احتمالا یو اس بیتون مشکل داره
یعنی برق زیاد وارد میشه
احتمالا یو اس بیتون مشکل داره
یعنی برق زیاد وارد میشه
سلام دوست عزیز .
اگر از usb جلو وصل میکنی و ریست میشه احتمالا سیم کشی نصب این پورت ها به مادربرد اشتباهه . اما اگه از پشت سیستم ریست میشه احتمال قوی میتونه 2 حالت داشته باشه :
1 . تداخل سخت افزاری که در واقع usb شما داره از پرتی استفاده میکنه که یک سخت افزار دیگه هم از آن بهره میگیره . توجه : خاصیت plug & play در مورد یو اس بی های 2 معمولا دچار این مشکا در تداخل سخت افزاری میشه .
2 . پاور : برق مصرفی پرت یو اس پس با برق مصرفی دیگر اجزا یکی میشه . در نتیجه کمبود ناچیز ولتاژ و ریست سیستم .
+ . اگه صفحه آبی مرگ بیاد نشان دهنده تداخل سخت افزاریه . اگه میاد برام بنویس چی نوشته تا بهت بگم چکار کنی . اگه صفحه آبی زود میره باید تو properties مای کامپیوتر :
Advance > setting > Startup and recovery
تیک اوتوماتیک ریستارت و بردار . با تشکر :
حسام
از اونجایی که دوستمون میگند که چند ساله داره کار میکنه نمیشه گفت که سیمههش اشتباه وصل شده .مگر اینکه تو این چند روز انگولک کرده باشه
اما چند راه پیشنهاد میکنم
1:USB رو رو یک سیستم دیگه تست کنید.
2:USB رو به پرت عقب وصل کنید
3:قبل از بالا اومدن ویندوز USB رو وصل کنید.
4:......
اینها رو انجام بده .نشد بقیش رو میگم
من از پورت جلو استفاده ميكنم
البته هميشه اين اتفاق نمي افته بعضي وقتا ريست ميشه
دوست عزیز من اینکاری که شما گفتی انجام دادم یعنی پارتیشن از نوع!چون قبلش ویندوز توی پارتیشنی غیر از C نصب بود.
دوستان منم همین مشکلو دارم.دو تا هارد اکسترنال دارم.هر دوشو که وصل میکنم یهو ریستارت میشه.چطور مشکلمو حل کنم؟مشکل از کجاست؟کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)