دوست عزیز
مقایسه برند درست نیست. هر دو شرکت محصولات خوبی دارند. گاهی ممکنه یک محصول LG برتر باشه و گاهی هم محصول Samsung.
به طور کلی باید برای هر محصول ب هطور جداگانه بررسی کرد.
مثلا اینجا به نظر من LG 2261 بهتر از P22500 از Samsung هست.
دوست عزیز
مقایسه برند درست نیست. هر دو شرکت محصولات خوبی دارند. گاهی ممکنه یک محصول LG برتر باشه و گاهی هم محصول Samsung.
به طور کلی باید برای هر محصول ب هطور جداگانه بررسی کرد.
مثلا اینجا به نظر من LG 2261 بهتر از P22500 از Samsung هست.
اگر روی رزولوشن درست تنظیم کنید مشکلی نیست. (در مورد شما 1080×1920)
این مانیتورها چون واید هستند و نسبت تصویر 16:9 دارند در نمایش فیلمهای با نسبت تصویر 16:10 یا 4:3 کمی کناره های تصویر شما خالی می مونه. همین طور در اینترنت خیلی از سایتها با عرض پیکسلی ثابتی طراحی میشن و برای شما کناره ها خالی می مونه، ولی مثلا پهنای این فروم با رزولوشن سیستم شما خودش رو هماهنگ می کنه و کناره ها خالی نمی مونه.
سلام بر دوستان
نظرتون راجع به مانيتور LG W2286L چيه...؟؟؟؟
FULL HD هست ديگه ...؟؟؟
من يه تاپيك درست كردم كه ببينم از اون بهتر چيزي نيستو من خودم همه مدل ها و همه تصوير ها رو ديدم. هيچ مانيتوري اين كيفيت رو نداره.
البته Full HD نيستا . فول اچ دي يعني رزولوشن 1080*1920 ولي اين 1680x1050 هست.
من یه مانیتور p23700سامسونگ خریدم روشن که میشه صفحه اول مادربورد بالا نمیاد.فقط روی ویندوز سون میاد بالا . بردم سام سرویس تعویضش کردن یه نو بهم دادن بازم همون مشکلو داره .بگین چیکار کنم.
من كه سامسونگ رو توصيه مي كنم
چون به نظرم از ال جي سرتره
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم بردم عوض کردم باز هم همون مشکل رو داشت.بردم مرکز اصلی سام سرویس اونجا گفتند که برنامه مانیتور به طور کامل لود نشده و برنامه رو دوباره ریخت درست شد اما بعد از دو روز تصویر مانیتور کلأ رفت و تمام صفحه سفید شد.
تو بعضی از سایتها دیدم که گفتند این مدل مانیتور (سامسونگ P23700) ایراد داره.
آقایون من هم یه همچین مشکلیدارم تصویر وقتی با کابل DVI وصل میکنم نمیده اگه هم بده فقط رو رزولیشن 1024 در 768 میده تو بقیه رزولیشن ها فیت نمیکنه اما مانیتور من 22700 هست چیکار کنم عجب دردسری ؟؟؟؟
احتمالا مشکل داره زنگ بزن سام سرویس میان تعویض میکنن ! این سری مانیتورای سامسونگ از این قبیل مشکلات زیاد داشتن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)