کسی میاد تستش کنیم و دو نفره بازی کنیم ؟ حال میده ها![]()
کسی میاد تستش کنیم و دو نفره بازی کنیم ؟ حال میده ها![]()
اقا هاما چی رو میشه رو سون راه انداخت![]()
سلام دوستان
آقا من میخواستم امروز برای اولین بار resident evil 5 رو آنلاین بازی کنم . برنامه ی هماچی و اون چند تا فایل hamachi , dll load رو هم دانلود کردم . یه آموزش کامل هم تو یه سایتی بود اون رو هم خوندم و همه ی کارها رو انجام دادم . با هماچی یه network ساختم . بعد یه سرور برای بازی ساختم . بعد اونی که میخواد به سرور کانکت بشه سرور براش میاد ولی وقتی که روی سرور کلیک میکنه و میخواد کانکت کنه این ارور رو میده
the game session will be close
یه همچین اروری میده .
و بعد به اون یکی گفتم سرور بسازه و من کانکت بشم . برای من سرور اومد ولی وقتی میخواستم کانکت بشم باز هم همون ارور رو داد .
آقا من همه ی کار ها رو انجام دادم . چرا کانکت نمیشه ؟ اشکال از کجاست ؟ من خیلی دلم میخواد resident evil 5 رو آنلایم بازی کنم . میخواستم بدونم کسی هست که تونسته باشه با هماچی resident evil 5 رو آنلاین بازی کنه ؟ اگه هست لطفا بیاد منو راهنمایی کنه و بگه اشکال کار کجاست . هر کس هر وقت که بخواد بازی کنه من هستم . فقط بهم بگه . و هر کس هم که میخواد resident evil 5 رو آنلاین بازی کنه من هستم .
با تشکر .
من پایم . وقتشو بگو زود میام.فقط یه مشکل . وقتی میخام سینگل بازی کنم لودینگش زیاد طول میکشه واسه شما هم اینطوریه؟
سلام . ممنون از این که جواب دادین . تو آنلاین نمیدونم ولی تو آفلاین نه سرعتش خوبه .
برای بازی هم شما بگو کی بازی کنیم .
با تشکر
دوستان روش بازی به صورت لن رو کسی بلده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)