تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مشاوره برای خرید کیس...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم یک سیستم تو مایه AMD :
    CPU : AMD PHENUM II X3 720 125000
    M/B : ASUS M4N78 80000
    VGA : POWER COLOUR HD4850 1GIG 135000
    RAM : 2X2GIG PATRIOT DDR2 800 50000
    PSU : GREEN GP485 35000
    CASE : GREEN MAGNUM 30000
    HDD : 2XSEAGATE 500GIG RAID0 100000

این سیستم توی کاربرد مد نظر شما خوب هست ولی اگر گرافیک GTX260 را روش بذاری از بقیه سیستم های معرفی شده کاملا قوی تر هست
    این سیستم هم خیلی خوبه فقط با توجه به کاربردشون اصلا نیازی به RAID0 نیست و پاور هم کمه وو اختلافc192 260 و اون 4850 حدود 50 تومنه که اگه می خواست این هزینه اضافی رو بده می تونست همون سیستم رو با Q9300یا Q8400 بگیره!!

تفاوت این سیستمها در کارایی گرافیک و پردازندست...

البته دوستمون اول اشاره کردن که پردازنده و پلتفورم رو انتخاب کردن!!؟؟
    Last edited by Kianoosh; 13-10-2009 at 13:36.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز رفتم بازار این فروشنده منو به شک انداخت
    گفتش که همین مادربرد گیگا EP43 رو بگیر منتها DDR III ساپورت رو...
    گفت تا چند وقت دیگه DDR II تولید نمیشه و گرون میشه اگر خواستی رم بگیری دچار مشکل میشی...
    حالا اختلاف قیمت یه چیزی در حدود 20 تومن برا مادربرد و چهل تومن برا رم DDR III هست...
    حالا این حرفهایی که زده چه قدر درست هست؟ به نظرتون می ارزه پول اضافی بدم؟
    نظرتون راجع به رمهای DDR III چی هست؟

دوم اینکه گفت این سی پی یو که انتخاب کردی E5300 خیلی ضعیفه و کارت گرافیک GTS 250 خیلی قوی هست...یا سی پی یو رو ببر بالاتر یا کارت گرافیک رو بیار پایین تر که تناسب داشته باشن...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز رفتم بازار این فروشنده منو به شک انداخت
    گفتش که همین مادربرد گیگا EP43 رو بگیر منتها DDR III ساپورت رو...
    گفت تا چند وقت دیگه DDR II تولید نمیشه و گرون میشه اگر خواستی رم بگیری دچار مشکل میشی...
    حالا اختلاف قیمت یه چیزی در حدود 20 تومن برا مادربرد و چهل تومن برا رم DDR III هست...
    حالا این حرفهایی که زده چه قدر درست هست؟ به نظرتون می ارزه پول اضافی بدم؟
    نظرتون راجع به رمهای DDR III چی هست؟

دوم اینکه گفت این سی پی یو که انتخاب کردی E5300 خیلی ضعیفه و کارت گرافیک GTS 250 خیلی قوی هست...یا سی پی یو رو ببر بالاتر یا کارت گرافیک رو بیار پایین تر که تناسب داشته باشن...
    بیخود کرده گفته خب!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Dual Channel DDR2 1200+

از نظر ساپورت ddr2 تولید و قیمتش خیالت راحت این حرفهایی که زده 200% اشتباه هست!برای چیپ ست p43-p45 اونم با C2D بری DDR3 بگیری!!!؟؟؟و برای فروش DDR3 ...

این رمها برای این پلتفورم طراحی نشدن و کارایی خاصی ندارن و اینکه بله انتخاب 5300 شما کاملا اشتباه هست از بین سیستمهای پیشنهادی که بحث هم کردیم در موردش یکی رو انتخاب کن گرافیک بهتر یا پردازنده همونطور که تو آخرین پستم توضیح دادم اصلا اینجا رو می خونی!؟

اگه هم آدمای بی تخصص و بی انصافی که خواستن با چرب زبونی و دروغ و ... نظرت رو عوض کنن دیگه دوستانی که اینجا پیشنهاد میدن هیچ مسئولیتی ندارن...

4. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اختیار دارید دوست عزیز ...من همه پست های اینجا رو به دقت میخونم !
    پس همین مدل گیگا رو بگیرم و DDR II و گرفتن DDR III اشتباه هست...
    یه مدل دیگه هم از گیگا بود Ep41 که بیست تومن ارزون تر بود...میشه بگید مزیتهای EP43 به EP41 رو؟

در مورد سی پی یو هم نظرم رو Intel هست...
    خب همین سیستم با E7400 یا E7500 چه طوره؟
    خود فروشنده یه مدل سی پی یو بهم معرفی کرد که Q داشت منتها دقیق تو ذهنم نمونده...در مورد این Q ها هم توضیح بدین اگه میشه.
    Last edited by farhad_persona; 14-10-2009 at 16:52.

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

شما اینجا از نظرات دوستان استفاده کن و به حرف این فروشنده های بی انصاف که جز به منافع خودشون کاری ندارن هیچ توجهی نکن به شرط اینکه در انجمنهای تخصصی خوب مشورت گرفته باشی

سیستمتو اینجا انتخاب کن و لیستشو به فروشنده بده و بگو فقط همینا رو میخوام حالا اونا هر چی میخوان بگن جز وقتیکه فروشنده اهل فن باشه و یک آشنا که بتونی بهش اعتماد کنی وگرنه بقیشون . . .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اختیار دارید دوست عزیز ...من همه پست های اینجا رو به دقت میخونم !
    پس همین مدل گیگا رو بگیرم و DDR II و گرفتن DDR III اشتباه هست...
    یه مدل دیگه هم از گیگا بود Ep41 که بیست تومن ارزون تر بود...میشه بگید مزیتهای EP43 به EP41 رو؟

در مورد سی پی یو هم نظرم رو Intel هست...
    خب همین سیستم با E7400 یا E7500 چه طوره؟
    خود فروشنده یه مدل سی پی یو بهم معرفی کرد که Q داشت منتها دقیق تو ذهنم نمونده...در مورد این Q ها هم توضیح بدین اگه میشه.
    بهتره که همین p43 رو بگیری چیپست بهتری هست و سری Q منظورش Core 2 Quad بوده مثل همون Q8400 یا Q9300 که معرفی کردم

که اگه بتونی اون 40-50 تومن اضافه رو بدی می تونی پردازنده رو Q8400 بگیری با همون قطعات یعنی این سیستم:

CPU:Intel C2Q Q8400=170
    M.B:Biostar tp43d2a7=80
    RAM:Patriot -2GB - 800-(2x1GB)=30
    HDD: Samsung SpinPoint F3 1Tb=90
    VGA:Zotac GTX260 Core192=190
    DVD RW:Liteon 24X =30
    Power:GREEN - GP580B=80
    CASE: Green Domestic=30

بازم تغییراتش گرافیک به 4850 یا GTS 250 هست و رم 4 گیگ و یا سی پی یو Q8200 که ضعیفتره...

البته پلتفورم ای ام دی هم خوبه تو این رنج...

شما اینجا از نظرات دوستان استفاده کن و به حرف این فروشنده های بی انصاف که جز به منافع خودشون کاری ندارن هیچ توجهی نکن به شرط اینکه در انجمنهای تخصصی خوب مشورت گرفته باشی

سیستمتو اینجا انتخاب کن و لیستشو به فروشنده بده و بگو فقط همینا رو میخوام حالا اونا هر چی میخوان بگن جز وقتیکه فروشنده اهل فن باشه و یک آشنا که بتونی بهش اعتماد کنی وگرنه بقیشون . . .
    شما خیلی لطف داری دوست عزیز اکثرا فروشنده ها یا کم تخصص (بخو نید بی تخصص!) هستند یا بی انصاف یا هردو!به ندرت پیش میاد هیچ کدوم از این شرایط رو نداشته باشن...

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان من این سیستم رو گرفتم: لطفا نظرتون رو بگید...

M.B :EP43-Ud3l 105
    CPU:E7500 122
    Ram :2*2 patriot 800 80t
    VGA:GTS 250 Giga 179
    Power:green535 52
    HDD:Samsung f2 88
    Case :green tolip 40
    DVD WR:HP 1270i 35

میخواستم ببینم این پاور برا این سیستم کافی هست؟ چون من قطعات رو کامل نصب کردم رو سیستم بعدش دکمه پاور رو میزدم که کامپیوتر اصلا روشن نمیشد! (اگر پاور کافی نباشه سیستم روشن نمیشه؟)
    بعدش سی پی یو و رم و گرافیک کارت رو برداشتم که سیستم روشن میشد و از اون چهار تا چراغ مادربرد سه تاش سبز و یکیش قرمز بود ...یه ترانزیستور مشکی هست بالای اونجایی که شما فن سی پی یو رو بهش میزنی ...یهو از اونجا دود بلند شد
    متاسفانه اون قطعه سوخت و من دادم گارانتی اون قطعه رو تعویض کنن...تعویض قطعه کارایی مادربرد رو پایین میاره؟
    حالا اگر اوردم دوباره روشن نشد چیکار کنم؟
    ضد حال بدی خوردم خدا نصیب هی کس نکنه سیستم نو بخره اینطوری بشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رم رو گرون خریدی حدود 70 میشه گرافیک 10 تومن بیشتر همون 260 بهتر بود و پاور خوبه و بهتر بود قطعات رو میدادید براتون نصب کنن اگه تجربه اولت بوده اتصالی و ...مککن بوده پیش بیاد و بله دیگه مین دیگه اون میت اول نمیشه!!

کلا Q8400 کجا و 7500 کجا گرافیک باز نزدیکه باقیش هم زیاد فرقی نداره مبارکت باشه...

باز اگه مشکلی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کن

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

راستش رم همه جا 85 میگفتن این یکی گفت 80 من گرفتم...
    کارت گرافیک هم 260 دویست و پنج تومن میگفتن ...البته آدم هر قطعه ای بخره باز هم بهتر و گرون ترش هست...سی پی یو هم خب پنجاه هزار تومن فرق بود که برا من کاربرد نداره!
    هارد هم F2 eco green هست...هارد خوبیه؟ f3 , f1 اصلا نبود!

والا این سیستم اگر بالا بیاد ما باید بریم شکر خدا رو کنیم...من قبلا هم چند بار سیستم بستم و همچین مشکلاتی نبوده!

جدا چرا سیستم اصلا روشن نمیشد و وقتی قطعات رو برمیداشتم روشن میشد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز اما case هم یه مقدار گرون گرفتی من چند روز پیش tolip رو از بازار رضا گرفتم 34 تومن..
    مادربورد رو بازم گرفتی پیچش نکن..منم چنذ روز پیش یه m4a78 pro واسه کسی بستم مادربورده سوخته بود.. بردم انداختم جلو یارو یکی دیگه گرفتم.. حواست باشه این مغازه دارا اخر نامردن! یکی از بچه ها اوجا تو کار اسمبل هست میگه اینا یه سری از قطعه هاشون که میدونن خرابه باز میذارن میدن به مردم! گفتم چرا؟ گفت همه که نمیدونن نباید پیچ نکنن! میرن زود پیچ میکنن وقتی به مشکل میخورن میان اینجا بهش میگیم ببر گارانتی ! پس همه دوستان توجه کنن و حواستون باشه..

13. این کاربر از ozarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •