تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک برای خرید mp3player (تا 70 تومن)

در آغاز فعالیت Dumbledore's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

12 reply

من هم چند قبل سوالی تقریبا مشابه تو داشتم.
    تو اینترنت گشتم و creative zen 2GB 4GB 8GB رو مناسب دیدم. از هرکی پرسیدم گفت مورد خوبیه.
    در ضمن یه نصیحت(خودم شنیدم) Jvx نگیر

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز من خودم مدل NWZ-B133F سونی خریداری کردم که با رنگ مشکی بود و خیلی باهاش راحت بودم ولی بعد از مدتی خراب شد. فرستادم واسه گارانتی بعد از یه هفته گفتن به علت کمبود موجودی B133 مدل B135 روی فرستادن که 2 گیگ حافظه داره و خیلی باهاش راحتم.

راستش یه پلیر راحت و بی دردسر است.

البته اگه کیفیت خیلی واست مهم نیست میتونی مدلهای با صفحه رنگی CREATIVE رو بخری.

داره خودمونی میشه beh,p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من

پيش فرض

NWZ-B142 ؛درسته؟

باید با اکسپلورر ویندوز هم کار بکنه ؛ درسته؟ (اینترنت اکسپلورر نه ها ... اکسپلورر ویندوز ... یعنی همون my computer رو باز کنی و این به عنوان یه گزیه جدید کنار پارتیشن های هاردت و اینا اومده باشه)
    چیزی که خودش نوشته همینه ولی من نمی تونم درایوی کنار partion ها چیزی یافت کنم.
    تازه عمر باتری اش رو هم نوشته 18 ساعت در حای که 5 ساعت بیشتر به طور مداوم جواب نمیده.راستش من 5 ساعت به طور مداوم استفاده نکردم ولی جسته و گریخته چیزی بیشتر از 6 یا 5 ساعت استفاده نکردم.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تازه عمر باتری اش رو هم نوشته 18 ساعت در حای که 5 ساعت بیشتر به طور مداوم جواب نمیده.راستش من 5 ساعت به طور مداوم استفاده نکردم ولی جسته و گریخته چیزی بیشتر از 6 یا 5 ساعت استفاده نکردم.
    تا حالا چند بار شارژ و تخلیه کردینش؟ عمر باتری را حتما درست تست کنین(مثلا بعد از شارژ کامل روشن کنین بزارین یه گوشه ای و هر ساعت کنترل کنید ببینین کی تموم می شه)، اگه واقع بعد از یه مدت استفاده، 5،6 ساعت جواب بده جتما مشکل داره

5. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چیزی که خودش نوشته همینه ولی من نمی تونم درایوی کنار partion ها چیزی یافت کنم.

//

هممم .. روی یه دستگاه دیگه هم تست اش کن برای اطمینان از این قضیه (برو کافی نت ، پیش فروشنده ، خونه دوستی فامیلی و ...)... توجه کن که همونطور که گفته ام سونی در این زمینه سخت گیری داره و اگه معلوم بشه که حالت MTP رو بخوبی بقیه کمپانی ها پیاده سازی نکرده (یعنی رابط کاربری اش رو اصطلاحا با ویندوز ادغام نکرده باشه) من تعجب نمی کنم ..

در مورد باتری: اگه واقعاً همین قدر که گفتی کمه برو به گارانتی اش بگو .. این حق شماست که محصول سالم تحویل بگیری .. گارانتی سونی هم معمولاً منصفه ... قبلش می تونی برای اطمینان از وضع باتری همونطور که دوستمون گفت تستش کنی .. یه روش مرسوم تست رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست توضیح داده ام ..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •