یکی بگه سرعت کارکردن با منو و برنامه ها در کدوم بیشتره؟
یکی بگه سرعت کارکردن با منو و برنامه ها در کدوم بیشتره؟
ای بابا حالا یا دالبی یا 3d یا srs یا هر اسمی که کمپانی ها روش میذارن , من با کیفیتی که گوش میشنوه کار دارم.
من خودم پیکسون دارم , دوستم هم رنوار داره. پیکسون قبل از اینکه فیرمویر های آپریلش بیاد عکسش از رنوار ضعیفتر بود و فیلمبرداریش هم خیلی افتضاح بود ولی با فیرمویرهای بعد از اون عکسش از رنوار بهتره و فیلمش هم خیلی بهتر شده (البته باز هم به رنوار نمیرسه)
در مورد سرعت تو منو ها هم تقریبا یکی هستن. فیرمویرهای قبل از فوریه ی سامسونگ یک مقدار کند بودن تو ایفکت های منو که تو فیرمویرهای جدید کاملا بدون گیر و روون شدن.
شما که خودتون پیکسون دارید،بدون در نظر گرفتن دوربین و صدا از نظر کارایی و امکانات کدوم رو سرتر میدونید؟
اونموقعی که گوشی رو خریدم به وایرلس فکر نمیکردم نیاز داشته باشم , ولی الان که 8-9 ماه گذشته بدجور نیازش رو حس میکنم و برای همین هم گوشی رو میخوام بفروشم. ولی غیر از این مشکلش کاملا ازش راضی بودم . به خصوص بعد از تغییر فیرمویر.
توصیه میکنم برو تو مغازه هر دو رو دست بگیر و اگه تونستی باهاشون چند دقیقه کار کن .
مهمترین چیز اینه که خودت از گوشی خوشت بیاد.
جواب من رو خوب ندادی ها!میگم شما که با هر دو کار کردی کدوم رو بهتر میبینی؟از لحاظ حساسیت به لمس،منو های سریع و جالب،کارایی خوب و ...
--------------------------------------------
راستی گفتی که با اپدیت پیکسون میشه کاری کردن عکسبرداریش از رنوار بهتر بشه؟!!
حساسیت به لمس پیکسون پس بیشتره ها؟
دمت گرم پس پیکسون بگیرم بهتره
من شنیدم پیکسون فارسی ساپورتش خوب نیست؟!
پیکسون مثل رنوار خوندن دست خط و کیبرد کامل فارسی داره؟
اقایان و خانم ها! حساسیت به لمس پیکسون پس بیشتره ها؟
دمت گرم پس پیکسون بگیرم بهتره
عجیبیه هیچکی نیست به من بدبخت کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)