طرف میره گوشی بخره اول میگه نوکیا بعد زیبایی طرف بهش 5530 رو نشون میده کف میکنه طرف میخرتش
همین
5530=خز تر از k750
طرف میره گوشی بخره اول میگه نوکیا بعد زیبایی طرف بهش 5530 رو نشون میده کف میکنه طرف میخرتش
همین
5530=خز تر از k750
خود نامردشه ، همین امیر رضا بود :دي
خوب کلا بی خیال این مساله شدم ... گور بابای خز شدن :دي
به نظر شما 5530 رو بگیرم ، یا اینکه یه آیپاد تاچ بگیرم ؟ هر دو تاشون دل من رو بردن ... مزایا آیپاد اینه که یه خرده ارزون تر در میاد فکر کنم و اینکه خوب آیپاده دیگه ، هزار جور برنامه میشه ریخت و صفحه 3.5 اینچ .ولی بدیش اینه که باید دو تا وسیله این ور و اونور ببرم دنبال خودم ، یعنی هم یه موبایل عادی و هم آیپاد که یه ذره مشکل ساز هست و هر جایی هم نمیشه دوتاش رو برد .
از اون طرف ، 5530 خوبیش اینه که این دو تای بالایی رو تو یه دستگاه دارم و مشکلاتش اینه که مهم تر از همه نوکیاست (:دي) که من خوشم نمیاد از نوکیا ! و اینکه صفحه اش 0.6 اینچ کوچک تر از آیپاد هست .
ولی جفتشون مزایا و معایبشون در حدی هست که خسابی من رو پیچونده ...
اگر واقعا عشق بازی و برنامه هستی آیپاد بگیر
یه گوشی 1200 بگیر جمعا 300 در نمیاد
البته آیپاد 2 جی بگیری اگر این آیپاد جدیدو بخای بگیری
فکر کنم 500 در بیاد که نمیصرفه
ولیاگر واقعا عشق بازی و برنامه هستی آیپاد بگیر
آره به شدت هستم ... الان خیلی عاشق آیپاد شدم . مشکل از گوشیش نیست . W200 بابام رو می گیرم . بابام دیگه ازش استفاده نمیکنه ، اون + آیپاد فکر کنم فکر خوبی باشه ... در هر صورت خیلی چیز جالبی باید باشه ، راستی ، میدونم جاش اینجا نیست ، ولی می خوام بدونم که آیا آیپاد تاچ ، وای فای داره ؟ بلوتوث که فکر کنم داره ، یعنی نمیشه که نداشته باشه !
خلاصه موتوشکر ... ببینیم چه می شود ، بحث فعلا تا حدی به نتیجه رسیده ولی این صفحه بازه و شما میتونید در بخش نظرات سایت ما شرکت بکنید و نظر خودتون رو بر روی سایت بگذارید(مدل بی بی سی فارسی گفتم :دي)
وای فای داره ولی بلوتوث نداره
یعنی داره ولی نمیشه فایل فرستاد
کپی رایت اپل منو کشته![]()
آره وای فای داره البته جدیدش داره قدیمیشو نمیدونم ولی فکر میکنم داره
خوب دیگه حله مبارکه
نه همه ایپاد تاچ ها وای فای دارن اونم خیلی قوی !آره وای فای داره البته جدیدش داره قدیمیشو نمیدونم ولی فکر میکنم داره
خوب دیگه حله مبارکه
n78 من نمی گرفتش وای ایفون 5 ثانیه ای پیدا میکردش
![]()
آره در مورد 2 جی مطمین نبودم
3 جی که میدونم داره
من که 3 جی بیاد 3 سوت خریدم خیلی شاخه
به شما هم پیشنهاد میکنم بگیرید
ای بابا ! نظرم عوض شد ... امروز که تو کلاس زبان بودم ، یه خرده فکر کردم در این باره و به این نتیجه رسیدم که یه خرده برای من سخته اینکار برام که دو تاش رو حمل بکنم ، در ضمن استفاده از کیبورد کیوورتی در موقع تاپی اس ام اس خودش یه حالی داره که می ارزه چند وقتی صبر بکنم ببینم این موج گوشی های لمسی که اومده تو بازار در چه وضعی هست و چه قدر محبوب حاصل میشن ... خلاصه کلام اینکه چند وقتی صبر می کنم هنوز ...
هر چند این آیپاد خیلی جیگره ، ولی اگه بگیرم خیلی از کار و زندگی میوفتم ، انقدر برنامه داره وقت آدم رو خیلی میگیره !
به نظر من ادم گوشی می خواد چی کار؟!
الان 78 من داره خاک می خوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)