با عرض سلام
V6 دارای موتور 1360 هست
یک ایربگ برای راننده
سپر جلو GTX
چراغ های عقب صادراتی
بدون شیشه بالابر عقب ، بدون پشت سری عقب ، بدون سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک ، آینه های بقل تنظیم دستی
مرسی.
با عرض سلام
V6 دارای موتور 1360 هست
یک ایربگ برای راننده
سپر جلو GTX
چراغ های عقب صادراتی
بدون شیشه بالابر عقب ، بدون پشت سری عقب ، بدون سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک ، آینه های بقل تنظیم دستی
مرسی.
همون v20 فقط با یک کیسه هوا که اسمشو v6 گذاشتن واقعا ایرانخودرو هر روز یه چیز کشف میکنه.
v20 دوگانه سوز هست فکر کنم![]()
قبلا نبود حالا مدل دوگانه سوز v20 هم عرضه میشه.
Last edited by farshad bugatti; 02-10-2009 at 15:50.
عزیزان شرمنده اشتباه فکر کرده بودم![]()
v2 و v10 دوگانه سوز هستن اونطور که فرشاد گفت![]()
با تشكر از همه .
به نظر من تندر 90 البته فقط E2+LP واقعا با توجه به قيمتش بهترين ماشين در ايران هستش . چه از نظر امكانات چه از نظر فني و ايمني. برعكس خيلي ها من از قيافه اش (از بيرون) خوشم مياد ولي به نظر من داشبورد و صندليهاي افتضاحي داره و كسي كه توي ماشين نشسته 70 درصدش رضايت از داخل ماشين و نوع رانندگي هست كه به علت بالا بودن ماشين احساس خوبي هم نداره. علاوه بر اينكه من E2 يك ساله تميز رو نشستم هم صداي موتورش خيلي توي ماشين مياد هم لاك ستون و درش صدا ميكنه . بازهم ميگم با 14 ، 15 تومن بهترين ماشينه ولي نه اونطور كه بالا بردنش.
روي 206 هم فكر ميشه كرد. ولي با احترام به طرفداران پارس ، 405 و سمند . فكر كنم كه خريدن ماشين با تكنولوژي 21 سال پيش كاملا اشتباه هست حالا ميخواد هر موتوري داشته باشه (در اينصورت بنز 230E سال 1985 ماشين بهتريه . سمند هم نه از لحاظ فني بلكه امكانات در مدلهاي LX گزينه بدي نبود . ولي مدلهاي بالاش رو بريد بپرسيد كه چه قطعات و مونتاژ افتضاحي داره و از همون لحظه تحويل همه جاش صدا ميكنه . ضمن اينكه داشبود بد قيافه و حتي قديمي تري از 405 داره . الان اگر من بگم چري يا ليفان دوستان مسخره مي كنن و ميگن چينيه و . . . ولي مگه قطعات ماشينهاي داخلي با چه كيفيت و چه نظارتي داره توليد ميشه. مثلا قطعات پلاستيكي داشبورد سمند مخصوصا مشكيهاش كه رو تاكسي ها مي زنن كاملا مشخصه كه پلاستيك ضايعاتي با بدترين نوعشه . پس اينكه ملت دارن چري يا ليفان ميخرن بجاي 405 و پارس بي دليل نيست.
لطفا نظرات با دليل باشه يا حداقل سليقه
Last edited by armiin; 03-10-2009 at 10:24.
والله اولين كسي هستي كه ميگي داشبورد سمند از 405 قديمي تره !!!!!!!!!!!ضمن اينكه داشبود بد قيافه و حتي قديمي تري از 405 داره
اينو قبول دارم كه پلاستيك مال تاكسي ها خيلي بي كيفيته اما حداقل كيفيتش داشبورد سمند از ال 90 خيلي بهتره !!!
چه چيز داشبورد سمند جديده ؟ اولا از قطعات داشبورد پژو استفاده شده با جايگذاري بدتر. فرم داشبورد در جلوي سرنشين جلو !! فرم برآمده و ناجور بخش راديو پخش و . . . !! و اون شيار چوب نما كه از همه بدتر .ضمنا چرا فكر مي كنيد كه حتما بايد داشبورد نرم باشه كه كيفيتش خوب باشه . در ماشينهاي جديد نيازي به داشبورد نرم نيست چون اصلا قرار نيس كسي به داشبورد بخوره . مگه مال 206 نرمه .
خيلي از بحث اصلي خارج شديم. لطفا درمورد موضوع تاپيك راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)