تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 60

نام تاپيک: ریو یا تندر 90 E2 LP

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

حالا با اجازتون یه سوال دیگه هم داشتم

من قیمت 141 را نمی دونم اگه می شه شما هم یک کمک بدین چون می خوام ردش کنم مشخصاتش بصورت زیر هست لطفا یک قیمت بدین مزنه بیاد دستم :
    مدلش 85 هست رنگ نوک مدادی بدون رنگ و ضربه کارکرد واقعی 19000 تا و بنزین سوز هست 2270 لیتر هم بنزین ذخیره داره با دزدگیر و روکشو

پیشاپیش تشکر

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا من کاری به این حرفها ندارم من می خوام یک ماشین بخرم دنبال مشاوره علمی هستم نه بحث های غیر علمی

شاید درست باشه که تندر توی کشورهای جهان سوم تولید می شه که من با اصل حرف شما مخالفم ولی موتور و گیربکسش همون موتور و گیربکس مگان هست که خودرو کاملا معروفی هست

در ضمن این چند تا کشوری که شما نام بردی خوب از جهان سوم هم وضعشون بدتر هست

در ضمن بهتر هست شما نسبت قیمت به کارایی را در نظر بگیری ریو نه ABS داره نه AIRBAG ترمزش هم که واقعا افتضاحه من خودم ترمزش را امتحان کردم

یک مشکل حادتر که وجود داره رینگ 13" هست که باعث میشه این ماشین مثل پراید توی دست انداز خیلی تکون بده

در مورد ایمنی هم تندر فکر می کنم در آمریکای شمالی نمره خیلی خوب 12 در آزمایش تصادف گرفته در حالی که 206 نمره 10 گرفته

حالا اگه دوستان آمار یا ارقامی از تست تصادف این خودرو دارن لطفا آدرسشو بذارن تا همه استفاده کنیم و روشن شیم

ال90 شتابش بیشتره اما چون آیرودینامیکش کمتره نمیشه به سرعت خیلی بالا رسید.
    ضمنا دوست عزیز تست تصادف رو با ستاره نمره میدن
    که حداکثر 5 ستاره هستش نه بیشتر.
    من هم که از اول گفتم که رینگ و لاستیک فابریک ریو افتضاحه باید عوض بشه

3. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما فقط برای ال90 بخوای یه روغن عوض کنی 60 تومان پیاده میشی با روغن فرانسوی fls
    اما برای ریو با فیلتر میشه 16 تومان
    قطعات ال90 هم که دیگه همه میدونن قیمتش چجوریه !
    ضمنا این رو هم در نظر بگیرین که طرف قرارداد ال90 فرانسه هستش و هر آن ممکنه تحریم صورت بگیره و....
    کما اینکه یه دوره هم حرفها واسه خوابوندن خط تولید ال 90 خیلی بالا گرفت

5. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا پوریا جان خواهشا تعصب به خرج نده کاملا فنی حرف بزن خواهش میکنم
    تندر یه خودروی اقتصادی هستش و طبیعی هستش یه خودروی اقتصادی تاکسی باشه
    ولی در مورد طراحی بهرته بدونید یکی از بهترین طراحی های متناسب دنیا رو داره که فقط برای اینکه از یک حجم محدود فضای بهینه ای رو به دست بیارن به این شکل در اومده و کار طراحی اون رو مدیر بخش طراحی رنو خودش انجام داده منم نمیگم ریو ماشین بدیه ماشین خوبیه ولی بین این دو تا تندر به خاطر توان بهتر فضای بیشتر بهتر از ریو هستش .
    هیچوقت توی نظراتتون خوهاشا متعصب نباشید شما زایای ریو رو میدونید اونها رو بگید دوستان خودشون سبک سنگین کنن و تصمیم بگیرن قرار نیست باهم دعوا کنیم .
    مواردی هم که گفتین متاسفانه دلیل قانع کننده ای نیست خواهاش نظراتتون رو راجع به ریو بگید نه اینکه تندر رو بکوبید .
    قرار نیست همه نظرات شما رو قبول کنن ولی باید احترام بذارن .و همچنین شما هم .

7. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقا پوریا جان خواهشا تعصب به خرج نده کاملا فنی حرف بزن خواهش میکنم
    تندر یه خودروی اقتصادی هستش و طبیعی هستش یه خودروی اقتصادی تاکسی باشه
    ولی در مورد طراحی بهرته بدونید یکی از بهترین طراحی های متناسب دنیا رو داره که فقط برای اینکه از یک حجم محدود فضای بهینه ای رو به دست بیارن به این شکل در اومده و کار طراحی اون رو مدیر بخش طراحی رنو خودش انجام داده منم نمیگم ریو ماشین بدیه ماشین خوبیه ولی بین این دو تا تندر به خاطر توان بهتر فضای بیشتر بهتر از ریو هستش .
    هیچوقت توی نظراتتون خوهاشا متعصب نباشید شما زایای ریو رو میدونید اونها رو بگید دوستان خودشون سبک سنگین کنن و تصمیم بگیرن قرار نیست باهم دعوا کنیم .
    مواردی هم که گفتین متاسفانه دلیل قانع کننده ای نیست خواهاش نظراتتون رو راجع به ریو بگید نه اینکه تندر رو بکوبید .
    قرار نیست همه نظرات شما رو قبول کنن ولی باید احترام بذارن .و همچنین شما هم .
    من نگفتم ریو بهتره یا ال90
    من میگم خواهشا ال 90 رو بیخودی بالا نبرین و ریو رو بیخودی پایین نکشین .
    سایت motor magazine که یه سایت آمریکاییه به بدنه ی ریو و ال90 به ترتیب از 10 امتیاز 6 و 4 داده
    از لحاظ موتوری من پذیرفتم که ال90 سره.اما ریو هم موتور و گیربکس هماهنگی داره. اگه باز هم چیز دیگه ای هست مطرح کنین
    Last edited by pooria.rio; 06-10-2009 at 21:53.

9. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان در فکر باشین یه بخش اختصاصی برای خودرو بگیریم نه اینکه در بخش موارد دیگر...
    خیلی آبرو ریزیه

11. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان:
    من به تازگی با این بخش سایت آشنا شدم ، راستش اصلا فکر نمیکردم همچین بخشی تو این سایت وجود داشته باشه!
    زیاد از ماشین سر در نمیارم ولی وقتی دیدم این بحث مطرح شده وظیفه خودم دونستم تا تو این بحث شرکت کنم.
    من حدود 3 ماهه که یه L90 E2 نیمه فول گرفتم ، خیلی ازش راضیم. راستش منم قبل از اینکه این ماشینو بگیرم بین L90 و ریو گیر کرده بودم ، اما امروز خوشحالم که بهترین انتخابو کردم ، چرا که یکی از دوستام دیروز ریو خرید.
    میتونم بگم امکاناتی که L90 داره اصلا قابل مقایسه با ریو نیست!
    ریو حتی ابتدایی ترین امکانات که شامل ترمز ABS میشه هم نداره ، خیلی بده که آدم حدود 13 ملیون پول ماشین بده بعد ABS نداشته باشه.
    L90 E2 فول امکاناتی مانند: ترمزABS ، دو تا AirBag ،آینه های برقی ، نمایشگر سفر ، رینگ 15 آلومینیومی و ... داره ؛ کدوم یکی از این امکاناتو ریو داره؟
    ریو ماشین خوبیه ولی نه اونی که تو ایران تولید میشه ، جای AirBag داره ولی AirBag نداره!
    یکی از دوستان فرموده بودند مثل پراید میمونه ، داخل کابین و امکانات این ماشین مثل پراید میمونه و وقتی میشینی پشتش انگار افتادی تو چاله!
    یکی دیگر از دوستان فرموده بودند که با L90 نمیشه به سرعت خیلی بالا رسید! ،دوست عزیز به نظر شما 200 تا سرعت بالایی نیست که من بهش رسیدم؟!
    اما خب اینکه قیمت قطعاتش بالاس کاملا قبول دارم،لنت جلو دستی 40 تومن و دیسکش جفتی 80 تومنه!
    ولی در هر حال من بودم L90 میگرفتم تا ریو ،یه L90 E2 فول سفید بگیر برو حالشو ببر!

13. این کاربر از Mehr.Iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پوریا جان در دست اقدام هستش نگران نباشید هنوز ما 1 سال شده که این بخش رو به اینصورت منظمن در آوردیم
    .و این بحثا رو خواهاش توی تاپیک پیشنهادات و انتقادات بگید ممنونم از همه دوستان .

15. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب تقریبا انتخابم قطعی شد یک L90 E2LP نقره ای یا سفید می گیرم از پارس خودرو
    فقط باید صبر کنم تا ایران خودرو پولم را پس بده تا ماشین را بفروشم و برم توی کارش ( آخه من یک L90 توی ایران خودرو ثبت نام کرده بودم 6 ماه پیش که حالا منتفی شد و انصراف دادم و حالا نقدی می خرم)

فقط حالا نمی دونم که 141 خودم را باید چند بفروشم چون اصلا توی کار خرید و فروش این چیزها نیستم مشخصاتش را می زارم اگه دوستان در مورد قیمتش نظری داشتن بگن قیمت حدودی دستم بیاد

مدلش 85 هست رنگ نوک مدادی بدون رنگ و ضربه کارکرد واقعی 19000 تا و بنزین سوز هست 2270 لیتر هم بنزین ذخیره داره با دزدگیر و روکشو

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقایون عزیز انگار اینجا قصد دارین ریو رو بکوبین ،همتون ریختین سرش
    باشه هرچی شما ها بگین !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •