ورژنش 40437 است
اینم با cmd اسکن کردم
![]()
ورژنش 40437 است
اینم با cmd اسکن کردم
![]()
اين اسكن با CMDنيست!! اين فرمت كردنه! و Syntaxصحيحش format L: /u /q هست.اینم با cmd اسکن کردم
حتی اسم دقیق ویروس، Win32.Autorun.generic هست
اين اسمه ويروس نيست!! ميگه ويروستون Autorunداره!!!
همونطور که میبینید انتی ویروس به ظاهر مینویسه که پاکش کرد... ولی چنین اتفاقی نیافتاده
آنتي ويروس Autorunروكه روي فلش هست (Lمي شناسهو پاكشم ميكنه! اما رو هارد چيزي دوستمون نگفتن!!!
سلام فلشتو تو محیط safe mode باز کن تو این محیط حالت اتوران فلش غیرفعاله از اونجا میتونی اسکن رو انجام بدی
وفلشت یک دفعه باز نمیشه چون تو اون حالت هم باز سیستمت ویروسی میشه
بعضی مواقع پیش میاد که سیستم آلوده میشه و این آلودگی روی آنتی ویروس هم اثر میذاره. در نتیجه دیگه آنتی ویروس نمیتونه ویروسی رو پاک کنه.
کار که میتونید انجام بدین اینه که در یه سیستم دیگه که آنتی ویروس آپدیت شده داره، (به غیر از اونایی که گفتید) امتحانش کنید.
و یا اینکه یکی اون پوشه ها رو Zip کنید و آپلودشون کنید. (این کار رو لطفا انجام بدین)
من با NOD32 براتون اسکن کنم ببینم مشکل از ویندوز و آنتی ویروس هست یا از چیز دیگه.
موفق باشید![]()
بعضی مواقع پیش میاد که سیستم آلوده میشه و این آلودگی روی آنتی ویروس هم اثر میذاره. در نتیجه دیگه آنتی ویروس نمیتونه ویروسی رو پاک کنه.
میشه یه مثال بزنید لطفا.
با تشکر.
خواهش میکنم.
یه مثال از سایت Viruslist.com میزنم.
مثلا ویروس Trojan-Dropper.Win32.Agent.albv ویروسیه که ابتدا میره سراغ فایروال؛
ببینید:
منبع:
و حتی اگر آنتی ویروس قابلیت شناسیایی اونونداشته باشه، فوری به اون ضربه میزنه و پروسیجری رو که در آنتی ویروس باعث پاک شدن ویروس میشه، از بین میبره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجاست که همون مسئله ای که گفتم پیش میاد.
یوزر میاد آنتی ویروس رو آپدیت میکنه. آنتی ویروس هم طبیعیه که ویروس رو شناسایی خواهد کرد. ولی:
چون به Database اش ضربه وارد شده، قابلیت حذف ویروس در سیستم نخواهد بود.
این مطلب رو هم اضافه کنم که اکثر Terojan ها اگر در سیستمی که آنتی ویروس به روز شده نداره، وارد بشند همین ضربه رو خواهند زد.
یا به کلی آنتی ویروس از کار میافته و یا کار میکنه و پاک نمیکنه.
چاره اش هم برای کاربران معمولی و نیمه حرفه ای، فقط و فقط تعویض ویندوز هست. (اونم به روش خاصی!)
مگر اینکه کسی واقعا زبده و خبره باشه که بتونه خودش مشکل رو حل کنه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو صحیح منتقل کنم.
موفق باشید![]()
اینی گفتی برای فایرواله ویندوزه که به راحتی میشه این کاررو کرد!!! اما برای NOD و Kasper نه!!!!
اما خاصیت self defence آنتی ویندوز به همین خاطره!!
بیشتر مواقع سرویس اونو از کار میندازن تا Database اونو !!!
با تشکر.
ند رو پاک کردم
کاسپر نصب کردم ، پدرم رو در اورد تا نصبش به حد کارکرد رسید
فلش رو اسکن کردم و پاک شد
دوباره ند رو نصب کردم و کاسپر رو پاک کردم
این مشکلو من هم دارم چیکا کنم
اضافه شدن یک فولدر مخفی به نام فولدر اصلی به فلش مموری
فقط در مموری این طوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)