تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: سوال در مورد هارد به هارد کردن هارد Sata با IDE

داره خودمونی میشه p30surff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

14 نصب هارد

با سلام
    یه سیستم قدیمی هست که یه هارد مکستور IDE باضافه یه CD رایتر ، یه DVD رایتر و یه فلاپی دیسک روش نصبه . اولا" میخوام بدونم چه جوری یه هارد دیگه مثل همـون رو به سیستم اضافه کنم؟ آیا باید این هارد دومی رو روی اسلیو بگذارم؟ یا فقط کافیه سوکتهای برق و دیتای پشتش رو وصل کنم . دوما" این سیستم چندتا سوکت آزاد دیگه (برای اضافه کردن هارد) داره؟ اگه کسی یه توضیحی بده ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    یه سیستم قدیمی هست که یه هارد مکستور IDE باضافه یه CD رایتر ، یه DVD رایتر و یه فلاپی دیسک روش نصبه . اولا" میخوام بدونم چه جوری یه هارد دیگه مثل همـون رو به سیستم اضافه کنم؟ آیا باید این هارد دومی رو روی اسلیو بگذارم؟ یا فقط کافیه سوکتهای برق و دیتای پشتش رو وصل کنم . دوما" این سیستم چندتا سوکت آزاد دیگه (برای اضافه کردن هارد) داره؟ اگه کسی یه توضیحی بده ممنون میشم.
    فکر نمی کنم بیشتر از یک هارد بتونید اضافه کنید
    اگه سی دی رایتر و دی وی دی رایتر با یه سیم وصل شدن ، اونا رو کاری نداشته باش
    هارد جدیدت رو وصل کن به سوکت خالی سیم اتصال اون یکی هارد ، برقشم وصل کن
    طبق راهنمایی دفترچه هارد ، هارد قبلیتو بزار روی مستر ، هارد جدیدت رو بذار اسلیو!!
    همین!!
    اگه دو تاشو بذاری روی اسلیو یا روی مستر ، یکیش شناسایی نمیشه
    فقط همون طور که صفحه قبل گفتم ، احتمال ناپایداری ، مخصوصا توی سیستم های قدیمی وجود داره

داره خودمونی میشه p30surff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

13

فکر نمی کنم بیشتر از یک هارد بتونید اضافه کنید
    اگه سی دی رایتر و دی وی دی رایتر با یه سیم وصل شدن ، اونا رو کاری نداشته باش
    هارد جدیدت رو وصل کن به سوکت خالی سیم اتصال اون یکی هارد ، برقشم وصل کن
    طبق راهنمایی دفترچه هارد ....

سلام مهدی جان، از پاسخت ممنونم. باعرض معذرت چند تا سوال داشتم:
    1. دفترچه هارد رو فقط واسه همون مستر و اسلیو که گفتی میخواد؟ یا اینکه به اطلاعات دیگه ای هم نیازه؟ چون ندارم.
    2. اگه اون ناپایداری که گفتین پیش بیاد ،آیا میشه رفعش کرد؟ (مثلا" با نصب دوباره ویندوز یا تنظیمات سخت افزاری) اگه نه، آیا با برداشتن دوباره هارد دومی رفع میشه؟
    3. هارد دومی روی یه سیستم دیگه بوده و ویندوز روش نصب بوده باضافه فیلم و عکس و ... . که من بعضی فایلهاشو میخوام. حال برای پاک کردن ویندوز این هارد و اضافه کردن حجم این هارد به همون 4 تا پارتیشن هارد قبلی و یکی شدنشون باید چکار کنم؟ آیا باید حتما" از نرم افزار خاصی مانند پارتیشن منیجر استفاده کنم یا نه؟ آیا به فرمت احتیاجی هست؟ البته بعد از کپی کردن فایلهایی که میخوام.
    4. فکر کنم ویندوز من ویروسی شده باشه (هرچند کاسپر اپدیت شده چیزی پیدا نمیکنه) یا شایدم تروجان ، چون ریستور پوینت اصلا" باز نمیشه. آیا میشه از فایلهای ویندوزی موجود بر روی هارد دوم برای ترمیم ویندوز استفاده کرد؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مهدی جان، از پاسخت ممنونم. باعرض معذرت چند تا سوال داشتم:
    1. دفترچه هارد رو فقط واسه همون مستر و اسلیو که گفتی میخواد؟ یا اینکه به اطلاعات دیگه ای هم نیازه؟ چون ندارم.
    2. اگه اون ناپایداری که گفتین پیش بیاد ،آیا میشه رفعش کرد؟ (مثلا" با نصب دوباره ویندوز یا تنظیمات سخت افزاری) اگه نه، آیا با برداشتن دوباره هارد دومی رفع میشه؟
    3. هارد دومی روی یه سیستم دیگه بوده و ویندوز روش نصب بوده باضافه فیلم و عکس و ... . که من بعضی فایلهاشو میخوام. حال برای پاک کردن ویندوز این هارد و اضافه کردن حجم این هارد به همون 4 تا پارتیشن هارد قبلی و یکی شدنشون باید چکار کنم؟ آیا باید حتما" از نرم افزار خاصی مانند پارتیشن منیجر استفاده کنم یا نه؟ آیا به فرمت احتیاجی هست؟ البته بعد از کپی کردن فایلهایی که میخوام.
    4. فکر کنم ویندوز من ویروسی شده باشه (هرچند کاسپر اپدیت شده چیزی پیدا نمیکنه) یا شایدم تروجان ، چون ریستور پوینت اصلا" باز نمیشه. آیا میشه از فایلهای ویندوزی موجود بر روی هارد دوم برای ترمیم ویندوز استفاده کرد؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
    1. فقط برای اینکه بدونی کدوم مستره یا اسلیوه!

2. موقع کپی ریست میشه که روی ویندوز هفت یا ویستا تقریبا نمیشه ، شایدم برای شما اتفاق نیفته

3. شما اگر هارد رو نصب کنید ، ویندوز درایوهای هارد جدید رو به عنوان درایو های جدید میشناسه و سیستم ، ویندوز رو از هارد موجودتون بوت میکنه
    و ضمنا اصولا شما نمیتونید ، دو تا درایو از دو تا هارد متفاوت رو با هم ترکیب کنید ولی می تونید فایلاشو انتقال بدید

4. این شاید بدلیل وجود ویروس نباشه
    اگه ویندوز شما xp هست ، با سی دی ویندوز سیستمو بوت کنید ، گزینه repair رو انتخاب کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •