مرسی دوست عزیز میشه قیمت تقریبی قطعاتی که معرفی کردین رو بگین .
مرسی دوست عزیز میشه قیمت تقریبی قطعاتی که معرفی کردین رو بگین .
Corei7 920 های موجود در بازار D0 هستن یا C0 ؟ از کجا تشخیص بدم سرم کلاه نره ؟
راستشو بخواین بین 1156 و 1366 دو دل موندم ، شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین ؟ لطفا با دلیل بگین .
از هر دو موجود هستCorei7 920 های موجود در بازار D0 هستن یا C0 ؟
رو جعبه D0 جلوی S-Spec نوشته SLBEJاز کجا تشخیص بدم سرم کلاه نره ؟
من 860 رو به 920 ترجیح میدم به دلیل قدرت بالاتر 860 (860 تقریبا با 940 قابل مقایسه هست)راستشو بخواین بین 1156 و 1366 دو دل موندم ، شما بودین کدوم رو انتخاب میکردین ؟ لطفا با دلیل بگین
و البته اگه قرار بود روزی Core i9 بگیرم و ارتقا بدم مادربردش رو هم عوض می کردم
مطمئنا مادربردهایی با قابلیت جدید هم همراه i9 ارائه خواهد شد مثل USB 3.0 و...
دوستان سلام !
فرق D0 با C0 چی هست ؟ کدوم بهتره ؟
از کجا بفهممم ماله من کدومه ؟
سلامدوستان سلام !
فرق D0 با C0 چی هست ؟ کدوم بهتره ؟
از کجا بفهممم ماله من کدومه ؟
D0 خنکتر،کم مصرف تر و همچنین قابلیت اورکلاک بهتری هم داره
با CPU-Z میشه فهمید
خوشم اومد دلیل قانع کننده ای بود . حالا تا کی I9 بیاد و اگه بیاد خدا تومن .اگه قرار بود روزی Core i9 بگیرم و ارتقا بدم مادربردش رو هم عوض می کردم
مطمئنا مادربردهایی با قابلیت جدید هم همراه i9 ارائه خواهد شد مثل USB 3.0 و...
اوکی من i7 860 رو میگیرم ولی مادربرد با برند گیگا به نظر شما چطوریه ؟ درسته میگن مادربردهای ایسوس با نوسانات برق مشکل پیدا میکنن ؟ مادربرد فعلی من گیگاست و ازش خیلی راضی هستم و تا الان از محافظ برق هم استفاده نکردم و نزدیک 7 سال هست که موردی پیدا نکرده .
راستی اگه 1156 بگیرم که دیگه مشکل D0 یا C0 نداره؟ چون جدیده باید بهینه شده باشه .
شما مطمئن هستین این CPU تو پاساژ رضا یا ایران پیدا خواهد شد ؟ لیون کامپیوتر موجوده ولی قیمت نزده .
گیگا نسبت به همرده های ایسوس گرونتر هست در حالی که امکاناتشون مشابه هستاوکی من i7 860 رو میگیرم ولی مادربرد با برند گیگا به نظر شما چطوریه ؟
شایعه است!درسته میگن مادربردهای ایسوس با نوسانات برق مشکل پیدا میکنن ؟
مادربرد قبلی من هم گیگا بود از سال 79 تا 87 استفاده کردممادربرد فعلی من گیگاست و ازش خیلی راضی هستم و تا الان از محافظ برق هم استفاده نکردم و نزدیک 7 سال هست که موردی پیدا نکرده .
مادربرد فعلیم هم Asus هست و اقریبا 2 سال هست دارمش هیچ مشکلی نداره
به 860 نسبت به 920 خنکتر و کم مصرف تر هستراستی اگه 1156 بگیرم که دیگه مشکل D0 یا C0 نداره؟ چون جدیده باید بهینه شده باشه .
من چندتایی دیدم تو پاساژ ایرانشما مطمئن هستین این CPU تو پاساژ رضا یا ایران پیدا خواهد شد ؟ لیون کامپیوتر موجوده ولی قیمت نزده .
بهتون P.M میزنم
آقا من نظرم عوض شد همون 920 رو میگیرم خیلی فکر کردم گفتم من که اهل اور نیستم و USB 2 با USB 3 چقدر فرق خواهد داشت در ثانی چقدر مگه از USB استفاده میشه کرد در عوض باز یه مادربرد برنده هستم و با یه آپدیت بایوس میشه از این 6 هسته ای ها استفاده کرد . فرکانس 920 2.66 هست و 860 هم 2.83 با یه اورکلاک ملایم میتونم به همون فرکانس برسم ولی عوضش این همه جلو میوفتم و 2 گیگ رم هم برنده هستم .
با توجه به این شرایط و اورکلاک ملایمی که انجام خواهم داد یه سیستم لطفا دوباره پیشنهاد بدین . سیستم مورد نظر با استناد به پست های قبلی :
cpu : core i7 920 D0=300
m.b : Asus p6t= 260
Hdd : Seagate 7200.12= 50
DVD : liteon 24x = 25
monitor : Samsung = 200
case : 50
====>> 850
500 تومن از 1350000 باقی موند که اونم برای گرافیک و رم و پاور هست .
1- رم دو کاناله خوبه یا سه کاناله ؟ از چه برندی
2- پاور قبلی با توجه به اورکلاک ملایم باز جواب خواهد داد ؟
3- کارت گرافیک هم بسته به این شرایط و با برند Ati معرفی کنین .
مجموع سه قطعه بالا خواهشا از 500 بیشتر نشه . 150 تومن هم با زور و ته جیبی بهش اضاف کردم .
یه سوال دیگه : این مانیتورهای AOC چطورن ؟ با توجه به قیمت امکانات زیادی دارن .
3 کاناله پهنای باند بیشتری میده و بهتره1- رم دو کاناله خوبه یا سه کاناله ؟ از چه برندی
برند Team Group رو پیشنهاد میدم
فیمت مناسب + کیفیت خیلی خوب
بله2- پاور قبلی با توجه به اورکلاک ملایم باز جواب خواهد داد ؟
مشکلی نیست
حالا چرا ATI؟3- کارت گرافیک هم بسته به این شرایط و با برند Ati معرفی کنین .
MSI 4850 512Mb حدود 150-160
بعضی مدلاش خوبه و قابل تامل هست مثل V22یه سوال دیگه : این مانیتورهای AOC چطورن ؟ با توجه به قیمت امکانات زیادی دارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)