انگار پستم دير تاييد شده تاپيك به روز نشده!
انگار پستم دير تاييد شده تاپيك به روز نشده!
دوست من فيات سي نا هم من توش نشستم به نظرم چيز جديد و جالب نداره !! موتورش هم كه 1400 سي سي هست و قدرتش 75 اسبه !!! به نظرمن سي نا فعلا ارزش خريد نداره !!! در مورد اون پست هم امير جان با 1.5 ميشه سمند رو بهتر از ELX كرد . اما در مورد آوانته منم با امير جان موافقم . مردم اين همه ميگن داخلش ضايعست اما به نظر من خوب بود . اگه بتوني آوانته كاركرده بگيري خيلي خوب ميشه !!!
من امروز تو روزنامه گشتم چند جا نمايشگاه ماشين تو عباس آباد هم رفتم ولي آواتته كمتر از 22 تومن پيدا نكردم.
ديگه ارزون ترينشون يه مدل 86 تصادفي بود كه رنگ هم داشت ميگفت 22 ميليون كه ديدم ارزش نداره.
در هر حال با كلي پرس جو بهم گفتن بهترين ماشيني كه ميتوني بگيري همين مزدا 323 هست.
آقا يه سوال ديگه با اين بودجه اي كه من دارم ميتونم يه ماشين بگيرم كه سقفش هم متحرك باشه؟! يعني بتونم سقفش رو بكشم عقب؟ مثل همين ماكسيما كه ميشه سقفش رو برداشت.
من نمیدونم با 15 میلیون میشه یه elx تمیز مثلا مدل 85 خرید چرا باید اصرار داشته باشیم که سمند بخریم و اونو تقویت کنیم...!!!!
از هر لحاز که بگی elx از سمند برتره تنها قیمتشه که افت قیمت صفر ان خیلی هستش در حد ماشین های بالای 40 میلیونه اما دست دوم ان دیگه مانند روال عادی بازار با قیمت مناسب فروخته میشه حالا قضاوت با اساتیده...
Last edited by farshad bugatti; 04-10-2009 at 01:18.
فرشاد جان تو بهت ماشين صفر بدن ميگيري يا دست دو !!! در ضمن اگه سمند رو تقويت كنيم خيلي بهتر از پارس ELX ميشه . اينو همه ميدوننمن نمیدونم با 15 میلیون میشه یه elx تمیز مثلا مدل 85 خرید چرا باید اصرار داشته باشیم که سمند بخریم و اونو تقویت کنیم...!!!!
از هر لحاز که بگی elx از سمند برتره تنها قیمتشه که افت قیمت صفر ان خیلی هستش در حد ماشین های بالای 40 میلیونه اما دست دوم ان دیگه مانند روال عادی بازار با قیمت مناسب فروخته میشه حالا قضاوت با اساتیده...
در ضمن بهتره ديگه در مورد اين تقويت و .. بحث نكنيم !!!
کیا میدونن؟؟
محمد جان چرا اینقدر تعصب سمند رو میکشی ؟
الان کی حوصله تقویت موتور و عوض کردن سیستم مکش هوا (که صدا تغییر میکنه) وسیستم تخلیه دود( که بازم صدا تغییر میکنه) و اگه بخوای تعویض موتور هم بکنی 1001 بدبختی دیگه داره
تنها موتور نیست که
گیربکس فرق میکنه
سیستم سوخت رسانی فرق میکنه
4 چرخ دیسکی داره و ترمز قابل قبول
صندلیش کلی ادا و اطوار داره برای خودش (برای هر شخصی میشه تنظیمش کرد)
مهم تر از همه اینکه این موتور 16 سوپاپ وارداتی بود!!
در آخر هر ماشینی با انگولک راه رفتنش بهتر میشه بحث سره 2 ماشینه استاندارده
من نمیدونم با 15 میلیون میشه یه elx تمیز مثلا مدل 85 خرید چرا باید اصرار داشته باشیم که سمند بخریم و اونو تقویت کنیم...!!!!
-------------------------------------
به نظر من موقع پیشنهاد یه خودرو اصلا نباید بحث تقویت موتور و انگولک کردن رو پیش کشید
اگه خود شخص طالب بود ، بحثش جداست و نباید اصلا اینجا بحث بشه
امير اگه يه دفعه ديگه به من بگي متعصب ميزنم ...کیا میدونن؟؟
محمد جان چرا اینقدر تعصب سمند رو میکشی ؟
الان کی حوصله تقویت موتور و عوض کردن سیستم مکش هوا (که صدا تغییر میکنه) وسیستم تخلیه دود( که بازم صدا تغییر میکنه) و اگه بخوای تعویض موتور هم بکنی 1001 بدبختی دیگه داره
تنها موتور نیست که
گیربکس فرق میکنه
سیستم سوخت رسانی فرق میکنه
4 چرخ دیسکی داره و ترمز قابل قبول
صندلیش کلی ادا و اطوار داره برای خودش (برای هر شخصی میشه تنظیمش کرد)
مهم تر از همه اینکه این موتور 16 سوپاپ وارداتی بود!!
در آخر هر ماشینی با انگولک راه رفتنش بهتر میشه بحث سره 2 ماشینه استاندارده
بابا من چندبار بگم تعصب ندارم .
همونطور كه دوستمون ميگن من ميخوام اسپورتي باشه و شتاب خوبي داشته باشه من گفتم با پول كمتر و كمي خرج روي ماشين ميشه اونو بهتر از پارس ELX كرد . همين .
خب منم همینو میگم دیگه در صورت وجود ماشینه استاندارد چه لوزومی به پیشنهاد تقویت به کسی بدیم...
ما کاری نداریم که شما تعصب دارین یا نه . اما من از شما یه سوالی دارم که چرا همیشه شما به دوستان (اکثرا) سمند رو پیشنهاد میکنید...؟!بابا من چندبار بگم تعصب ندارم .
اینو هم بگم که البته کلی میگم قیافه ی پرشیا جذابه یا سمند...؟ اگه از لحاز فنی بگین خب پرشیا هم کیفیت ساختش کمه نسبت به قبل هم خیلی گرونه......!
اما elx هم کیفیت ساختش مناسبه هم موتورش جدید و پر قدرته و امکاناتش از پرشیای معمولی بیشتره با این حرف ها سمند چه برتری نسبت به elx داره...؟
محمد جان قصد نصیحت ندارم اما ماشین تنها سرعت و شتابش مهم نیست بلکه خوش دستی و لذت بردن از ماشین و در کل باید ماشین به دل ادم بشینه سمند مقابل 405 و پرشیا پیر مردیه کلا به دل من نمیشینه...! اگه قرار هم باشه ماشین تقویت کرد این همه ماشین...
Last edited by farshad bugatti; 04-10-2009 at 17:13.
فرشاد جان منظور من از سمند مدل ال ايكس سال هست نه معمولي . من گفتم بهتره كه ديگه در اين مورد بحث نكنيم . چون ممكنه حرف هايي از دهنمون در بياد كه براي دوستيمون خوب نيست .
من نوكر شما دوستان هم هستم . هرچي شما بگين .
امروز رفتم بلاخره يه هيوندا آوانته رو پسنديدم. فعلا قطعي نشده ولي به احتمال زياد همين رو ميگيرم. فقط يكم داخل ماشين ساده و قديمي هست آدم رو ياد پژو اردي ميندازه.
اگه بخوام بعدا بدنه ماشين رو عوض كنم و چوبي بگيرم چقدر هزينش ميشه. ميخوام داخلش رو كلا تغيير بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)