تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: ریست شدن کامپیوتر بعد از اتصال usb

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

احتمالا یو اس بیتون مشکل داره
    یعنی برق زیاد وارد میشه

داره خودمونی میشه hesam_x3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران . نیاوران

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اگر از usb جلو وصل میکنی و ریست میشه احتمالا سیم کشی نصب این پورت ها به مادربرد اشتباهه . اما اگه از پشت سیستم ریست میشه احتمال قوی میتونه 2 حالت داشته باشه :
    1 . تداخل سخت افزاری که در واقع usb شما داره از پرتی استفاده میکنه که یک سخت افزار دیگه هم از آن بهره میگیره . توجه : خاصیت plug & play در مورد یو اس بی های 2 معمولا دچار این مشکا در تداخل سخت افزاری میشه .
    2 . پاور : برق مصرفی پرت یو اس پس با برق مصرفی دیگر اجزا یکی میشه . در نتیجه کمبود ناچیز ولتاژ و ریست سیستم .
    + . اگه صفحه آبی مرگ بیاد نشان دهنده تداخل سخت افزاریه . اگه میاد برام بنویس چی نوشته تا بهت بگم چکار کنی . اگه صفحه آبی زود میره باید تو properties مای کامپیوتر :
    Advance > setting > Startup and recovery
    تیک اوتوماتیک ریستارت و بردار . با تشکر :
    حسام

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

از اونجایی که دوستمون میگند که چند ساله داره کار میکنه نمیشه گفت که سیمههش اشتباه وصل شده .مگر اینکه تو این چند روز انگولک کرده باشه
    اما چند راه پیشنهاد میکنم
    1:USB رو رو یک سیستم دیگه تست کنید.
    2:USB رو به پرت عقب وصل کنید
    3:قبل از بالا اومدن ویندوز USB رو وصل کنید.
    4:......

اینها رو انجام بده .نشد بقیش رو میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    اگر از usb جلو وصل میکنی و ریست میشه احتمالا سیم کشی نصب این پورت ها به مادربرد اشتباهه . اما اگه از پشت سیستم ریست میشه احتمال قوی میتونه 2 حالت داشته باشه :
    1 . تداخل سخت افزاری که در واقع usb شما داره از پرتی استفاده میکنه که یک سخت افزار دیگه هم از آن بهره میگیره . توجه : خاصیت plug & play در مورد یو اس بی های 2 معمولا دچار این مشکا در تداخل سخت افزاری میشه .
    2 . پاور : برق مصرفی پرت یو اس پس با برق مصرفی دیگر اجزا یکی میشه . در نتیجه کمبود ناچیز ولتاژ و ریست سیستم .
    + . اگه صفحه آبی مرگ بیاد نشان دهنده تداخل سخت افزاریه . اگه میاد برام بنویس چی نوشته تا بهت بگم چکار کنی . اگه صفحه آبی زود میره باید تو properties مای کامپیوتر :
    Advance > setting > Startup and recovery
    تیک اوتوماتیک ریستارت و بردار . با تشکر :
    حسام
    من از پورت جلو استفاده ميكنم
    البته هميشه اين اتفاق نمي افته بعضي وقتا ريست ميشه

5. این کاربر از hbm_7052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

پيشنهاد من اينه :

هر اطلاعاتي كه تو هاردت لازم داري رو بزن رو سي دي و بعدش با سي دي ويندوز بوت كن كامپيوتر رو و شروع كن به نصب، وقتي رسيدي سر انتخاب درايوهات، همه درايوها رو حذف كن و بعد يه دونه درايو سي بساز و بقيه پارتيشن ها رو هم هر جوري كه خواستي بساز، و ادامه نصب رو انجام بده تا تموم بشه

بعد از نصب ويندوز فلش مموري رو وصل كن ببين چه وضعي داره، اگه درست بود و با نصب يه درايور خاص مشكل دار شد، بهتره اون درايور رو عوض كني!

به نظر من با يه پارتيشن بندي و نصب مجدد ويندوز به طريقي كه گفتم حل ميشه مشكلت!
    دوست عزیز من اینکاری که شما گفتی انجام دادم یعنی پارتیشن از نوع!چون قبلش ویندوز توی پارتیشنی غیر از C نصب بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان منم همین مشکلو دارم.دو تا هارد اکسترنال دارم.هر دوشو که وصل میکنم یهو ریستارت میشه.چطور مشکلمو حل کنم؟مشکل از کجاست؟کمک کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •