الف USB Disk Security 6.0.0.126
ب AUTORUN VIRUS REMOVER V.2.3
2- برای درمان سیستم آلوده از نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware (برای اسکن ویروس) وregistrybooster.exe برای تعمیر ریجیستری استفاده کنین امیدوارم موثر باشه.
حجم برنامه ها کم است و باید از طریق جستجوی اینترنت آن ها را پیدا کنید . موفق باشین.
تاپیک قدیمی بالا نیارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)