تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: سلام نر م افزار Max Blast برای زیرو کردن هارد های مکستور می خواستم (خیلی فوریه )

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

این دیگه چیه . بابا هری پاتر جان لینکشو دادن . اگه می شه محمد جان لطف کنید بگید مشکل من از کجاست ؟این پیغام :
    Batched file is too deep برای چی نمایش داده می شه .؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Master جان.عزيز من اين هم يه برنامه هست عين مكس كه هارد رو به صورت كامل با بيتهاي زيرو پر ميكنه.
    مال خود مكستور هست ما كه ننوشتيم ميگي از كجا اومده!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ایوان جون منظورم این بود که این لینکو حسین جان صفحه ی قبل دادن و من دنلود کردم با حجم 1.8 مگابایت . فرقی نمی کنه می کنه ؟چیکار کنم . نظری ندارین که این پیامو برای چی می ده . بعدشم طرز کار این Piower max مثله Max blaste

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    ایوان جون منظورم این بود که این لینکو حسین جان صفحه ی قبل دادن و من دنلود کردم با حجم 1.8 مگابایت . فرقی نمی کنه می کنه ؟چیکار کنم . نظری ندارین که این پیامو برای چی می ده . بعدشم طرز کار این Piower max مثله Max blaste
    مستر جان شما PowerMax رو از اینجا بگیر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم آموزش کاملش:

به نظرم این یکی از Max Blast بهتر باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام حسين جون ممنونم . بابا مشكل از اين بود كه فايلها درست و حسابي روي فلاپي اكتركت نشده بودن . يه بار ديگه كردمن درست شد . هردو يه زيرويه كامل كردم (Full Zero fill ( . بعدش كه پارتيشن بندي كردم . و خواستم ويندوز 98 عربي نص ب كنم تو چك درايو ( E() بهم ارور داد كه اقا نمي دونم كلاستر ت چيشي مشكل داره . (اخه 30 گيگ بود ) ف كر كنم بد سكتور داشته باشه . بعد گفتم اندازشو كم كنم . درايو E رو كردم 10 گيگ . دوباره همون پيام و داد . 1 ) اول راهي نداره كه من بد سكتورو از بين ببرم . (مگه با زيرويه كامل بد سكتور از بين نمي ره ؟) بعدش عر ض كنم يه سي دي پارسا 99 گذاشتم كه نصب كنم يه دفعه ديدم ميگه Bootsectore write !
    Virus Continue(Y?N)
    ترسيدم سي دي رو در اووردم و. بعد يه سي دي 98 عربي ديگه گذاشتم ديدم رو درايو eارور داد . زدم رويه Next Drive و بعدم كنسل كردم . رفت سراغ ستا پ گفت ويروس (همون پيام بالا ) سيستم اينجا كپ كرد !. بعد رفتم با مكس بلست يه quick zero كنم . ديدم نمي شه . فقط فول زيرو مي كنه . رفتم دو باره پارتيشن بندي كرم . حالا ويندوز اكس پي رو گذاشتم اقا اين دوباره مي گه ويروس . زدم روئ كنتينيو continue وقتي قسمت مربوط به انتخاب پارتيشن اومد ديدم كه اي واي فقط يه درايو C هستش با فرمت فت 32 و 12 گيگ . بقيه درايوا نبودن . ديروز ساعت 9 صبح كه بر نامه رو از شما گرفتم شرو ع كردم به زيرو كردن ساع ت 7 غروب تموم شد . به خدا بدبخت شدم رفت چيكار كنم. الان دوباره ساعت 10 گذاشتم رويه فول زيرو تا دوباره زيرو شه . چيكار كنم تو رو خدا كمك كنين بدبخت شدم رفت .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    سلام حسين جون ممنونم . بابا مشكل از اين بود كه فايلها درست و حسابي روي فلاپي اكتركت نشده بودن . يه بار ديگه كردمن درست شد . هردو يه زيرويه كامل كردم (Full Zero fill ( . بعدش كه پارتيشن بندي كردم . و خواستم ويندوز 98 عربي نص ب كنم تو چك درايو ( E() بهم ارور داد كه اقا نمي دونم كلاستر ت چيشي مشكل داره . (اخه 30 گيگ بود ) ف كر كنم بد سكتور داشته باشه . بعد گفتم اندازشو كم كنم . درايو E رو كردم 10 گيگ . دوباره همون پيام و داد . 1 ) اول راهي نداره كه من بد سكتورو از بين ببرم . (مگه با زيرويه كامل بد سكتور از بين نمي ره ؟) بعدش عر ض كنم يه سي دي پارسا 99 گذاشتم كه نصب كنم يه دفعه ديدم ميگه Bootsectore write !
    Virus Continue(Y?N)
    ترسيدم سي دي رو در اووردم و. بعد يه سي دي 98 عربي ديگه گذاشتم ديدم رو درايو eارور داد . زدم رويه Next Drive و بعدم كنسل كردم . رفت سراغ ستا پ گفت ويروس (همون پيام بالا ) سيستم اينجا كپ كرد !. بعد رفتم با مكس بلست يه quick zero كنم . ديدم نمي شه . فقط فول زيرو مي كنه . رفتم دو باره پارتيشن بندي كرم . حالا ويندوز اكس پي رو گذاشتم اقا اين دوباره مي گه ويروس . زدم روئ كنتينيو continue وقتي قسمت مربوط به انتخاب پارتيشن اومد ديدم كه اي واي فقط يه درايو C هستش با فرمت فت 32 و 12 گيگ . بقيه درايوا نبودن . ديروز ساعت 9 صبح كه بر نامه رو از شما گرفتم شرو ع كردم به زيرو كردن ساع ت 7 غروب تموم شد . به خدا بدبخت شدم رفت چيكار كنم. الان دوباره ساعت 10 گذاشتم رويه فول زيرو تا دوباره زيرو شه . چيكار كنم تو رو خدا كمك كنين بدبخت شدم رفت .
    Master جان من فقط یک بار اون هم 2 سال پیش این کار رو انجام دادم و الان چیز زیادی یادم نیست.
    فقط این رو بدون که zero کردن مثل فرمت معمولی نیست که زیاد بتونی انجام بدی و ممکنه به هاردت آسیب بزنه.
    ضمنا این نوع فرمت بد سکتور ها رو تا حدودی از بین میبره و نه 100 % ...

به هر حال پیشنهاد می کنم این باز از PowerMax استفاده کنی شاید نتیجه بهتری گرفتی...
    راستی پارتیشن بندی رو هم با همین نرم افزار ها انجام بده تا نتیجه بهتری بگیری.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

باشه ک ولی نظری در مورد این !Bootsector write
    Virus:continue(Y/N) l
    ندادي . اين واقعا يه ويروسه يا اينكه به خاطر اينكه يه چيزايي رو ي بوت سكتور نوشته . مي گه ويروسه . باشه حتما . ولي فك كنم بايد ساعت 8 يا 9 شب ببينم كار زيرو كردن تموم ميشه يا نه .ممنونم حسين جان .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشيد اشتباهي دوتا اومد . ويرايش شد .حسين جان ممنونم .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باشه ک ولی نظری در مورد این !Bootsector write
    Virus:continue(Y/N) l
    ندادي . اين واقعا يه ويروسه يا اينكه به خاطر اينكه يه چيزايي رو ي بوت سكتور نوشته . مي گه ويروسه . باشه حتما . ولي فك كنم بايد ساعت 8 يا 9 شب ببينم كار زيرو كردن تموم ميشه يا نه .ممنونم حسين جان .
    راستش من در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارم ترجیه میدم نظر ندم...
    با این حال خیلی بعیده که بعد از Zero کردن ویروس روی هارد باشه!
    بهتره این مشکل رو در انجمن آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی مطرح کنی تا دوستانی که با ویروس ها آشنایی دارن به شما کمک کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •