منم اينا رو ميگم : كانن - سوني - كونيكا - پاناسونيك
منم اينا رو ميگم : كانن - سوني - كونيكا - پاناسونيك
يه سوال سخت؟
اين تاپيك 153 تا بازديد داشته فقط 24 نفر راي دادن و 8 نفر پست!
حالا 150 نفر بازديد نكردن فرض ميكنيم 50 نفر 3 بار تاپيك ديدن بازم كه با 24 نظر جور در نمياد؟؟؟
يعني بقيه در اين مورد چيزي نميدونستن!
من خودم زياد از دوربين سردر نميارم ولي در حال حاضر يك عدد دوربين olypus 4.5 mega/pixel داريم كه خيلي خيلي ازش راضي هستيم. همچنين با mega/pixe 8 آن هم كار كردم. واقعا فوق العاده مي باشد. كارايي زيادي دارد.
براي استفاده خانگي بسيار خوب است (كارايي در حد حرفه اي آن را نمي دانم. مي بايست در اينترنت جستجو نماييد) .
با سلام به همه دوستان عزیز
به نظر من شرکت کداک در زمینه ساخت دوربینهای دیجیتالی وارتقا دادن تکنولوژی مربوط به آنها بهترین است.![]()
مثل اینکه من فقط Jvc رو انتخاب کردم ولی تو انواعی که تو کاتالوگش بود خیلی عالی بود قیمتش هم مناسب بود
سلام بچه ها منم به پاناسونيك راي دادم . من الان يه سايبر شات تي 9 دارم كه خيلي كيفيتش عاليه 6 مگا پيكسليه و البته حدود يك هفته هست كه خريدم و بايد در شرايط مختلف تستش كنم تا بيشتر توضيح بدم
سلام
به نظرم در سطح آماتور هر كس هر دوربيني را كه باهاش كار كرده باشه مي گه خوبه. اما بايد توانايي دوربينها را در مواقع و حالتهاي مختلف با هم سنجيد. من عكس دوربينهاي مختلف را ديده ام و به نظرم در حالت معمول تفاوت زيادي ندارند و با توجه به تفاوت قيمت نيكون را مي پسندم. اما در مقالات تخصصي بسته به شرايط مختلف و خواست عكاس ، عكسها با هم سنجيده مي شوند و نظر داده مي شود.مثل اينكه مي خواهد عكس شارپ باشد يا رنگ طبيعي داشته باشد و ...
سلامنوشته شده توسط safety
خوب نظر سنجي هم در حد اطلاعات بچه هاي فوروم چون همه اينجا تخصصي كار نمي كنن
ولي به خاطر اينكه ممكنه در سطح حرفه اي ماركهاي ديگه خوب باشن منم نظر سنجي با قابليت انتخاب چند گزينه كردم![]()
از چه نظر بگم . مثلا سايبرشات هاي سوني خوب هست . اما من يه دوربين 1.5 مليون تومني نيكون دارم كه اصلا با سوني غير قابل مقايسه هست . بايد چي بگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)