من هم چند قبل سوالی تقریبا مشابه تو داشتم.
تو اینترنت گشتم و creative zen 2GB 4GB 8GB رو مناسب دیدم. از هرکی پرسیدم گفت مورد خوبیه.
در ضمن یه نصیحت(خودم شنیدم) Jvx نگیر![]()
من هم چند قبل سوالی تقریبا مشابه تو داشتم.
تو اینترنت گشتم و creative zen 2GB 4GB 8GB رو مناسب دیدم. از هرکی پرسیدم گفت مورد خوبیه.
در ضمن یه نصیحت(خودم شنیدم) Jvx نگیر![]()
دوست عزیز من خودم مدل NWZ-B133F سونی خریداری کردم که با رنگ مشکی بود و خیلی باهاش راحت بودم ولی بعد از مدتی خراب شد. فرستادم واسه گارانتی بعد از یه هفته گفتن به علت کمبود موجودی B133 مدل B135 روی فرستادن که 2 گیگ حافظه داره و خیلی باهاش راحتم.
راستش یه پلیر راحت و بی دردسر است.
البته اگه کیفیت خیلی واست مهم نیست میتونی مدلهای با صفحه رنگی CREATIVE رو بخری.
چیزی که خودش نوشته همینه ولی من نمی تونم درایوی کنار partion ها چیزی یافت کنم.
تازه عمر باتری اش رو هم نوشته 18 ساعت در حای که 5 ساعت بیشتر به طور مداوم جواب نمیده.راستش من 5 ساعت به طور مداوم استفاده نکردم ولی جسته و گریخته چیزی بیشتر از 6 یا 5 ساعت استفاده نکردم.
تا حالا چند بار شارژ و تخلیه کردینش؟ عمر باتری را حتما درست تست کنین(مثلا بعد از شارژ کامل روشن کنین بزارین یه گوشه ای و هر ساعت کنترل کنید ببینین کی تموم می شه)، اگه واقع بعد از یه مدت استفاده، 5،6 ساعت جواب بده جتما مشکل داره
هممم .. روی یه دستگاه دیگه هم تست اش کن برای اطمینان از این قضیه (برو کافی نت ، پیش فروشنده ، خونه دوستی فامیلی و ...)... توجه کن که همونطور که گفته ام سونی در این زمینه سخت گیری داره و اگه معلوم بشه که حالت MTP رو بخوبی بقیه کمپانی ها پیاده سازی نکرده (یعنی رابط کاربری اش رو اصطلاحا با ویندوز ادغام نکرده باشه) من تعجب نمی کنم ..
در مورد باتری: اگه واقعاً همین قدر که گفتی کمه برو به گارانتی اش بگو .. این حق شماست که محصول سالم تحویل بگیری .. گارانتی سونی هم معمولاً منصفه ... قبلش می تونی برای اطمینان از وضع باتری همونطور که دوستمون گفت تستش کنی .. یه روش مرسوم تست رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست توضیح داده ام ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)