سلام یونس جون! خوبی داداش؟! مجید به من گفت تاپیک زدی اومدم! من خودم کوکی دارم هر سوالی داری بپرس برادر!
سلام یونس جون! خوبی داداش؟! مجید به من گفت تاپیک زدی اومدم! من خودم کوکی دارم هر سوالی داری بپرس برادر!
سلام حسین جان...ممنون! خیلی گلی...
والله امروز با خودش رفتیم...با استار کار کرد..... 160 تومان هم آخرین قیمتش بود..! با توجه به اینکه گفتم باتری استار از کوکی بهتره...و همینطور یه سری از مزایاشون نسبت به هم...خلاصه همونو پسندید... باز حالا روز خرید حتما" بش میگم با کوکی کار کنه...با اینکه خودم معتقدم افکت و انیمیشن بعد یه مدت خسته کننده میشه..
فقط یه سوال میمونه در مورد هر 2 گوشی..اینکه برنامه و بازی جاوا رو چطوری ساپورت میکنن؟ مثه سونی بازی براش پیدا میشه؟ البته خودم شاهد انتشار نسخه مخصوص بعضی بازی ها براشون هستم...
ممنون ازهمه دوستان...
خبر نهایی رو همینجا اعلام میکنم...
شاد باشید![]()
سلام
امروز فردا میریم برای خرید...! منتهی میگه یه مدل دیگه هم از استار دیده که وای فای و پن داره..!
گمانم منظورش این مدله:
قیمت این مدل رو دارید؟ و اینکه تو بازار پیدا میشه؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون، شاد باشید![]()
تو ایران فک نمیکنم هنوز اومده باشه
قیمتش نباید فرق زیادی داشته باشه مثلاً فوقش200 تومن
سلام دوستان...
می خوام گوشی بگیرم...زیر 200 تومن...نوکیا نباشه اصلاً....تا الآن تصورم این بود که 100% استار سامسونگ رو خواهم خهرید اما بچه های کلوب استار تو همین فروم همه دارن یواش یواش بد می گن ازش مخم تقریباً داره زده می شه...چه کنم؟؟؟پیشنهاد بدید تا شنبه دیگه 100% گوشی می گیرم من اما تا جمعه شب وقت دارم انتخاب کنم....
چیزایی که لازم دارم:دوربین 3.2 بیشتر نیازی ندارم
صفحه برام خیلی مهمه صفحه ی با کیفیت و خوبی داشته باشه
وای فای نیازی نیست
موزیک پلیرش در حد مطلوب باشه
سرعت گوشی و کار کردن و هنگ نکردنش برام بی نهایت مهمه
حالا دیگه هر چی پیشناد می تونید بدید ممنون می شم...
از ریخت و قیافه ی G900 هم بدم میاد!!!!![]()
با تشکر از راهنمایی همه دوستان.
سامسونگ استار گرفتم با قیمت 170 و لوازم کامل.
ممنون، شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)