تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 66

نام تاپيک: ساتيو يا i8910hd

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوربین ساتیو بهترین دوربین توی موبایلاست (بشخصه میگم از 12 سامسونگ هم بهتره ولی میسپارم دست GSMARENA که ریویوشو بذاره)
    12 مگا پیکسل + فلش زنون توی یه اسمارت فون میشه گفت معرکست
    فیلم HD بهتره ولی تا اونجایی که من میدونم 24 فریم هست که کمی تیک میزنه (خیلی کم) ولی ساتیو فیلمش VGA هست ولی واقعآ عالیه
    سرعت هیچ فرقی ندارن ولی فک کنم ساتیو با اینترفیس سبک ترش نسبت به تاچ ویز توی هوم اسکرین و شاید تو منوها سریع تر باشه
    ولی اونقدر نیست که بخوایم بگیم یه کدوم برتری مطلق دارن
    سر باتری هم نمیدونم از روی کی و چی و .... میگی باتری 8910 1و نیم برابر ساتیو نگه میداره ! به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! همه میدونن و دیدن باتریهای سامسونگ و اون افتضاحش توی آی8510 رو که بعد 100 تا آپدیت هنوز هم بعضیها مینالن ! ولی سونی هر چی کم بذاره تو باتریش کم نمیذاره ! اینو حاظرم شرط ببندم که ساتیو با باتری 1000 میلی آمپرش 8910 رو 1500 میذاره تو جیبش !
    در مورد ال سی دی هم 8910 .2 بزرگتره که خیلی گوشیو بزرگ کرده (البته بازم به کاربرش بستگی داره) و خازنی هست که برای یه عده مزیت و برای یه عده زیاد جالب نیست (البته خودم بشخصه اگه این سیبمبین لعنتی مولتی تاچ بود برنده اصلی رو 8910 میدونستم) ولی با توجه به اینکه نیست میتونم بگم عملآ خازنی بودن به کار نمیاد و اینجور که میگن همچین ال سی دی شاخی هم نداره این 8910 نسبت به ساتیو (فقط گفتم .2 بزرگتره که خاب بزرگش کرده) منظورم توی کیفیت تفاوتی ندارن
    جک 3.5 میلیمتری هم قبول دارم یه مزیته خیلی خوبه که خودم با خرید ن82 بهش پی بردم ولی اونقدر فکر نکنم مهم باشه که بخوای واسش از 4 مگاپیکسل یا .... بگذری و یه گوشی دیگه رو بخری
    میمونه قیمتش که اونم چون ساتیو 2 روزه وارد بازار شده اونم بصورت تک و توک این قیمتش هست (1100 تومن) ولی میشه گفت تا آخر این هفته میشه زیر 1 ملیون و تا آخر ماه هم تا 800 پایین میاد و فک کنم روی 750 بایسته و بعد کم کم مثله 8910 که توی 3 4 ماه قیمتش پایین کشید ارزون بشه
    البته هیچ چی معلوم نیست شاید سونی با ریلیز ایکس 2 کلی بزنه تو سر مالش که همون ساتیو هست و با یه تیر 2 نشون بزنه ! هم ساتیو رو خوب بفروشه و هم ایکس2 رو

در کل بنظر من اگه صبر کنی ساتیو رو بخری بهتره چرا !!؟؟
    چون 8910 هیچ برتری مطلقی نسبت به ساتیو نداره ! فقط میشه روی فیلمبرداریش مانور داد که اونم ....
    ولی ساتیو حداقلش یه 4 مگاپیکسل بالاتر داره و میشه گفت توی دوربین مطلقآ از 8910 بهتره
    به کلمه ی مطلق هم توجه کنین ! میشه برای ساتیو پورت 3.5 درست کرد ! میشه بهش 16 گیگ مموری کارت داد تا 16 گیگ حافظه داشته باشه ولی به 8910 نمیشه 4 مگاپیکسل اضافه کرد یا فلش زنون گذاشت (همونطور که نمیشه ساتیو رو اچ دی کرد)
    بنظرم فاکتورهای مثبت ساتیو بیشتر از 8910 هست ! البته فاکتور اصلی 8910 قیمتش هست که اونم با کمی صبر کمرنگ میشه

میدونی که رزولوشن hd سه برابر vga هست پس عملاً قابل مقایسه نیستن
    فیلمایی که تو تلویزیون میبینی همشون 22 فریم هستن حالا 24 فریم .....
    تو فریمور جدید کیفیت و روونی فیلمش انقد بالاست که اصلاً نمیشه با vga مقایسش کرد
    بعدشم hd تو رزولوشن 720x480 هم فیلم میگیره با 30 فریم در ثانیه
    hd فیلم برداری 120 فریم یا همون اسلو موشن هم داره

من نگفتم باتریش 1.5 برابر قویتره گفتم حجم باتریش 1.5 برابر بیشتره
    این موردو بحثش شده
    8510 هم یه باگ داشت که الان برای 90% حل شده نباید به همه گوشیهای سامسونگ ربطش داد
    شما بهتره باتری 8910 رو ببینی و بعد نظر بدی نه اینکه به 8510 ربطش بدی

ببین تاچ خازنی که فقط مولتی تاچ نیست
    حساسیتش اصلاً با مقاومتیا فرق میکنه
    تاچ 8910 از نظر حساسیت مثل آیفونه این چیز کمی نیست
    استفاده از تاچ خازنی خیلی جذابیت بیشتری داره نسبت به مقاومتی

بعدش صفحه 8910 oled هست که کیفیت واقعاً بالایی داره و بازم نمیشه با tft مقایسش کرد
    همون طوری که در مقایسه با تاچ پرو 2 و آیفون و کاملاً برتر بود
    کیفیت ال سی دی ساتیو یه چیزی در حد ان97 ه که کاملاً در برابر hd کم میاره

دوربینشم که فعلاً در برابر ان86 کم اورده حالا نمیدونم چجوری میخای با m8910 مقایسش کنی

شما نظرت اینه که به خاطر 4 مگاپیکسل بیشتر میشه از :
    1- تاچ خازنی
    2- صفحه oled
    3- خروجی 3.5 میلیمتری
    4- پورت usb استاندارد که الان دیگه همه دارن ازش استفاده میکنن (پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه )
    5- اسپیکر استریو
    6- 16 گیگ مموری داخلی
    7- فیلم برداری hd
    8- فیلم برداری slow motion
    9- قطب نما
    10- خروجی tv
    11- پخش divx
    12- صفحه ضدخش
    13- سنسور تقارب سنج
    و....

گذشت ولی فک نمیکنم کسی اینجوری فکر کنه
    Last edited by hasanmotori; 04-10-2009 at 17:44.

2. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

میدونی که رزولوشن hd سه برابر vga هست پس عملاً قابل مقایسه نیستن
    فیلمایی که تو تلویزیون میبینی همشون 22 فریم هستن حالا 24 فریم .....
    تو فریمور جدید کیفیت و روونی فیلمش انقد بالاست که اصلاً نمیشه با vga مقایسش کرد
    بعدشم hd تو رزولوشن 720x480 هم فیلم میگیره با 30 فریم در ثانیه
    hd فیلم برداری 120 فریم یا همون اسلو موشن هم داره

من نگفتم باتریش 1.5 برابر قویتره گفتم حجم باتریش 1.5 برابر بیشتره
    این موردو بحثش شده
    8510 هم یه باگ داشت که الان برای 90% حل شده نباید به همه گوشیهای سامسونگ ربطش داد
    شما بهتره باتری 8910 رو ببینی و بعد نظر بدی نه اینکه به 8510 ربطش بدی

ببین تاچ خازنی که فقط مولتی تاچ نیست
    حساسیتش اصلاً با مقاومتیا فرق میکنه
    تاچ 8910 از نظر حساسیت مثل آیفونه این چیز کمی نیست
    استفاده از تاچ خازنی خیلی جذابیت بیشتری داره نسبت به مقاومتی

بعدش صفحه 8910 oled هست که کیفیت واقعاً بالایی داره و بازم نمیشه با tft مقایسش کرد
    همون طوری که در مقایسه با تاچ پرو 2 و آیفون و کاملاً برتر بود
    کیفیت ال سی دی ساتیو یه چیزی در حد ان97 ه که کاملاً در برابر hd کم میاره

دوربینشم که فعلاً در برابر ان86 کم اورده حالا نمیدونم چجوری میخای با m8910 مقایسش کنی
    فیلماشو دیدم و گفتم
    بله بله ! HD فیلمبرداری D1 هم داره که خب حدود 70 80 تا پیکسل طولش بیشتره
    اصلآ فیلمبرداری اچ دی بهتر

در مورد 8510 هم بحثش همجنان رو بورس هست و توی تاپیکش هم مشخصه که واقعآ مشکلات برطرف شده
    در مورد باتری هم که اکثر مطالب رو میخونم و نظر میدم ! توی کلوپ 8910 هیچ کس نگفته ناراضیه ولی هیچ کس هم نگفته راضیه
    اونجور که من شنیدم با فریمور ریپک شده و بهترین فریمور با استفاده عادی 1روز و نیم جواب میده !
    باید منتظر ساتیو موند و دید

در ضمن ال سی دی هم خودم میدونم که خیلی حساس تر هست ولی آنچنان هم حساسیتش بالا نیست که تعریف میکنی
    انگار باید با آجر روی ساتیو زد تا تاچش کار کنه ! یه نیگا به فیلماش بنداز و بعد بیا اینجا نظر بده !

من نمیدونم گوشی که 1 هفته هم نشده ریلیز شده چطوری از 86 کم آورده =)) نمیدونم چطوری گوشی که هنوز نیومده رو دیدن و با ن86 مقایسه کردین و الانم اومدین نظر میدین ! اونم چی بدون مدرک
    میتونی یه سر به تاپیک ساتیو بزنی و عکساشو ببینی !! به قول ا.ن مدارک و عکساش هم هست
    پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه
    بعله !!! این دیگه از اوناش بود =))
    1- تاچ خازنی
    2- صفحه oled
    آره بالا جوابتو دادم !
    3- خروجی 3.5 میلیمتری
    چیزی که زیاده تبدیل 3.5 برای فست پورتهای سونی
    4- پورت usb استاندارد که الان دیگه همه دارن ازش استفاده میکنن (پورت se بعد از یه مدت شل میشه و هی کنده میشه )
    کیا استفاده میکنن ؟؟ مگه فست پورت چشه =)) یجوری میگی انگار ساتیو به کامپیوتر وصل نمیشه !!
    5- اسپیکر استریو
    میشه گذشت ! آره بخاطر اینکه تفاوت مونو و استریو توی اسپیکر اصلآ معلوم نمیشه ! البته فک کنم صداش بلندتره !!
    6- 16 گیگ مموری داخلی
    مموری کارت 16 میندازی صفا سیتی
    7- فیلم برداری hd
    من به خاطر 4 مگا پیکسل میگذرم ! ولی این رو میشه گفت شاید بعضیا نگذرن
    حقم دارن ! اچ دی بلاخره
    8- فیلم برداری slow motion
    با سایز 320*240 ؟؟ بدردت میخوره ؟؟
    9- قطب نما
    خوبه برنامه های جی پی اس مثله گارمین و اسمارت کام هستن
    10- خروجی tv
    چه قدر تکنولوژی پیشرفت کرده ! نمیدونستم گوشی هم به تلویزیون وصل میشه ! نه بابا (شوخی =)))
    رفیق ساتیو هم وصل میشه
    11- پخش divx
    Core Player رو خدا عکر با عزت بده که من DIVX رو توی ن82 هم باهاش اجرا میکنم
    12- صفحه ضدخش
    مته الماسه نداره ؟؟ ازین برچسبا روش میزنیم
    13- سنسور تقارب سنج
    چی هست؟؟ تاحالا نشنیده بودم :((

4. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در کل اگه ساتیو هم قیمت اچ دی بود میشد در موردش بحث کرد ... الان خیر نمیرزه .. حتی اگه 100 هم گرونتر باشه به نظرم نمیرزه .. نظر شخصی .. اگه مثل ان 97 با اچ دی یک قیمت باشه .. میشه مقایسه ای انجام داد ..

6. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اجازه اساتید بنده هم نظر بدم

دوربین ساتیو بهترین دوربین توی موبایلاست (بشخصه میگم از 12 سامسونگ هم بهتره ولی میسپارم دست GSMARENA که ریویوشو بذاره)
    12 مگا پیکسل + فلش زنون توی یه اسمارت فون میشه گفت معرکست
    فکر نمیکنم معتبر باشه ..شما تنها از رو عکسهای خودش قضاوت کردی ... حتی نرفتی w880 یا 8920 رو ببینی ... اونو میگن دوربین نه گوشی...هم 8910 فلش ززنون داره بعلاوه ال ای دی هم 8920 ...

فیلم HD بهتره ولی تا اونجایی که من میدونم 24 فریم هست که کمی تیک میزنه (خیلی کم) ولی ساتیو فیلمش VGA هست ولی واقعآ عالیه
    فیلم که صحبتش معلومه و بهتر بود مقایسه نمیکردید البته در پست بعد اشاره کردید

سرعت هیچ فرقی ندارن ولی فک کنم ساتیو با اینترفیس سبک ترش نسبت به تاچ ویز توی هوم اسکرین و شاید تو منوها سریع تر باشه
    ولی اونقدر نیست که بخوایم بگیم یه کدوم برتری مطلق دارن
    اینترفیس se رو نمیدونم ولی اینترفیس تاچ ویز به قدری سبک هست که رو گوشی های 150 هزاری بدون هیچ دردسری و کندی کار میکنه ...

سر باتری هم نمیدونم از روی کی و چی و .... میگی باتری 8910 1و نیم برابر ساتیو نگه میداره ! به قول شاعر چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! همه میدونن و دیدن باتریهای سامسونگ و اون افتضاحش توی آی8510 رو که بعد 100 تا آپدیت هنوز هم بعضیها مینالن ! ولی سونی هر چی کم بذاره تو باتریش کم نمیذاره ! اینو حاظرم شرط ببندم که ساتیو با باتری 1000 میلی آمپرش 8910 رو 1500 میذاره تو جیبش !

شاید طرف تو یک روز به اندازه 3 روز کار بکشه و بگه مصرفش 1.5 روزه دلیل نمیشه که .. اگه قرار باشه باتریو بسنجیم بهترین راهش اینه ...

8910 اماده به کار Up to 430 h

تاک تایم Up to10 h

ساتیو اماده به کار Up to 360 h

تاک تایم Up to11 h

حالا بیاین بگین 900 امپر یا 10000 امپره برای مصرف کننده امپر مهم نیس بلکه زمان استفاده مهمه و پولی که بابت گوشی میده

در مورد ال سی دی هم 8910 .2 بزرگتره که خیلی گوشیو بزرگ کرده (البته بازم به کاربرش بستگی داره) و خازنی هست که برای یه عده مزیت و برای یه عده زیاد جالب نیست (البته خودم بشخصه اگه این سیبمبین لعنتی مولتی تاچ بود برنده اصلی رو 8910 میدونستم) ولی با توجه به اینکه نیست میتونم بگم عملآ خازنی بودن به کار نمیاد و اینجور که میگن همچین ال سی دی شاخی هم نداره این 8910 نسبت به ساتیو (فقط گفتم .2 بزرگتره که خاب بزرگش کرده) منظورم توی کیفیت تفاوتی ندارن
    کلا خازنی بهتر از مقاومتی هستش و یک مزیت حساب میاد حالا اگه قرار باشه همه مزیت هارو تبدیل به ضعف کنیم فکر میکنم 1100 نوکیا هم از اچ دی بهتر باشه چون برای یک عده صفحه کلید راحت تر از لمسیه

جک 3.5 میلیمتری هم قبول دارم یه مزیته خیلی خوبه که خودم با خرید ن82 بهش پی بردم ولی اونقدر فکر نکنم مهم باشه که بخوای واسش از 4 مگاپیکسل یا .... بگذری و یه گوشی دیگه رو بخری
    میمونه قیمتش که اونم چون ساتیو 2 روزه وارد بازار شده اونم بصورت تک و توک این قیمتش هست (1100 تومن) ولی میشه گفت تا آخر این هفته میشه زیر 1 ملیون و تا آخر ماه هم تا 800 پایین میاد و فک کنم روی 750 بایسته و بعد کم کم مثله 8910 که توی 3 4 ماه قیمتش پایین کشید ارزون بشه
    البته هیچ چی معلوم نیست شاید سونی با ریلیز ایکس 2 کلی بزنه تو سر مالش که همون ساتیو هست و با یه تیر 2 نشون بزنه ! هم ساتیو رو خوب بفروشه و هم ایکس2 رو
    اگه قیمتش پایین بیاد گوشی خوبی هستی ... شاید همون 12 ساتیو و علاقه به برندی کاربر رو راضی به خریدش کنه و درسته

در کل بنظر من اگه صبر کنی ساتیو رو بخری بهتره چرا !!؟؟
    چون 8910 هیچ برتری مطلقی نسبت به ساتیو نداره ! فقط میشه روی فیلمبرداریش مانور داد که اونم ....
    ولی ساتیو حداقلش یه 4 مگاپیکسل بالاتر داره و میشه گفت توی دوربین مطلقآ از 8910 بهتره
    به کلمه ی مطلق هم توجه کنین ! میشه برای ساتیو پورت 3.5 درست کرد ! میشه بهش 16 گیگ مموری کارت داد تا 16 گیگ حافظه داشته باشه ولی به 8910 نمیشه 4 مگاپیکسل اضافه کرد یا فلش زنون گذاشت (همونطور که نمیشه ساتیو رو اچ دی کرد)
    بنظرم فاکتورهای مثبت ساتیو بیشتر از 8910 هست ! البته فاکتور اصلی 8910 قیمتش هست که اونم با کمی صبر کمرنگ میشه

البته چند مورد دیگه هم هست یکیش اینکه بازیهای ایفون رو رو 8910 پورت میکنن یا استفاده از کارت گرافیک قدرتمند اچ دی و صفحه نمایش oled که دیگه نمیشه ضعف دونستش ...

ولی در کل ساتیو بیاد پایین بازم طرفدارای خودشو داره .. مطمئن باشید

8. 5 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چرا اینقدر تو سر و کله هم میزنین اصلا این 2 تاگوشی نباید مقایسه بشن !

منی که دوربین عکسبرداری میخوام 100 ساتیو میگیرم یا پیکسون 12 نه اچ دی !
    کسی که هم فیلمبرداری براش مهم تره میره اچ دی میخره
    اما در مورد باتری
    هیچ کدام از دارندگان اچ دی که کمی از موبایل سرشون میشه(مثل نینجای خودمون...سینا موبایسلتسان...فرید موبایلستان...مهدی فروم خودمون)
    و البته خودم که چیزی بلد نیستم !
    از باتری اچ دی راضی نیستند( باتری 1500میلی آمپر +led) باید نتیجه بهتری میداد

و اعداد و ارقام سامسونگ روکارکرد باتری بیشتر تبلیغات میدونن تا واقعیت

یه موضوع دیگه در مورد تاچ خازنیه که واقعا نباید با بهترین تاچ مقاومتی مقایسه بشه
    Last edited by ali racer; 04-10-2009 at 18:48.

10. 4 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما در مورد باتری
    هیچ کدام از دارندگان اچ دی که کمی از موبایل سرشون میشه(مثل نینجای خودمون...سینا موبایسلتسان...فرید موبایلستان...مهدی فروم خودمون)

یه موضوع دیگه در مورد تاچ خازنیه که واقعا نباید با بهترین تاچ مقاومتی مقایسه بشه

علی جان چون led هستش و باتریش 1500 هستش توقعت یا انتظارت بیشتره که منطقی هم هس ! ...

ولی فکر کن tft هستش و صفحش 3.7 اینچه و باتریش هم 1000 امپره .. بازم به نظرت بده ؟ ... شما به اندازه باتری و ledش چکار داری نسبت به هم رده های خودش مقایسه کن که ایا باتریش بده یا خوبه ..؟ مثلا با اچ تی سی مقایسه کن که مثلا تو باتری هم حرف های زیادی برای گفتن داره ..

البته نا گفته نماند که این اعداد رو سامسونگ نمیده بلکه خود gsmarena میده ! و تست میکنه .. مثال cpu که سامسونگ بهش 800 داده بود و gsmarena تا زمانی که سامسونگ برای امنیا 2 مدرکی نیاورد 800 نکردش ..

در مورد تاچ خازنی و تاچ مقاومتی ! بهترین تاچ مقاومتی رو ساتیو هستش ! فکر نمیکنم تجربه زیادی se در مورد تاچ داشته باشه با تکنولوژی جدیدتر (وگرنه سری p بوده و هست و تاچ خوبی نداشتن و البته کل سریp هفت مدل هستش ) که بتونه بهتر از امنیا 2 یا جت مقاومتیشو بزنه ...

اگه فیلمی دارید در موردش لطفا لینک بدید
    Last edited by pulp_152; 04-10-2009 at 19:14.

12. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در مورد 8510 هم بحثش همجنان رو بورس هست و توی تاپیکش هم مشخصه که واقعآ مشکلات برطرف شده
    در مورد باتری هم که اکثر مطالب رو میخونم و نظر میدم ! توی کلوپ 8910 هیچ کس نگفته ناراضیه ولی هیچ کس هم نگفته راضیه
    اونجور که من شنیدم با فریمور ریپک شده و بهترین فریمور با استفاده عادی 1روز و نیم جواب میده !
    باید منتظر ساتیو موند و دید
    این تاپیکو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکثراً میگن باتریش با نتظیمات درست شده
    اوناییم که میگن باتریش خوب نیست میتونی ببینی کی هستن ( هیچ کدومشون 8510 نداشتن )
    باتری 8910 کاملاً راضی کنندس ولی نباید انتظار داشت که اندازه مثلاً k800 جواب بده
    حالا صبر میکنیم ببینیم باتری ساتیو چجوریه

من نمیدونم گوشی که 1 هفته هم نشده ریلیز شده چطوری از 86 کم آورده =)) نمیدونم چطوری گوشی که هنوز نیومده رو دیدن و با ن86 مقایسه کردین و الانم اومدین نظر میدین ! اونم چی بدون مدرک
    اینم مدرک :

ساتیو 1:

ان86 :

به رنگ آسمون دقت کن

فک کنم یادت اومد کدوم عکسارو میگم
    تازه ان86 هنوز به فریمور 20 آپدیت نشده
    پس ساتیو هم همچین دوربینش چیز خاصی نیست .... امنیا اچ دیم که بهترین کمرا فون شد .... پس کیفیت عکسشون اختلاف آنچنانی نداره که از اون همه برتری 8910 بگزریم
    m8910 دوربین حرفه ای تری داره چون
    دیافراگم متغیر داره
    لنز 28 میلیمتری داره
    بست شات و کلی تنظیمات حرفه ای داره

ببین تبدیل فیش ممکنه همیشه همرات نباشه ... وقتی رو خود گوشی باشه خیلی بهتره
    پورت usb هم استاندارد باشه میتونی راحت از هر سیمی برای شارژ و وصل کردن به pc استفاده کنی که خیلی استفاده داره
    بعدشم وقتی شارژرو میزنی تو fast port دیگه نمیتونی چیزی بهش وصل کنی

اسپیکر 8910 یکی از بهتریانست ولی ساتیو چی

شما اگه یه مموری 16 بزاری رو ساتیو فقط 16 گیگ مموری داری ولی رو 8910 خودش 16 گیگ داره با 16 تا میشه 32 تا
    بعدشم سرعت مموری داخلی بیشتر از مموری کارته

فیلم برداری slow motion اتفاقاً چیز خیلی جالبیه ....
    اگه 320x240 با 120 فریم بدرن نمیخوره پس 640x480 هم در برابر 1280x720 هیچی نیست

ببین قطب نما با gps فرق میکنه و با نرم افزار نمیشه راش بندازی

محافظ صفحه کیفیتو حساسیت تاچو میاره پایین

تقارب سنجم منظورم proximity sensore ه

شما یه جوری میگی امگار 8910 اصلاً دوربین نداره .... حالا خوبه بهترین کمرافون شد

نتیجه گیری بدون تعصب :

8910 بهترین کمرا فون شد پس دوربینش چیز کمی نیست و حتا در برابر ساتیو کم نمیاره به جاش فیلم برداری خیلی بهتری داره
    پس دوربین بهتر ساتیو با فیلم بهتر 8910 ساده میشه

میمونه همه اون مواردی که قبل گفتم

به نظر من ساتیو فیمتش باید 100 تومن از 8910 ارزونتر باشه تا بشه مقایسشون کرد
    Last edited by hasanmotori; 04-10-2009 at 19:23.

14. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

کلا خازنی بهتر از مقاومتی هستش و یک مزیت حساب میاد حالا اگه قرار باشه همه مزیت هارو تبدیل به ضعف کنیم فکر میکنم 1100 نوکیا هم از اچ دی بهتر باشه چون برای یک عده صفحه کلید راحت تر از لمسیه
    یه جورایی قبول کردم ! در مورد مثالت برای 1100 جالب بود و منو راضی کرد
    البته من مقاومتی بودن رو ضعف و خازنی بودن رو مزیت نمیدونم !
    البته چند مورد دیگه هم هست یکیش اینکه بازیهای ایفون رو رو 8910 پورت میکنن یا استفاده از کارت گرافیک قدرتمند اچ دی و صفحه نمایش oled که دیگه نمیشه ضعف دونستش ...
    سخت افزار ساتیو و و آیفون8910 کاملآ شبیه هم هست ! حتی نر افزارشون(8910 و ساتیو منظورم بود) ! فقط چون 8910 زودتر اومده تونستن پورت کنن ! 100% برای ساتیو هم پورت میشه

اما در مورد باتری

اینم مهر تایید به حرفای من (قابل توجه حسن موتوری)
    اینم مدرک :
    به رنگ آسمون دقت کن

فک کنم یادت اومد کدوم عکسارو میگم
    تازه ان86 هنوز به فریمور 20 آپدیت نشده
    پس ساتیو هم همچین دوربینش چیز خاصی نیست .... امنیا اچ دیم که بهترین کمرا فون شد .... پس کیفیت عکسشون اختلاف آنچنانی نداره که از اون همه برتری 8910 بگزریم
    m8910 دوربین حرفه ای تری داره چون
    دیافراگم متغیر داره
    لنز 28 میلیمتری داره
    بست شات و کلی تنظیمات حرفه ای داره
    ببین خودت داری میگی ن86 هنوز به ورژن 20 آپدیت نشده بعد از گوشی پروتوتایپ سونی که اومدن باش عکس انداختن رو داری مقایسه میکنی ! یه مقداری منطقی باشین
    میتونین عکسای ساتیو رو بعد از ریلیز ببینین (چند نمونه میذارم توی پست بعدی)
    ببین اگه میخای اینجوری بحث کنی من میگم ساتیو سرتره
    بست پیک داره
    اسمارت کنتراست داره

اینایی که خودت گفتی و خودم گفتم همه امکانات نرم افزاری هست که خودتم بهتر میدونی فقط بعضیهاش مثه همین بست پیک یا فیس دیتکشن بدرد بخورن که این بست پیک رو باید پیکسون 12 هم داشته باشه
    در ضمن چرا GSMARENA نیومد یه مقایسه بذاره ؟؟ چون هنوز ساتیو وارد نشده بود و نسخه های پروتوتایپش بود
    الان که وارد شده میشه منتظر یه ریویوو بود ازش
    ببین تبدیل فیش ممکنه همیشه همرات نباشه ... وقتی رو خود گوشی باشه خیلی بهتره
    پورت usb هم استاندارد باشه میتونی راحت از هر سیمی برای شارژ و وصل کردن به pc استفاده کنی که خیلی استفاده داره
    بعدشم وقتی شارژرو میزنی تو fast port دیگه نمیتونی چیزی بهش وصل کنی
    قبول دارم ولی ! گفتم که مزیت 3.5 رو خودمم میدونم ولی بخاطر این ساتیو کمه ؟؟
    این پورتی رو که شما میگی همه جا هست من جایی ندیدم ! اون USB که منظورته mini USB هست که همه جا هست ! این پورت فقط برای گوشیهای موبایله و من فقط رو نوکیا و سامسونگ دیدم
    حتی ن95 و ایکس1 پورتشون mini هست ! اگه این بود باز یچیزی
    نشون دادی که تاحالا گوشی و کلآ سونی اریکسون ندیدی که اینجوری میگی ! پسر خوب شارژرهای سونی خیلی وقته (از ک800) راحت میتونن 2 کار رو همزمان انجام بدن (شارژر ک800 رو برو ببین)
    شما اگه یه مموری 16 بزاری رو ساتیو فقط 16 گیگ مموری داری ولی رو 8910 خودش 16 گیگ داره با 16 تا میشه 32 تا
    32 گیگ رو قبول دارم ولی سرعت رو نه ! سرعت مموری کارت کلاس 6 هیچ فرقی با داخلی نداره
    فیلم برداری slow motion اتفاقاً چیز خیلی جالبیه ....
    اگه 320x240 با 120 فریم بدرن نمیخوره پس 640x480 هم در برابر 1280x720 هیچی نیست
    شما یه جوری میگی امگار 8910 اصلاً دوربین نداره .... حالا خوبه بهترین کمرافون شد

نتیجه گیری بدون تعصب :

8910 بهترین کمرا فون شد پس دوربینش چیز کمی نیست و حتا در برابر ساتیو کم نمیاره به جاش فیلم برداری خیلی بهتری داره
    پس دوربین بهتر ساتیو با فیلم بهتر 8910 ساده میشه

میمونه همه اون مواردی که قبل گفتم

به نظر من ساتیو فیمتش باید 100 تومن از 8910 ارزونتر باشه تا بشه مقایسشون کرد
    حرف بی منطق و کل کل !! یه کم سعی کن منطقی باشی و بحث کنی !

من قبول کردم 8910 فیلمش بهتره ! ولی تو انقدر بی منطقی و .... که حتی نمیخوای قبول کنی 12 بهتر از 8 هست (حداقلش تعداد پیکسلهاش از 8 بیشتره)
    بحث با شما واقعآ بی نتیجس ! اینجاس که معنی تعصبو میشه فهمید !
    آخه اونموقعی که این بهترین کمرا فون شد (البته من نمیدونم کی گفته بهترین کمرافون شده) 12 ای وجود نداشت
    اگرم بقول شما 8910 دوربینش از ساتیو کم نداره پس چرا سامسونگ یهو بدون مقدمه 12 شو معرفی وارد کرد
    این بحث نیست ! این فقط تعصب و البته کل کل هست که نمیخوایید کمی منطقی و واقع بین باشید
    واقعآ متاسفم
    Last edited by R@R#M@N; 04-10-2009 at 20:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اینم چندتا عکس گرفته شده با ساتیو (البته نسخه ی پروتوتایپش) :

فول سایزشون هم هست
    راستی ساتیو هم هنوز 2 روز نشده شد 990 تومن

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من تاپیک رو کامل مطالعه کردم و مشخص بود که بعضی از دوستان یک سری از حرفاشون روی تعصبه و یعضی هاش کاملا درسته.
    بهرحال با توجه به صحبت دوستان و اطلاعاتی که خودم از قبل در مورد این دو گوشی تو اینترنت مطالعه کرده بودم میشه گفت که برتری ساتیو نسبت به اچ دی دوربین و فلشش هست،ولی اگه منطقی به کل قضیه نگاه کنیم می بینیم که اچ دی توی بقیه موارد سرتره.
    دوستمون که طرفداری شدید ساتیو رو میکنه توی پست هاش برتری های اچ دی رو توی مواردی غیر از دوربین یا قبول نکرده و یا راه حل ارائه داده که برای ستیو هم می توان انجام داد و یا گفته که من در این مورد برام فرقی نمیکنه که به نظرکاملا تعصضبی میرسه.
    اگر بخوایم کاملا منطقی و بی طرف به قضیه نگاه کنم باید بگم که کسی که دنبال عکس های بهتر هستش باید بره ستیو بگیره ولی اگر کسی همون دوربین 8 براش کافیه قطعا اچ دی بهترین گزینه میتونه باشه.

18. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •