سلام.Yoshihiro ورژن جدید برنامشو داد تا همه بازیا روی 5.03 و 5.00 gen بیان.
دیگه نیاز به 1 مرحله ی اضافی با اون نرم افزاره نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش!!!
اشتباه اینجا دادم. ببخشید... پاکش کنین
سلام.Yoshihiro ورژن جدید برنامشو داد تا همه بازیا روی 5.03 و 5.00 gen بیان.
دیگه نیاز به 1 مرحله ی اضافی با اون نرم افزاره نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش!!!
اشتباه اینجا دادم. ببخشید... پاکش کنین
Last edited by alierna; 08-10-2009 at 16:24.
دوست عزیز وقتی دستگاه کپی خور نیست شما نمیتونی هیچ برنامه ای را باز کنی.
تنها راه دانگرید استفاده از روش پاندورا هست.که آموزش های لازم برای این کار در تاپیک مربوطه هست.
لینک آموزشی هم که دادی فقط مربوط به دانگرید کردن فریمور 5.03 به فریمور های پایین تر هست که باید ابتدا ChickHEN را نصب کنی و فریمور را دامگرید کنی که روی دستگاه شما کار نمیده.
همانطور که گفتم فقط و فقط میتونی از پاندورا استفاده کنی.
برای psp و کپی خور کردن و آپگیرید و دانگرید جامع داریم لطفا تاپیک های موازی ایجاد نکنید.
Last edited by choory; 08-10-2009 at 17:04.
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد
يه مشكل اساسي دارم و اونم اينه كه psp 3000 من بعد از كپي خور شدن و به ورژن MHU-5.03 . چندي پيش با وايرلس پي اس پي من به ورژن 6.10 آپديت كردم و ديگه هيچ نرم افزار و برنامه اي رو نميخونه و اجرا نميكنه و بازيها رو هم ارور ميده و بالا نمياد.
در ضمن ركاوري هم با فشار دادن كليد R اجرا نميشه .
لطفا هرچه سريعتر و زودتر راه بازگشت به ورژن 5.03 رو نشون بديد
تا استادي خودتون رو براي همه ثابت كنيد
بينهايت ممنون ميشم اگه بازم كژي خور بشه psp ام
سلام دوستان عزيز خسته نباشيد
يه مشكل اساسي دارم و اونم اينه كه psp 3000 من بعد از كپي خور شدن و به ورژن MHU-5.03 . چندي پيش با وايرلس پي اس پي من به ورژن 6.10 آپديت كردم و ديگه هيچ نرم افزار و برنامه اي رو نميخونه و اجرا نميكنه و بازيها رو هم ارور ميده و بالا نمياد.
در ضمن ركاوري هم با فشار دادن كليد R اجرا نميشه .
لطفا هرچه سريعتر و زودتر راه بازگشت به ورژن 5.03 رو نشون بديد
تا استادي خودتون رو براي همه ثابت كنيد
بينهايت ممنون ميشم اگه بازم كژي خور بشه psp ام
داش چطوری باید دانگریدش کنم میشه یه راهنمایی کاملی بکنی که به حالت اول برش گردونم
مچکر
دقیقا من هم همین مشکل رو پیدا کردم و دیشب یه اتی کردم با خود psp رفتم اینترنت آپدیتش کردم. حالا فریمورش شده 6.10 هر کاری هم کردم نتونستم درستش کنم.کسی راه حلی که جواب بده پیدا کرده ؟
داداش یکی یه کاری بکنه اعصابمون خورد شد از بی psp. یه راهنمایی، یه راه حلی.
چاکر کل دوستان
سلام دوستان. من دو مدل پی اس پی 2000 و 1000 دارم که هر دوش را آپدیت کردم به ورژن 6.10 و حالا هیچکودومش بازی نمیاره. حتی پی اس پی 1000 که تازه خریده بودم و بدون برنامه همه بازیهارو باز میکرد حالا هیچ بازی را باز نمیکنه. هر کی راه حلی داره حتما با من تماس بگیره. 09143557639 امین (خرجش هم هرچقدر باشه میدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)