كسي از دوستان قيمت اين ال سي دي LGLH900 رو نداره؟
با تشكر
كسي از دوستان قيمت اين ال سي دي LGLH900 رو نداره؟
با تشكر
42 اينچ 2.550.000 تومان (با اشانتيون) و 47 اينچ 3.370.000 تومان (با اشانتيون)
یکی از سوالهایی که برای من بوجود اومده همینه
در واقع بین G10 و یه ال سی دی متوسط مثل 32B690
خوب 690 از لحاظ امکانات جانبی نسبت به G10 ای که تو ایران وجود داره بهتره
1- USB با قابلیت پخش اکثر فرمتها تا 1080
2- LAN با قابلیت پخش اکثر فرمتها تا 1080 از روی کامپیوتر
3- عملکرد بهتر PC INPUT و Component
4- حافظه داخلی 140MB
در مقابل اینا G10 مموری کارت رو داره که فقط AVCHD و Mpeg2 رو پشتیبانی میکنه. فقط AVCHD رو بصورت HD قبول میکنه. ضمنا قیمت یه مموری کارت مثلا 8 گیگ که بتونه یه فیلم 1 ساعته Full HD رو ذخیره کنه بالاست و به یه Card Reader هم نیاز داره و اصولا برای هماهنگی با دوربینهای پاناسونیک طراحی شده.
پخش HD برای من مهمه. چون فکر نمیکنم یه کابل HDMI مثلا 15 متری که کامپیوتر منو به تلویزیون وصل کنه پیدا بشه. اگر هم پیدا بشه با قیمتهای خیلی بالا هست.
از لحاظ قیمت G10 حدود 500 تومن گرونتره ولی در عوض 42 اینچه
حالا سوال من اینه که:
این چیزایی که در مورد کیفیت تصویر G10 گفته میشه برای یه غیرحرفه ای چقدر محسوسه؟
آیا اونقدر محسوس هست که مسایل دیگه رو پوشش بده؟
مثلا همونطور که گفتید تفاوت 16 میلیون رنگ با 320 میلیارد رنگ چقدر محسوسه؟
یا 100 هرتز بودن با 600 هرتز بودن چقدر تفاوت میکنه؟
یا تفاوت کنتراست 100,000 با 2,000,000 چقدر احساس میشه؟
سایز 32 خیلی کوچیک هست از نظر من زیر 42 نگیر ..من الان 42 جی 10 گرفتم به خودم میگم ای کاش 50 میگرفتم..در مورد پخش فایلها هم الان با یک western digital player با HDMI وصل به تی وی میشه ه راحتی میتونی تمام فرمتها رو پخش کنی ..
تفاوت بین تعداد رنگها در این پنلها محسوس نیست چون در عمل سورسی هم وجود نداره.
تفاوت بین کنتراست هم در نماهای تاریک و یا پیچیده خودش رو نشون میده که به هر حال تجربه بهتری برای شخص تماشا کننده به همراه میاره ولی این تفاوت 100 هزار و 2 میلیون به اندازه 20 برابر نیست چون هر دوی اینها کنتراست داینامیک هستن و در عمل بی ارزش به حساب میان.
اون جریان 100 هرتز و 600 هرتز بیشتر یه بازی با اعداد هست چون به طور کلی پلاسما پنلها در نمایش تصاویر متحرک وضوح بالاتری دارن ولی در مجموع در این که G10 تجربه بهتری رو موقع نمایش فیلم و ... برای بیننده به ارمغان میاره شکی نیست حالا شما باید تصمیم بگیری که بین امکانات موجود و کسب تجربه تصاویر با کیفیت تر کدوم رو میخوای انتخاب کنی.
قابل توجه
بیشترین Colour processing مربوط به فیلیپس هستش
یعنی RGB bit17
تا اونجا که من یادم هست پنل PH11 پانا پردازنده 18 بیتی داشت محصول سال 2007 هم هست.an increased number of gradation steps, and industry-leading 18-bit digital image processing, the TH-42PH11ES delivers significant image quality improvements to produce an unforgettable visual experience
سلام. یه سوال داشتم در مورد این مدل نیست! دوستم یه 42707 داره ! زمان پاسخگوییش 2.7 هست یا 7.2 میلی ثانیه؟
2.7 هست البته از روش gray to gray محاسبه شده . شما 4 ms در نظر بگیر .
Alucard عزیز منظورم بین ال سی دی ها بود
اونی که شما میگی پلاسماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)